Πολυτελή κρεβάτια καναπέδες μαξιλάρια θάλασσα Πολυτελή κρεβάτια

Δεν θα ήταν μια καλή μέρα στο σπίτι σας; Σας φέρνει ποικιλία και σας δίνει μια ευπρόσδεκτη λύση διακόσμησης. Τα κρεβάτια για την ημέρα είναι επίσης μια χρήσιμη προσθήκη στα συμπαγή διαμερίσματα. Σήμερα είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά μοντέλα.

Τα κρεβάτια για την ημέρα είναι επίσης μια χρήσιμη προσθήκη στα συμπαγή διαμερίσματα

Πολυτελή κρεβάτια έξω από τον καναπέ με λουλούδια

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με διαφορετικούς τρόπους και μερικοί έρχονται ακόμη και σε τροχούς.

Πολυτελή γαλάζια κρεβάτια

Τα στούντιο διαμερίσματα και τα κρεβάτια για την ημέρα φαίνεται να είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο. Πώς θα ταιριάζει αυτό το σεζονγκ στην ατμόσφαιρα σας; Προτιμάτε να το επικολλήσετε σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο?

Εξαιρετικό και εξωτικό, ή πιο πρακτικό και με κουτί καθίσματος

Πολυτελή κρεβάτια με θέα στον ωκεανό

Θα μπορούσατε να έχετε ένα ακριβώς για το γούστο σας: υπερβολικό και εξωτικό, ή πιο πρακτικό και με κουτί καθισμάτων.

Δεν μπορείτε να κάνετε μια επιλογή πολύ εύκολα; Ας δούμε μαζί μερικά παραδείγματα?

Τα κρεβάτια ημέρας είναι μοντέρνα, προσαρμόσιμα και πολυλειτουργικά

Πολυτελή πράσινα κρεβάτια κρεβατοκάμαρας

Εξαιρετική προσθήκη για μικρούς χώρους

Τα κρεβάτια ημέρας είναι μοντέρνα, προσαρμόσιμα και πολυλειτουργικά. Είναι απλά τέλεια για τις σύγχρονες συνθήκες ζωής. Σήμερα, για τους περισσότερους ανθρώπους, τα έπιπλα με διπλή λειτουργικότητα είναι απλά ότι πρέπει.

Σήμερα, για τους περισσότερους ανθρώπους, τα έπιπλα με διπλή λειτουργικότητα είναι απλά ότι πρέπει

Πολυτελή κρεβάτια σε καφέ σαλόνι

Είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στα διαμερίσματα στη σοφίτα και τα διαμερίσματα στούντιο. Ένας από τους σκοπούς του μοντέρνου σχεδιασμού είναι η εξοικονόμηση χώρου.

Ένας από τους σκοπούς του μοντέρνου σχεδιασμού είναι η εξοικονόμηση χώρου

Πολυτελή κρεβάτια καναπέ κίτρινα μαξιλάρια

Τέτοια κρεβάτια εμφανίζονται τέλεια με το ομοιόμορφο υπόβαθρο των μοντέρνων διαμερισμάτων. Η απλή μετατροπή των επίπλων ημέρας σε κρεβάτια είναι εξαιρετικά κομψή και έχει κάτι μαγικό.

Τέτοια κρεβάτια τέλεια σε ομοιόμορφο υπόβαθρο μοντέρνων διαμερισμάτων

Πολυτελή κρεβάτια με κουρτίνες με σχέδια

Τα κυλιόμενα αξεσουάρ γίνονται πλέον μέρος των πιο μοντέρνων σχεδιαστικών λύσεων. Μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο ή να κοιμηθείτε σε λίγα λεπτά.

Είναι πιο δημοφιλή από τα ιαπωνικά στρώματα και τα κρεβάτια με χαλίκι γιατί προσθέτουν άνεση και απλό στυλ.

Ανεξάρτητα από το πού – στο δωμάτιο επισκεπτών, παιδικό δωμάτιο, υπνοδωμάτιο ή σαλόνι, τα συμπαγή μετατρέψιμα έπιπλα κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.

 Τα συμπαγή μετατρέψιμα έπιπλα κάνουν τη ζωή πιο εύκολη

Πολυτελές γραφείο παιδικού σταθμού

Ποικιλία στυλ και σκιών

Η αγορά αυτή τη στιγμή προσφέρει μια πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων για ξαπλώστρες. Εντυπωσιακά παραδείγματα είναι το Barcelona Daybed από την Mies Van der Rohe ή τα μοντέλα “Spartan” και “Shade”. Αυτά θα προσθέσουν νέα χρώματα και κομψά σχήματα σε κάθε δωμάτιο.

Η αγορά αυτή τη στιγμή προσφέρει μια πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων για ξαπλώστρες

Πολυτελές τραπέζι μαξιλαριού κρεβατιού

Σε πολλές περιπτώσεις, λιώνουν με την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου ή την ατμόσφαιρα. Σε αυτή την περίπτωση έχετε τη μινιμαλιστική δήλωση που είναι τόσο δημοφιλής σήμερα.

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται και πώς τονίζονται, είναι πάντα άνετα και φιλόξενα.

Τα κρεβάτια είναι πάντα άνετα και φιλόξενα

Πολυτελή κρεβάτια κίτρινος τοίχος

Τα κρεβάτια ημέρας είναι ιδιαίτερα κατάλληλα με την τάση να ενσωματώνουν τις εξωτερικές όψεις στο σχέδιο. Αυτό τα καθιστά πιο σημαντικά από πριν.

Τα κρεβάτια ημέρας είναι ιδιαίτερα κατάλληλα με την τάση να ενσωματώνουν τις εξωτερικές όψεις στο σχέδιο

Πολυτελή κρεβάτια γραφείου στο σπίτι

Έτσι μπορείτε να απολαύσετε τη θέα ακόμη και κατά τη διάρκεια του χρόνου χαλάρωσης. Τι καλύτερο μέρος για να πάτε για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα ή να δείτε τα φώτα της πόλης τη νύχτα;.

Απολαύστε τη θέα ενώ χαλαρώνετε

Πολυτελές ξύλινο κρεβάτι

Άνεση και εργονομικός σχεδιασμός

Τα κρεβάτια ημέρας είναι μια υπέροχη αντίστιξη για τα έπιπλα με έμφαση. Δεν μπορείτε να βρείτε τα χρωματιστά μαξιλάρια στο κρεβάτι κάτω από το σωστό; Σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε και με πολυλειτουργικότητα. Μπορείτε να μετατρέψετε αυτόν τον χώρο χαλάρωσης σε γραφείο στο σπίτι.

Μην βρείτε τα χρωματιστά μαξιλάρια στο κρεβάτι το σωστό?

Πολυτελές γραφείο για κρεβάτια

Οι ειδικές κουβέρτες είναι ανθεκτικές σε εξωτερικές συνθήκες και επομένως μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές καταστάσεις.

Μια γυάλινη καρέκλα στο υπνοδωμάτιο

Πολυτελής γυάλινη καρέκλα κλινοσκεπασμάτων

Μπορείτε επίσης να καλύψετε υφιστάμενα υφάσματα με άλλο ύφασμα.

Άνετα, πρακτικά, με συνείδηση ​​του χώρου και λειτουργούν υπέροχα σε διαφορετικά περιβάλλοντα

Πολυτελή κρεβάτια λευκή θάλασσα

Θέλετε να δείτε τα πλεονεκτήματα των ημερήσιων κρεβατιών με μια ματιά; Είναι άνετα, πρακτικά, με συνείδηση ​​του χώρου και λειτουργούν υπέροχα σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Παρέχουν επίσης περισσότερο χώρο σε μικρά διαμερίσματα και αυτά γίνονται όλο και πιο συχνά σε μεγάλες πόλεις.

Δημιουργήστε περισσότερο χώρο σε μικρά διαμερίσματα Πολυτελή κρεβάτια με θέα στο δέντρο Ένα κρεβάτι στο μπάνιοΠολυτελή κρεβάτια στο μπάνιοΠολύχρωμα κλινοσκεπάσματα Πολυτελή κρεβάτια με μπλε τζάκι   Πράσινες προφορέςΠολυτελή μαξιλάρια καναπέ -κρεβάτι σε πράσινο χρώμαΈνας εξωτερικός σχεδιασμός Πολυτελή κρεβάτια αυλή καναπέ  Πορτοκαλί και καφέ τόνουςΠολυτελή κρεβάτια καναπέδες μαξιλάρια τραπέζιΛευκά έπιπλα Πολυτελή κρεβάτια καναπέ -κρεβάτι        Παιδικό δωμάτιο για κορίτσιαΠολυτελή κρεβάτια ροζ μαξιλάρια δωματίων για κορίτσια     Ένα κρεβάτι δίπλα στην πισίναΠολυτελή κρεβάτια πισίναςΔύο μεγάλα βάζα Πολυτελή κρεβάτια βάζα μαξιλάριαΕνδιαφέρουσα επένδυση τοίχου Επένδυση τοίχου με πολυτελή κρεβάτια  Μαξιλάρια με μοτίβα στα κρεβάτιαΠολυτελή κρεβάτια Καναπές μαξιλαριού καθιστικού

Skyline Design, Elad Gonen & Zeev Beech, LKID, Joie Wilson, Natalie Myers, KMH Design, Wendi Young Design, B Fein Interior Design, Farrow Arcaro Design, Peg Berens Interior Design, Andrew Suvalsky Designs, Lindsay von Hagel, Shor Home, EuroCraft Interiors Custom Cabinetry, Artistic Designs for Living / Tineke Triggs, White Webb, Elizabeth Dinkel, Dawn Hearn Interior Design, Tim Davies Landscaping, Busybee Design, TerraCotta Properties, Young House Love, Just a Girl, Mahoney Architects & εσωτερικοί χώροι