Τραπέζι τζάκι οικογενειακό σπίτιΟικογενειακό σπίτι

Ένας πλήρης μετασχηματισμός έχει δημιουργήσει πολύ νέο χώρο για μια μεγαλύτερη οικογένεια

Σήμερα πρόκειται για μια σημαντική μεταμόρφωση στο σπίτι της οικογένειας Chris και Richard Cahill. Είναι πολύ απασχολημένοι με το μωρό τους και ήθελαν επίσης να διευρύνουν το σπίτι τους.

Δεν ήθελαν ένα σπίτι από πέτρα, ανοξείδωτο ατσάλι, πάρα πολλά καλώδια και γυαλί. Τέτοιες σύγχρονες λύσεις είναι πολύ ακριβές και δεν είναι ακριβώς η καλύτερη λύση για τα παιδιά.

Το σπίτι σας πρέπει να είναι φιλικό προς τα παιδιά, αλλά έπρεπε επίσης να πληροί μια άλλη πολύ σημαντική απαίτηση. Έπρεπε να μπορείς να φιλοξενήσεις πάνω από 250 άτομα μία φορά το χρόνο. Αυτό συμβαίνει σε μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων που διοργανώνει η οικογένεια μία φορά το χρόνο.

Βρήκαν ένα σπίτι γεωργιανού στιλ το 1962 και έκαναν μια ανακαίνιση ενός έτους υπό τη διεύθυνση του αρχιτέκτονα Chris. Είναι επίσης ιδιοκτήτης της εταιρείας Botanical Decorators.

Το σπίτι με μια ματιά

Κάτοικος: Ο Κρις και ο Ρίτσαρντ Κέιχιλ, η μόλις ενός έτους κόρη τους, Λόγκαν και τα σκυλιά Πούγκσλι και Μόλι

Τοποθεσία: Βορειοδυτική Ουάσινγκτον, DC.

Μέγεθος: 1200 τετραγωνικά πόδια, τέσσερα υπνοδωμάτια, 4 μπάνια

Ένα από τα πιο ογκώδη δωμάτια είναι ο χώρος διαβίωσης στο σπίτι. Αυτό είναι συχνά το επίκεντρο της συνομιλίας. Όλα τα έπιπλα εξωτερικού χώρου είναι από τη μάρκα Kingsley-Bate. Είναι κατασκευασμένα από ειδικά κατασκευασμένα υφάσματα Sunbrelle.

Τα φασκόμηλα πράσινα μαξιλάρια ταιριάζουν πολύ με τη διακόσμηση στο σαλόνι. Η κίτρινη καρέκλα Ασίας είναι μια ιδιαίτερη προφορά. Η πέτρα στη βεράντα εξάγεται από βράχια περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά από εκεί.

Ένας πλήρης μετασχηματισμός έχει δημιουργήσει πολύ νέο χώρο για μια μεγαλύτερη οικογένεια

Οικογενειακό σπίτι έξω από το τραπέζι του δωματίου

Μεγάλες γαλλικές διπλές πόρτες σας προσκαλούν να μπείτε στο πίσω μέρος του σπιτιού. Η γυάλινη βεράντα, η οικογένεια και το σαλόνι έχουν φέρει την απλότητα στη μετάβαση μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στο υψηλότερο επίπεδο.

Το σπίτι πρέπει να είναι φιλικό προς τα παιδιά

Εξωτερικό τζάκι οικογενειακού σπιτιού

Με μακρά σόμπα και φορητή θερμάστρα, η αυλή έχει μετατραπεί σε κατοικήσιμο μέρος για τρεις από τις τέσσερις εποχές.

Η οικογένεια έπρεπε να αφαιρέσει περισσότερους από 65 τόνους βρωμιάς και βράχων από τη βεράντα. Στη συνέχεια χύθηκαν άλλοι 100 τόνοι υλικών. Υπάρχει μια σκληρή κλίση και στις δύο πλευρές. Εξαιτίας αυτού, κανένα τρακτέρ δεν μπορούσε να έρθει εδώ. Όλη η εργασία έγινε με τη βοήθεια του γερανού. Επιπλέον, ο τοίχος γύρω από τον τοίχο αντιστήριξης έπρεπε να μετακινηθεί 2,5 μέτρα στο πλάι από την αρχική του θέση. Ο λόγος ήταν η άβολη διαπλοκή της θέασης μέσα από αυτό το κτίριο.

Οι κλιμακωτές βεράντες κάνουν τώρα το θέαμα πολύ απαλό και εύκολο στο μάτι. Οι κήποι, τα πίσω αίθρια, οι εξωτερικοί χώροι και το τζάκι κοστίζουν περίπου 230.000 ευρώ.

Η τραπεζαρία

Οικογενειακό ξύλινο τραπέζι

Η γυάλινη βεράντα και το σαλόνι δημιουργούν το πρωταρχικό σημείο της ρέουσας μετάβασης μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου. Στη θέση αυτού υπήρχε προηγουμένως ένα παραδοσιακό δωμάτιο με τζάκι. Σύμφωνα με τον Chris, η σύνδεση έλειπε εδώ πριν.

Χρησιμοποιείται παλιό ξύλο

Οικογενειακή ξύλινη καρέκλα τραπεζαρίας

Οι καθρέφτες σε αυτήν την εικόνα αγοράστηκαν σε υπαίθρια αγορά. Είναι κατασκευασμένο από μεταλλικά γείσα από παλιά κτίρια της πόλης. Φωτογραφίες των κτιρίων από τα οποία προέρχονται έχουν προσαρτηθεί στο πίσω μέρος όλων των καθρεφτών.

Λουλούδια ως διακόσμηση

Βάζο τραπέζι για οικογενειακό σπίτι

Το ντουλάπι προέρχεται από την Ινδονησία και αγοράστηκε στο One Kings Lane για περίπου 590 ευρώ.

Τα φαρδιά ανοίγματα χαρακτηρίζουν την κάτοψη του σπιτιού. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα από τη γυάλινη βεράντα. Το κόστος του επανασχεδιασμού εδώ είναι περίπου 45.000 ευρώ.

Τα μεγάλα ντουλάπια κουζίνας κρύβουν το ψυγείο, τον καταψύκτη και τα συρτάρια. Μπορείτε επίσης να δείτε ράφια με κρασί και μπύρα. Όλα τα στοιχεία του συστήματος ψύξης προέρχονται από το Sub Zero 700. Αυτό είναι ένα από τα λίγα εμπορικά σήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί με συνέπεια.

Ο σχεδιασμός της κουζίνας

Οικογενειακό σπίτι λευκό νιπτήρα ντουλαπιών

Το νησί της κουζίνας έχει μια προσαρμοσμένη επιφάνεια από ξύλο καρυδιάς.

Αρχικά, ο τοίχος μεταξύ του οικογενειακού δωματίου και της κουζίνας ήταν επίσης χώρος αποθήκευσης. Ο Chris έχει επενδύσει άλλα 27.000 ευρώ για να ανοίξει αυτό το όριο. Κατά τη διαδικασία, αφαίρεσε επίσης όλες τις διαχωριστικές δομικές λεπτομέρειες.

Λευκά ντουλάπια κουζίνας

Οικογενειακό σπίτι σόμπα κουζίνα τραπέζι

Λόγω της νέας προσθήκης στην οικογένεια, σχεδόν όλα τα έπιπλα είναι ανθεκτικά σε λεκέδες. Αυτό ισχύει επίσης για μαξιλάρια καθισμάτων κατασκευασμένα από τρίχες αλόγου από έπιπλα τομέα. Το τραπέζι παιχνιδιών με την κεκλιμένη επιφάνεια είναι το στήριγμα σε ένα από τα δωμάτια. Η διπλή γαλλική πόρτα ανοίγει στη βεράντα.

Το σαλόνι

Γκρίζος καναπές καναπέ οικογενειακό σπίτι

Δύο κόλπα είναι το επίκεντρο στο άλλο δωμάτιο. Πρόκειται για έναν ρεαλιστικό πίνακα με τον τίτλο “Flight to Paradise” του συγγραφέα Toni Chimento. Βρίσκεται πάνω από το τζάκι. Υπάρχει επίσης ένα μπολ από Dale Chihuly. Προέρχεται από το στούντιο Chihuly στο Σιάτλ και χρονολογείται από το 1982.

Τραπέζι φαγητού

Οικογενειακό σπίτι τραπεζαρία κίτρινες κουρτίνες

Η επιλογή των λευκών τοίχων στο σαλόνι οδηγεί σε ένα ξέσπασμα της διακόσμησης. Αυτό είναι δυνατό μόνο σε ένα δωμάτιο με μεγάλα παράθυρα και μεγάλες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τον Chris, πρόκειται για επανεκλογή του ίδιου χρώματος από ένα πρώην οικογενειακό σπίτι στη Βαλτιμόρη. Είναι μια αναφορά στη ζωή της οικογένειας πριν από σχεδόν 20 χρόνια.

Τζάκι και καναπέδες

Καναπές σαλόνι οικογενειακό σπίτι

Το μπουφέ είναι ένα κληρονομικό αντικείμενο από την οικογένεια Chris.

Όπως και στα παραδοσιακά σπίτια, ο χώρος διαβίωσης βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Η είσοδος συγχωνεύεται σε μια επίσημη τραπεζαρία διακοσμημένη με χαρτί τοίχου. Κάποιος ήταν προσεκτικός εδώ για να δώσει τη “σωστή” εντύπωση μέσα από το πρώτο κομμάτι στην είσοδο.

Μια κίτρινη εικόνα

Οικογενειακό σπίτι πορτοκαλί μπλε τραπέζι

Με απόλυτη σύμπτωση, η οικογένεια ανακάλυψε τα ασημένια πλαϊνά κόπρανα σε ένα αντισηπτικό. Δεν βρήκε κανένα άλλο κομμάτι που να εκτελείται ακριβώς σε αυτό το στυλ. Μάλλον, βρήκαν παρόμοια αλλά ινδικά κομμάτια.

Καναπέδες με σχέδια

Καναπές οικογενειακού σπιτιού κίτρινο

Κάνατε χωρίς αυτά και επιλέξατε δύο ταπετσαρισμένες καρέκλες στα πλάγια του τραπεζιού.

Μεγάλη επένδυση τοίχου

Κηροπήγια πολυέλαιου σαλόνι οικογενειακό σπίτι

Ο καλλιτέχνης Jni Jocks ζωγράφισε το ασημένιο φύλλο στο ταβάνι. Με την πρώτη ματιά, φαινόταν πολύ λαμπερό και παρείχε μια γυαλάδα με την απόχρωση της σοκολάτας.

Ένας υπέροχος πολυέλαιος

Σπίτι ενός οικογενειακού επιτραπέζιου φωτιστικού

Υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο στον δεύτερο όροφο. Τα έπιπλα εκεί μεταφέρθηκαν εδώ από το προηγούμενο διαμέρισμα του ζευγαριού. Πάνω από το κρεβάτι διακρίνονται προπολεμικές βοτανικές εκτυπώσεις. Προέρχονται από το βιβλίο Art Forms in Nature του συγγραφέα Karl Blossfeldt.

Το υπνοδωμάτιο

Οικογενειακό κρεβάτι στο σπίτι

Το μεγάλο μπάνιο διαθέτει διπλό νιπτήρα, μπανιέρα και καμπίνα ντους στα αριστερά. Η τουαλέτα βρίσκεται σε ξεχωριστή θέση.

Το μεγάλο μπάνιο διαθέτει διπλό νιπτήρα, μπανιέρα και καμπίνα ντους

Νιπτήρας μπανιέρας οικογενειακού σπιτιού

Πρόκειται για δύο ομοφυλόφιλους με μωρό. Επέμειναν σε ένα δωμάτιο ουδέτερο ως προς το φύλο, αλλά ακόμα πολύ ζωντανό. Έπρεπε να υπάρχει χώρος για ένα δεύτερο παιδί.

Κίτρινη επένδυση τοίχου στο παιδικό δωμάτιο

Κίτρινο κάλυμμα τοίχου φυτώριου οικογενειακού σπιτιού

Ένας πωλητής στο Etsy επικοινώνησε για τα κλινοσκεπάσματα στο φυτώριο και τα μαξιλάρια εκεί. Τα πράγματα ήταν ειδικά παραγγελμένα. Ο άθλος πάνω από την κούνια αποτελείται από υπολείμματα από αυτά τα έργα.

Κίτρινες προφορές

Καναπές καναπέ οικογενειακού σπιτιού

Στην επόμενη εικόνα μπορείτε να δείτε μια παλιά καρέκλα Mies van der Rohe Pavilion δίπλα στο κρεβάτι της ημέρας. Ο αναγνώστης των παραμυθιών αισθάνεται εξαιρετικά άνετα εκεί.

Σχεδιασμός μπάνιου

Μπάνιο οικογενειακού σπιτιού

Αυτός ο χώρος καθορίζεται από τους πίνακες καμηλοπαρδάλων και τα μικρά αντικείμενα στον χώρο υγιεινής. Ο καλλιτέχνης Jni Jocks ζωγράφισε τα ασημένια φύλλα στο δωμάτιο. Αυτά συμβαίνουν τόσο στα παιδιά όσο και στο μπάνιο.

Οι συσκευές κουζίνας

Σπιτική οικογενειακή κουζίνα νεροχύτη

Διατίθεται κουζίνα για τροφοδοσία. Το ζευγάρι το χρειάζεται μία φορά το χρόνο λόγω των μεγάλων κοινωνικών εκδηλώσεων. Αυτά γίνονται μία φορά το μήνα και συχνότερα κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Λευκό εσωτερικό στο σαλόνι

Σπίτι οικογενειακό λευκό καναπέ γυάλινο τραπέζι

Μια συνδυασμένη επιφάνεια συμπληρώνει τις συσκευές κουζίνας και τα ντουλάπια. Αυτή είναι μια πελατοκεντρική γραμμή παραγωγής.

Το ζευγάρι κάνει πολλά για οικιακή ψυχαγωγία. Αυτό το υπόγειο δωμάτιο δίπλα στην κουζίνα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 50 άτομα χωρίς κανένα σημαντικό πρόβλημα.

Μπαλόνια ως διακόσμηση

Οικογενειακός κίτρινος καναπές στο σπίτι

Τα έπιπλα στην επόμενη εικόνα παραγγέλθηκαν μαζικά στο Μιλάνο. Περιλαμβάνουν καναπέ -κρεβάτι με στρώμα αφρού μνήμης. Τα γλυπτά σχήματα στο τραπεζάκι του καφέ χρονολογούνται από το 1960. Είναι από το τμήμα ψιλικών του Woodward & Lothrop, επίσης γνωστό ως ξυλώδη.

Στη συνέχεια, ας δούμε ένα πολύ ακριβό δωμάτιο. Εδώ έχετε κάτι ανάμεσα σε μια αίθουσα πολυμέσων και μια αίθουσα κοινωνικών πάρτι. Μεγαλύτερα πέτρινα παράθυρα και ο βασικός εξοπλισμός (κουζίνα, παιχνίδια / αίθουσα ψυχαγωγίας) έχουν δημιουργηθεί εδώ για λίγο περισσότερο από 120.000 ευρώ.

Ένα σημαντικό στοιχείο για τις χειμωνιάτικες μέρες είναι το τηλεκατευθυνόμενο τζάκι. Το δάπεδο από πορσελάνη θερμαίνεται επίσης.

Ο πίνακας στον τοίχο ανήκει στον αδερφό του Chris, Kevin Cahill. Η εικόνα έχει δύο ονόματα – “The Duo” και “The Tree of Life”. Αυτό αντιπροσωπεύει τη σχέση μεταξύ Richard και Chris.

Το εξωτερικό

Πατρικό σπίτι

Αυτή η λήψη από ψηλά δείχνει την πίσω αυλή του σπιτιού. Στον επάνω όροφο υπάρχει ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο με κήπους. Υπάρχουν καρέκλες Adirondack για να καθίσετε εδώ. Υπάρχει επίσης μια αιώρα που απλώνεται ανάμεσα στα δέντρα. Πού θα μπορούσα να απολαύσω ένα διάβασμα σε μια νωχελική μέρα το καλοκαίρι?

Υπέροχο περιβάλλον

Εξωτερικό οικογενειακό σπίτι

Όλα τα παράθυρα στην πρόσοψη έχουν αφαιρεθεί και αντ ‘αυτού έχει προστεθεί ξύλο μαόνι. Αυτό θα πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από 50 χρόνια.

Το κόστος ήταν περίπου 8.000 ευρώ.

Τώρα βλέπετε την εικόνα ενός από τους δύο ιδιοκτήτες; Έτσι φαντάστηκες τον Κρις; Το σπίτι του αντικατοπτρίζει ρεαλιστικά την προσωπικότητά του?

CM Glover

Kingsley-Bate

Campania International

Κατάστημα ειδών σπιτιού

Υλικό αποκατάστασης

Εργοστάσιο ύδρευσης

Ο Χόλις και ο Ιππότης

Μέριλαντ

Loewen Windows

Bethesda

Ακατέργαστος

Λευκός Οίκος

Build.com

Έπιπλα τομέα

Lee Industries

Henredon

Μπράιαν Πέτρο

Holly Hunt

Τυχαία συγκομιδή

Ο Χόλις και ο Ιππότης

Μπέντζαμιν Μουρ

Corbin Volk Interiors

Γκράχαμ και Μπράουν

Οπτικές έννοιες

Build.com

Theodore’s DC

Χαλί Τζορτζτάουν

Συλλογή ξενοδοχείων Macy

Αρχιτεκτονική κεραμική

The Adore, D.C

Κέβιν Κέιχιλ