Η ντουλάπα είναι γεμάτη και δεν έχετε τίποτα να φορέσετε! Αυτή η περίεργη κατάσταση συμβαίνει συχνά με πάρα πολλούς ανθρώπους. Για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει να κρατάμε μόνο πράγματα που μας αρέσει πολύ να φοράμε και είναι άνετα και πρακτικά ταυτόχρονα. Πώς θα το κάνουμε αυτό; Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να καθαρίσουμε την ντουλάπα, πετώντας τα πράγματα που δεν χρειαζόμαστε πλέον. Υπάρχουν επτά υποχρεωτικά βήματα που πρέπει να κάνετε για να τακτοποιήσετε σωστά την ντουλάπα σας. Συγκεντρώσαμε μια λίστα με αυτά για να σας βοηθήσουμε να ξεκαθαρίσετε!

Απορρίψτε όλα όσα δεν χρειάζεστε πλέον, που δεν σας ταιριάζουν πλέον ή που δεν σας αρέσουν να φοράτε

Ταξινόμηση ρούχων, καθαρισμός της ντουλάπας

Τακτοποίηση της γκαρνταρόμπας σας: 7 υποχρεωτικά βήματα

Αδειάστε εντελώς την γκαρνταρόμπα σας!

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να καθαρίσετε όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ από την ντουλάπα. Έτσι, μπορείτε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς ακριβώς είναι οργανωμένος ο αποθηκευτικός σας χώρος. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να είστε σε θέση να το χρησιμοποιήσετε λίγο πιο αποτελεσματικά από πριν.

Φυσικά, χρειάζεστε πολλή υπομονή για αυτό το βήμα, αλλά χωρίς αυτό δεν θα μπορούσατε να επιτύχετε καμία πραγματική τάξη.

Τα πιο χρησιμοποιημένα ρούχα πρέπει να βρίσκονται στην πιο ορατή θέση

ξεκαθάρισμα της ντουλάπας - συμβουλές για το σπίτι

Τακτοποιήστε όλα όσα σίγουρα δεν θα χρησιμοποιήσετε πια

Για αυτό το βήμα χρειάζεστε Κουράγιο και ειλικρίνεια! Φτιάξτε έναν ή περισσότερους σωρούς ρούχων που δεν χρειάζεστε πλέον. Maybeσως είναι λογικό να τα ταξινομήσετε ξεχωριστά, επειδή μερικά θα μπορούσαν να δοθούν ή να δοθούν σε ένα σημείο συλλογής. Αλλά αυτό είναι κάτι ξεχωριστό! Σε αυτή την περίπτωση, το θέμα είναι να διαχωρίσετε πρώτα τα ρούχα που φοράτε από τα άλλα.

Η προσεγμένη ντουλάπα κάνει τη ζωή πιο θετική

καθαρίζοντας την ντουλάπα - βάζοντας ρούχα σε τάξη

Ταξινομήστε όλα όσα δεν έχετε χρησιμοποιήσει τους τελευταίους 6 μήνες

Τώρα έρχεται σε ένα ακόμη πιο τολμηρό βήμα – αφαιρέστε τα ρούχα που δεν έχετε χρησιμοποιήσει τους τελευταίους 6 μήνες. Τώρα να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας – υπάρχει πρακτικός λόγος για αυτό ή αυτά τα ρούχα δεν ταιριάζουν πλέον στο στυλ σας; Ορισμένα μπορεί να είναι πολύ επίσημα και να χρειάζονται μια ειδική περίσταση. Σε αυτή την περίπτωση, αξίζει το γεγονός ότι εξακολουθούν να καταλαμβάνουν λίγο χώρο ντουλάπας. Τα υπόλοιπα πηγαίνουν στο σωρό με τα πράγματα που προτιμάτε να κάνετε χωρίς μόνιμα.

Φτιάξτε πολλούς σωρούς ρούχων του ίδιου είδους

καθαρισμός της ντουλάπας - υπέροχα διπλωμένα ρούχα

Αφαιρέστε τα παλιά και λερωμένα ρούχα

Έχετε μερικά ρούχα που είναι παλαιότερα, αλλά τα οποία αγαπάτε πραγματικά! Η απόρριψή τους είναι μια ιδιαίτερα μεγάλη πρόκληση. Αλλά πρέπει να το αποδεχτείς αν θέλεις να τακτοποιήσεις την γκαρνταρόμπα σου και να την κάνεις τέλεια τακτοποιημένη. Μην τα κρατάτε ούτε ως ρούχα του σπιτιού! Μετά από όλα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να φαίνεστε καλύτερα και στο σπίτι!

Αυτό που χρησιμοποιείτε περισσότερο θα πρέπει να είναι το πιο εύκολο στην πρόσβαση!

καθαρισμός της ντουλάπας - υπέροχες συμβουλές για το σπίτι

Ταξινομήστε τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που αγαπάτε πραγματικά

Αυτό το βήμα αφορά την τακτοποίηση ξανά! Ο πιο εύκολα προσβάσιμος χώρος της ντουλάπας πρέπει να γεμίσει με αυτό που σου αρέσει πολύ να φοράς. Έτσι θα το χρησιμοποιείτε συχνά χωρίς να χρειάζεται να ξεφυλλίζετε ολόκληρη την ντουλάπα. Η παραγγελία φυλάσσεται επίσης εκεί!

Μια τακτοποιημένη ντουλάπα βοηθά στην αποφυγή περιττών δαπανών

καθάρισμα της ντουλάπας - τακτοποίηση τέλεια

Δοκιμάστε όσο το δυνατόν περισσότερα ρούχα σας!

Μερικά ρούχα φαίνονται όμορφα μέχρι να τα φορέσουμε. Τότε ανακαλύπτουμε ότι δεν μας φαίνονται τόσο καλά όσο αναμενόταν. Θα πρέπει λοιπόν να έχετε μια ωραία μέρα και να δοκιμάσετε όσο το δυνατόν περισσότερα ρούχα σας. Προσκαλέστε έναν φίλο να το κάνει αυτό γιατί θα είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό! Απορρίψτε όλα όσα δεν σας φαίνονται καλά ή είναι άβολα. Δεν έχει νόημα τέτοια ρούχα και αξεσουάρ να συνεχίζουν να γεμίζουν την ντουλάπα σας.

Είναι καλύτερο να μαζεύετε και να τακτοποιείτε την γκαρνταρόμπα σας την άνοιξη και το φθινόπωρο

καθαρίζοντας τα μοντέρνα ρούχα στην ντουλάπα

Τακτοποιήστε τα με σαφήνεια και λογική

Τα αγαπημένα πράγματα βρίσκονται ήδη σε ένα ορατό σημείο στην ντουλάπα. Τώρα ταξινομήστε τα υπόλοιπα ρούχα ανά τύπο, ώστε να ξέρετε τι είναι που. Φτιάξτε δύο ή περισσότερους σωρούς παντελόνι, μπλουζάκια και άλλα ρούχα κάθε φορά. Αυτά, τα οποία τείνετε να φοράτε συχνότερα, πρέπει να τοποθετούνται σε προσβάσιμα μέρη. Τα άλλα θα μπορούσαν να τοποθετηθούν χαμηλότερα.

Εάν τακτοποιείτε τακτικά την ντουλάπα, θα καταλήξετε μόνο με αυτό που πραγματικά σας αρέσει να φοράτε

διπλώνει όμορφα και καθαρίζει την ντουλάπα

Τώρα έχετε την επισκόπηση σας εγκαίρως για τις αρχές του καλοκαιριού! Πηγαίνετε εκεί έξω με καθαρή συνείδηση ​​και αγοράστε υπέροχα μοντέρνα κομμάτια. Ωστόσο, επιλέξτε αυτά προσεκτικά, ώστε να έχετε λιγότερα χρήματα για το επόμενο έτος!

Τα παλιά ρούχα πρέπει να χαρίζονται μόνο σε κάποιον που πιστεύετε ότι θα τα χρησιμοποιήσει. Διαφορετικά, τα παλιά σας ρούχα πρέπει να μεταφερθούν κάπου όπου μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, να ανακυκλωθούν. Πάντα να σκέφτεστε το περιβάλλον όταν ψωνίζετε!

Βρείτε το σωστό μέρος στη ντουλάπα για παπούτσια και αξεσουάρ

Αποθήκευση παπουτσιών, καθαρισμός της ντουλάπας