Το μπάτσελορ πάρτι δεν αφορά μόνο την κατανάλωση αλκοόλ και την παρακολούθηση των στρίπερ. Η προετοιμασία για ένα τέτοιο πάρτι οργανώνεται από τους καλύτερους φίλους και κουμπάρους και ξεκινά τουλάχιστον λίγους μήνες νωρίτερα. Τελικά, τίποτα δεν πρέπει να πάει στραβά αυτή την αξέχαστη μέρα. Σας δίνουμε μερικές ιδέες για ελάφι που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να το οργανώσετε. Η μέλλουσα νύφη μπορεί επίσης να διαβάσει για τη διοργάνωση ενός μεγάλου πάρτι κότας εδώ.

Δεν πρέπει να λείπει η ατμόσφαιρα του πάρτι

Bachelorette πάρτι ιδέες dj

Η προετοιμασία δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς ιδέες για ελάφια

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να περάσετε από τη λίστα επισκεπτών επειδή θα συνεργαστείτε με τους προσκεκλημένους. Σκεφτείτε μια κοινή φορεσιά που θα τα κάνει εμφανή όταν περπατάτε στους δρόμους. Εκτυπωμένα μπλουζάκια ή διασκεδαστικά, πολύχρωμα κοστούμια πάρτι είναι υπεραρκετά.

Επίσης, σκεφτείτε το εργένικο. Θα πρέπει να είναι μέρος του ρούχου ταυτόχρονα και να ξεχωρίζει από την ομάδα. Τα αστεία κοστούμια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

Πριν ξεκινήσετε να οργανώνετε τις ιδέες για τα πάρτι των ελαφιών, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να συζητήσετε με τον πιο σημαντικό άντρα της ημέρας. Μην δίνετε την ιδέα, αλλά ρωτήστε για τα όρια που δεν πρέπει να ξεπεραστούν. Είτε πρόκειται για την οικονομική πλευρά είτε για το αν πρέπει να υπάρχουν στρίπερ. Αυτό μπορεί συχνά να οδηγήσει σε συγκρούσεις με μια πιο συντηρητική νύφη και σίγουρα δεν το θέλετε αυτό.

Game Over: Τα κοστούμια μπορεί να είναι πολύ αστεία, όπως αυτή η «κηδεία»

Ιδέες κηδείας για πάρτι Bachelorette

Or τους αγαπημένους υπερήρωες

Bachelorette πάρτι ιδέες dc

Κλασικό θέμα Star Wars

Ιδέες για πάρτι Bachelor πόλεμοι αστεριών

Just απλά φανταχτερά κοστούμια

Αστείες ιδέες για πάρτι Bachelorette

Bachelorette ρούχα για πάρτι

Υπάρχει ακόμη και μια «αγελάδα» εδώ

Bachelor πάρτι ιδέες αγρότες

Ιδέες για πάρτι Bachelorette

Ετικέτα Paintball και Laser: Οι παίκτες δράσης θα ανυπομονούν ιδιαίτερα για μια τέτοια ιδέα. Κάθε μεγάλη πόλη έχει ένα γήπεδο paintball, ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους. Παρακαλώ σημειώστε εδώ, ωστόσο, ότι δεν φοράτε ακριβά ρούχα, γιατί το paintball είναι ιδιαίτερα πολύχρωμο. Αντ ‘αυτού, φορέστε λευκά μπλουζάκια, τα οποία θα καταλήξουν να είναι πολύ λεκιασμένα, και κρατήστε τα ως τρόπαια στη συνέχεια. Με το Laser Tag δεν υπάρχει κίνδυνος χρώσης, αλλά μπορεί να είναι εξίσου συναρπαστικό.

Τα κοστούμια καταστρέφονται εντελώς σε ένα παιχνίδι paintball

Bachelorette πάρτι ιδέες paintball

Bachelorette πάρτι ιδέες πόνμπολ νύφη

Κοστούμι πόνουμπολ ιδέες για πάρτι Bachelorette

Ετικέτα λέιζερ για φουτουριστικά συναισθήματα

Ετικέτα λέιζερ ιδέες για πάρτι Bachelorette

Ιδέες για πάρτι Bachelorette λέιζερ

Φούσκα ποδόσφαιρο: Συνδυάστε ποδόσφαιρο και ένα pit car; Αυτό λειτουργεί και πώς. Είναι πολύ διασκεδαστικό να κολλάς σε μια μεγάλη μπάλα και να μπορείς να σπρώχνεις και να ποδοπατάς τους φίλους σου με ασφάλεια. Δεν έχει να κάνει με τη νίκη, αλλά με τη διασκέδαση.

Ασφαλής ρίψη και πάτημα

Bachelorette πάρτι ιδέες φούσκα μπάλα

Bachelorette πάρτι ιδέες φούσκα ποδόσφαιρο

Escape Game ή Hamburg Dungeon: Ποιος δεν θα ήθελε να αναλάβει τον ρόλο του Σέρλοκ Χολμς; Αυτές οι ιδέες είναι ιδιαίτερα μεγάλες για τους λάτρεις του εγκλήματος και του τρόμου. Το παιχνίδι Escape Room απαιτεί έξυπνο μυαλό και ομαδική εργασία. Πρέπει να μπορείτε να φύγετε από το δωμάτιο σε περιορισμένο χρονικό διάστημα, τότε υπάρχει επίσης μια τιμή της επιλογής σας.

Το Escape Room είναι ένα παιχνίδι ντετέκτιβ λογικής

Ιδέες για πάρτι Bachelorette escape room

Οι ιδέες για πάρτι Bachelorette ξεφεύγουν

Συχνά με στοιχεία τρόμου

Bachelorette πάρτι ιδέες τρόμου διαφυγής

Το Hamburg Dungeon, από την άλλη πλευρά, είναι ένα από τα πιο τρομακτικά σόου τρόμου για μικρούς και μεγάλους. Εάν ζείτε στην περιοχή, θα πρέπει ήδη να το γνωρίζετε και να το έχετε επισκεφτεί. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε μερικές αιματηρές ομαδικές φωτογραφίες και αναμνήσεις στο τέλος.

Hamburg Dungeon για τους λάτρεις του τρόμου

Bachelorette πάρτι ιδέες τρόμου

Extreme sports rafting, αλεξιπτωτιστές, άρματα μάχης ή οδήγηση εκτός δρόμου: Τέτοιες ιδέες για ελάφια πρέπει σίγουρα να συζητηθούν εκ των προτέρων, καθώς ενέχει έναν ορισμένο κίνδυνο. Εάν δεν θέλετε να το αποκαλύψετε στον εργένη, μπορείτε επίσης να λάβετε συμβουλές από τη νύφη.

Το Rafting αφορά και πάλι την ομαδική εργασία. Το σκάφος μπορεί να αναποδογυρίσει αρκετά εύκολα αν δεν είναι σωστά συντονισμένο. Ένας επαγγελματίας που είναι εξοικειωμένος με τον ποταμό πρέπει να είναι πάντα στο πλοίο. Θα σας καθοδηγήσει και θα κρατήσει το σκάφος όσο το δυνατόν πιο σταθερό.

Το ράφτινγκ είναι πολύ συναρπαστικό

Ιδέες πάρτι ελάφια ράφτινγκ

Και πολύ υγρό

Bachelorette πάρτι ιδέες ράφτινγκ σκαφών

Η πτώση με αλεξίπτωτο προορίζεται περισσότερο για μικρές ομάδες, ακόμη και για εργένηδες και κουμπάρους ως τεστ φιλίας. Έχετε πάντα μαζί σας έναν επαγγελματία σύντροφο που αναλαμβάνει το σημαντικό έργο με το αλεξίπτωτο και τη σωστή προσγείωση. Η μόνη δουλειά σας είναι να ουρλιάζετε όσο πιο δυνατά μπορείτε.

Όσον αφορά το skydiving, έχετε πάντα μαζί σας έναν επαγγελματία

Bachelorette πάρτι ιδέες αλεξίπτωτο πλαγιάς

Οι ιδέες για πάρτι Bachelor πηδάνε

Μια δεξαμενή μπορεί να ενοικιαστεί από ειδικούς οργανισμούς με δάσκαλο. Συχνά μπορείτε να πυροβολήσετε με αυτό και να οδηγήσετε πάνω από σκουπίδια. Στο τέλος παίρνετε ακόμη και ένα πιστοποιητικό. Η οδήγηση εκτός δρόμου σας δίνει μια ευρεία επιλογή οχημάτων: μοτοσικλέτες, καρότσια ή αυτοκίνητα. Συντονιστείτε με τους άλλους επισκέπτες εδώ. Εάν υπάρχουν φίλοι που δεν μπορούν να οδηγήσουν αλλά θέλουν να έρθουν μαζί τους, πρέπει να σκεφτείτε ένα όχημα με συνοδευτική επιλογή.

Ποιος δεν θα ήθελε να δοκιμάσει μια δεξαμενή;

Δεξαμενή ιδεών για πάρτι Bachelorette

Όταν βρίσκεστε εκτός δρόμου, σκεφτείτε τη δυνατότητα συντρόφων

Bachelor πάρτι ιδέες εκτός δρόμου

 Βιβλίο clubbing ή stripper: Το απόλυτο κλασικό ανάμεσα στις ιδέες για ελάφι μας μπορεί επίσης να αποδειχθεί το πιο ακριβό. Ο καθορισμός του οικονομικού ορίου και η συζήτηση εκ των προτέρων για το θέμα των stripper είναι πολύ σημαντικές εδώ. Τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για τη νύφη. Μην ξεχάσετε να κάνετε κράτηση για τραπέζι. Μετά από ένα καλό ποτό, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μια χαλαρωτική επίσκεψη στο σπα την επόμενη μέρα.

Το Clubbing είναι πάντα μια επιλογή

Bachelorette πάρτι ιδεών πάρτι

Αίθουσα πάρτι με ιδέες για πάρτι Bachelorette

Καζίνο ιδέες για πάρτι Bachelorette

Επισκεφθείτε μια παράσταση, συναυλία ή εκδήλωση: Το αγαπημένο συγκρότημα του εργένη παίζει την ημέρα της γιορτής ή λίγες μέρες πριν; Γίνεται μια κατάλληλη παράσταση stand-up κωμωδίας; Μπορείτε επίσης να αναβάλλετε το πάρτι για μια τέτοια μονοήμερη εκδήλωση. Το κύριο πράγμα εδώ είναι να μην χάσετε τη στιγμή. Επίσης, μην ξεχάσετε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για τυχόν επισκέπτες που θέλουν να έρθουν μαζί σας. Την τελευταία στιγμή, σπάνια υπάρχουν αρκετά εισιτήρια για την ομάδα σας.

Δεν πρέπει να χάσετε τις αγαπημένες συναυλίες

Συναυλία ιδεών για πάρτι Bachelorette

Bachelorette πάρτι ιδεών πάρτι

Συμπέρασμα: Ξεκινήστε να συζητάτε και να οργανώνετε τα πάντα νωρίς και να έχετε μια σαφή ιδέα στο μυαλό σας, τότε τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά στο πάρτι των άγριων ανδρών σας.

Κάλτσες ιδεών για πάρτι Bachelorette