Τα έπιπλα Driftwood είναι σήμερα στη μόδα – αποπνέουν μια ρουστίκ γοητεία, μπορούν να δώσουν σε κάθε δωμάτιο μια ζεστή ατμόσφαιρα και μπορούν να ενσωματωθούν σε διαφορετικές έννοιες διαβίωσης – τόσο υπερσύγχρονες όσο και παραδοσιακές. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε δημιουργικές ιδέες σχεδιασμού για μοντέρνα έπιπλα από ξύλο που μπορούν να σας εμπνεύσουν να ομορφύνετε το σπίτι σας. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί!

Έπιπλα Driftwood: τι είναι?

Τραπέζι φαγητού επίπλων Driftwood

Ιδέες και έμπνευση επίπλων Driftwood

φανταχτερό τραπέζι φαγητού φτιαγμένο από παρασυρόμενο ξύλο

αυθεντικό τραπεζάκι σαλονιού από ξύλο παρασυρόμενου ξύλου

Έπιπλα λάμπας driftwood

ρουστίκ τραπεζάκι σαλονιού από παρασυρόμενο ξύλο

Έπιπλα Driftwood πρωτότυπο τραπεζάκι σαλονιού

στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού driftwood και γυαλί

Πάγκος επίπλων Driftwood

Πλαίσιο καθρέφτη επίπλων Driftwood

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτά τα κομψά έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ξύλο παρασυρόμενου ξύλου. Αυτό είναι ένα υλικό που μόλις πρόσφατα ανακαλύφθηκε για την κατασκευή επίπλων και διακοσμητικών ειδών. Κατ ‘αρχήν, δεν είναι τίποτα διαφορετικό από το ξύλο που έχει περάσει ένα ορισμένο χρονικό διάστημα στο νερό. Για παράδειγμα, πρόκειται για δέντρα, που ξεριζώθηκαν από μια ισχυρή καταιγίδα, που έχουν πέσει στο νερό και επιπλέουν σε λίμνες, ποτάμια ή στη θάλασσα μέχρι να φτάσουν τελικά στην ακτή. Το ξύλο που χρησιμοποιείται για έπιπλα παρασυρόμενου ξύλου μπορεί επίσης να προέρχεται από πλοία και βάρκες, ή ακόμη και από ξύλινα φορτία πλοίων που έχουν πέσει στη θάλασσα. Έτσι, τα έπιπλα από ξύλο χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι έχουν έρθει σε επαφή με το νερό κάποια στιγμή και έχουν τη δική τους ιστορία. Αν αγοράσετε, για παράδειγμα, ένα τέτοιο τραπέζι ή λάμπα, σίγουρα δεν θα λάβετε ένα προϊόν βιομηχανικής κατασκευής για τη μαζική αγορά, αλλά ένα μοναδικό έπιπλο με ατομικότητα. Perhapsσως αυτό είναι που κάνει αυτόν τον τύπο επίπλων τόσο δημοφιλές σήμερα.

Το Driftwood ως φιλικό προς το περιβάλλον υλικό

Πολυθρόνα Driftwood

Δημιουργικές ιδέες επίπλων Driftwood

Μονάδα ματαιοδοξίας Driftwood

Σχεδιασμός σαλονιού driftwood έπιπλα τραπεζάκι σαλονιού

Driftwood στο εσωτερικό Ιδέες και έμπνευση

Έπιπλα Driftwood μοναδικό τραπεζάκι σαλονιού

Driftwood έπιπλα κομψό τραπέζι

Σκαμπό επίπλων Driftwood

Καρέκλα επίπλων Driftwood

Τραπέζι Driftwood

Τα έπιπλα Driftwood δεν είναι μόνο όμορφα και κομψά, αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον, το οποίο είναι σίγουρα ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του. Στην παραγωγή αυτού του τύπου επίπλων, δημιουργείται ένα νέο, πολύτιμο προϊόν από το παλιό, χρησιμοποιημένο ξύλο. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται «ανακύκλωση» και αυτό δημιουργεί νέες χρήσεις για όλα τα είδη μεταχειρισμένων πρώτων υλών. Αυτή η μέθοδος συμπληρώνει τη συμβατική ανακύκλωση με έναν καινοτόμο τρόπο, κατά τον οποίο κάποιος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τις υπάρχουσες πρώτες ύλες όχι μόνο μία, αλλά αρκετές φορές. Έτσι, εάν θέλετε να είστε περιβαλλοντικά συνειδητοί όταν επιπλώσετε το σπίτι σας, επιλέξτε έπιπλα από ξύλο παρασυρόμενου.

Έπιπλα με ιστορία

Πλαίσιο καθρέφτη Driftwood

Έπιπλα από ξύλο Driftwood

Φωτιστικό δαπέδου επίπλων Driftwood

Τραπέζι επίπλων Driftwood

αυθεντικό τραπέζι από ξύλο παρασυρόμενου με μεταλλικά πόδια

Έπιπλα και γραφείο έπιπλα Driftwood

Σκαμπό επίπλων Driftwood

Ιδέες σχεδιασμού επίπλων Driftwood

άνετος καναπές από παρασυρόμενο ξύλο

κομψό τραπέζι φαγητού driftwood

Αν ψάχνετε για όμορφα έπιπλα από ξύλο παρασυρόμενων, υπάρχει πληθώρα προσφορών στην αγορά – από τεράστια ντουλάπια και ράφια έως πρωτότυπες καρέκλες και διακοσμητικούς καθρέφτες από ξύλο παρασυρόμενου ξύλου. Αυτό το υλικό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους νέους καλλιτέχνες ως πρώτη ύλη για τη δουλειά τους, καθώς προσφέρει πολλές ευκαιρίες για πειραματισμούς. Τα έπιπλα από ξύλο εκπέμπουν μια ιδιαίτερη ζεστασιά και ίσως όλα οφείλονται στο γεγονός ότι κάθε έπιπλο είναι μοναδικό. Αυτό καθιστά τα έπιπλα από παρασυρόμενο ξύλο απλά ιδανικά για ατομικιστές που θέλουν να δώσουν στο δικό τους διαμέρισμα μια πολύ ιδιαίτερη, μοναδική εμφάνιση.

Δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα

Τραπέζι σαλονιού Driftwood

τρία πρωτότυπα τραπέζια από ξύλο παρασυρόμενου ξύλου

Ράφι έπιπλα από ξύλο

ενδιαφέρον τραπέζι καφέ Driftwood

Πάγκος Driftwood

τεράστιος πάγκος από ξύλο παρασυρόμενου

Όπως ήδη αναφέρθηκε, τα έπιπλα από ξύλο μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα είδη ζωντανών ιδεών και επίπλων. Μετά από όλα, τέτοια έπιπλα είναι η καλύτερη λύση για χώρους διαβίωσης, επιπλωμένα σε στιλ εξοχικής κατοικίας, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν μια αίσθηση άνεσης και φυσικότητας. Τα έπιπλα από ξύλο drift με τη ρουστίκ όψη του εναρμονίζονται ιδιαίτερα με τα πιο ζεστά χρώματα τοίχων, όπως το κίτρινο, το κόκκινο και το πορτοκαλί. Ωστόσο, όταν αγοράζετε έπιπλα από ξύλο, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι τεράστιο και δεν ταιριάζει σε μικρότερο χώρο. Θα πρέπει συνεπώς να σκεφτείτε προσεκτικά τον εσωτερικό σχεδιασμό ή να αποφύγετε την αγορά μεγάλων επίπλων εάν δεν έχετε αρκετό χώρο στο σπίτι σας.

Ανεβάστε το εσωτερικό σε ένα νέο επίπεδο πολυτέλειας

Συστήματα ραφιών επίπλωση ξύλου

τεράστιος καναπές από παρασυρόμενο ξύλο

Έπιπλα από ξύλο Driftwood

Ιδέες επίπλων Driftwood και έμπνευση σχεδιασμός σαλονιού

Παρά τη δημοφιλή πεποίθηση, τα έπιπλα από ξύλο παρασυρόμενων δεν είναι ανεκτίμητα. Στο παρελθόν, η εργασία με ξύλο ήταν πραγματικά κουραστική, γι ‘αυτό και τέτοια έπιπλα θεωρούνται πραγματική πολυτέλεια. Σήμερα αυτό δεν συμβαίνει και παρόλο που τα έπιπλα από ξύλο είναι λίγο πιο ακριβά από άλλα έπιπλα, μπορεί κανείς να το αντέξει οικονομικά. Perhapsσως αναρωτιέστε γιατί πρέπει να αγοράσετε ένα έπιπλο από ξύλο με ανάκτηση, η τιμή του οποίου δεν είναι καθόλου χαμηλή. Η απάντηση είναι εύκολη: τα έπιπλα από ξύλο δίνουν στο εσωτερικό έναν ατομικό χαρακτήρα και ως κάτι ιδιαίτερο και ασυνήθιστο μπορεί επίσης να διεγείρει τα όνειρά σας.