Δεν χρειάζεται να περιορίσετε τις επιλογές του νεροχύτη σας, υπάρχουν πολλές επιλογές στα ράφια των καταστημάτων. Με τη χρήση διαφορετικών αριθμών δοχείων σε ένα νεροχύτη, θα δείξετε το προσωπικό σας στυλ με λίγη προσπάθεια. Από παλιούς μεταλλικούς κάδους έως τεράστια μπολ – αν μπορεί να κρατήσει νερό, μπορεί να είναι ο επόμενος νεροχύτης σας.

Έχετε ακόμα αμφιβολίες; Ελέγξτε αυτές τις καινοτόμες ιδέες για το επόμενο σχέδιο σχεδιασμού σπιτιού σας και εμπνευστείτε.

Ιδέες για μοναδικούς νεροχύτες

μοναδικοί ξύλινοι νιπτήρες έξω

σκυρόδεμα. Οι πράσινοι αντίχειρες σάς επιτρέπουν να κάνετε το έργο του κήπου σας λίγο πιο εύκολο με έναν ρουστίκ νιπτήρα εξωτερικού χώρου από σκυρόδεμα που συνδυάζεται καλά με το τοπίο.

Συμβουλή: Η τραχιά πέτρα όπως αυτή χρησιμοποιείται καλύτερα για εξωτερική χρήση. Το υλικό είναι εξαιρετικά πορώδες και δύσκολο να καθαριστεί.

Χρησιμοποιώντας διαφορετικούς αριθμούς δοχείων σε ένα νεροχύτη, θα δείξετε το προσωπικό σας στυλ με λίγη προσπάθεια

μοναδικό ξύλο νεροχύτη

Κουβάς σφουγγαρίστρας. Παραλείψτε τις διαδικτυακές αγορές και βουτήξτε στο ντουλάπι καθαρισμού. Με μια τρύπα στο πάτωμα, ένας μεταλλικός κάδος σφουγγαρίστρας μπορεί να γίνει ένας μεγάλος νεροχύτης κουζίνας.

Συμβουλή: Κρατήστε το θέμα και χρησιμοποιήστε τη λαβή του κάδου ή ένα σκουπόξυλο ως θήκη πετσέτας στο ίδιο δωμάτιο.

Δείτε αυτές τις καινοτόμες ιδέες

μοναδικοί νεροχύτες γραφείου στο σπίτι

Συγκομιδή σταφυλιών. Αποτυπώστε τη vintage συγκίνηση ενός νεροχύτη που σώθηκε στο σπίτι σας – αυτός ο παλιός νεροχύτης από σαπουνόπετρα είναι ιδανικός για να τακτοποιήσει ένα ακατάστατο δωμάτιο χειροτεχνίας.

Συμβουλή: Ανάλογα με το πόσο παλιά είναι και για ποια χρήση χρησιμοποιήθηκαν, ορισμένοι νεροχύτες στην πραγματικότητα δεν έχουν τρύπες για εξαρτήματα. Προσέξτε τι θα προσθέσει στο συνολικό κόστος.

Ένα τύμπανο βαρελιού που μετατράπηκε σε μια βάση νεροχύτη γίνεται ένα άμεσο σημείο εστίασης σε μια μικρή αίθουσα σκόνης

μοναδικός τοίχος από νεροχύτη

Βαρέλι. Ένα τύμπανο βαρελιού που μετατράπηκε σε μια βάση νεροχύτη γίνεται ένα άμεσο σημείο εστίασης σε μια μικρή αίθουσα σκόνης. Είτε εγκαταστήσατε νεροχύτη μέσα στο τύμπανο είτε τροποποιήσατε το βαρέλι για να είναι νεροχύτης, μιλήστε σε έναν τοπικό σχεδιαστή για να δείτε πόσο θα κοστίσει αυτή η προσαρμοσμένη επεξεργασία.

Συμβουλή: Το καλύτερο μέρος για αυτό το βαρέλι είναι η ετικέτα στο πλάι. Εκτυπώστε και προσθέστε ένα από τα δικά σας σχέδια στον νέο σας νεροχύτη.

Δώστε ένα ημι-μπάνιο σε παράκτιο στιλ μια κομψή αναβάθμιση με έναν υπερμεγέθη νεροχύτη

μοναδικά νεροχύτες εκλεκτικά μπάνια

κέλυφος. Δώστε ένα ημι-μπάνιο σε παράκτιο στιλ μια κομψή αναβάθμιση με έναν υπερμεγέθη νεροχύτη. Εδώ θα βρείτε ένα αυθεντικό, αλλά αυτό που είναι φτιαγμένο για τσουχτερή τιμή. Οι αναπαραγωγές μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα αλλά δεν φαίνονται αληθινές.

Συμβουλή: Εάν μπορείτε να βρείτε μια αυθεντική αχιβάδα, οι άκρες είναι αιχμηρές και επικίνδυνες. Ζητήστε από τον εργολάβο ή τον κατασκευαστή σας να τα αρχειοθετήσει προσεκτικά, έτσι ώστε ο νεροχύτης σας να είναι ασφαλής.

Φέρτε το μπάνιο σας πίσω στη φύση με ένα ξύλινο νιπτήρα ή δοχείο λεκάνης

Μοναδικός φωτισμός από νεροχύτη

ΚΟΡΜΟΣ ΔΕΝΤΡΟΥ. Φέρτε το μπάνιο σας πίσω στη φύση με ένα ξύλινο μπολ ή δοχείο πλυσίματος λεκάνης. Είτε έχετε βρει έναν προσαρμοσμένο νεροχύτη ή έχετε αγοράσει μια έτοιμη έκδοση από ένα κατάστημα, βεβαιωθείτε ότι έχει διαφανές κάλυμμα από βερνίκι πολυουρεθάνης για ανθεκτικότητα.

Συμβουλή: Ένα βασικό κομμάτι ξύλου όπως αυτό μπορεί να είναι πολύ βαρύ. Φροντίστε λοιπόν να στηρίζεται επαρκώς τόσο στον τοίχο όσο και στο πάτωμα.

Ένα κομψό, vintage σιντριβάνι φέρνει τη φύση στο σπίτι με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από τον προηγούμενο νιπτήρα

μοναδικοί νεροχύτες υπέροχο τραπέζι

Κρήνη. Ένα κομψό, vintage σιντριβάνι φέρνει τη φύση στο σπίτι με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από τον προηγούμενο νιπτήρα. Το χαλκό verdigris σε αυτή τη φωτογραφία τιμά τον μεγάλο κήπο μιας άλλης εποχής.

Συμβουλή: Ανάλογα με την ηλικία του σιντριβανιού σας, βεβαιωθείτε ότι δεν έχει ρωγμές ή διαρροές. Η επισκευή πρέπει να γίνει πριν από την εγκατάσταση.

Αυτό το παλιό πλυντήριο χρειάζεται λίγη προσαρμογή για να χρησιμεύσει ως νεροχύτης σε αυτό το όμορφο δωμάτιο

μοναδικά κεραμίδια νεροχύτη

Πλυντήριο. Αυτό το δωμάτιο με πούδρα δείχνει ότι σχεδόν οποιοδήποτε στιβαρό δοχείο μπορεί να γίνει νεροχύτης. Αυτό το παλιό πλυντήριο χρειάζεται λίγη προσαρμογή για να χρησιμεύσει ως νεροχύτης σε αυτό το όμορφο δωμάτιο.

Συμβουλή: Πολλές παλιομοδίτικες συσκευές μπορεί να είναι κατεστραμμένες και να έχουν κατεστραμμένες επιφάνειες. Εάν προτιμάτε να μην αγκαλιάσετε την πατίνα, μπορείτε να βρείτε έναν επαγγελματία που μπορεί να επεξεργασθεί ξανά την επιφάνεια σε μια λάμψη.

CHEATHAM FLETCHER SCOTT ARCHITECTS, Matarozzi Pelsinger Builders, Smith & Vansant Architects PC, Murphy & Co. Design, Dayna Katlin Interiors, Mountain Log Homes of CO, Inc., Jason Arnold Interiors | Νάσβιλ, Τενεσί