Υπέροχες αποχρώσεις σπιτιού κουζίνα σκαμπό μπαρ νησί σκαμπόΥπέροχες αποχρώσεις χρώματος

Είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που τους αρέσει να επανασχεδιάζουν τα σπίτια τους κατά τη μετάβαση μεταξύ των εποχών; Αν ναι, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος, γιατί έχουμε ήδη συγκεντρώσει μερικές υπέροχες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού για την επόμενη περίσταση.

Τρεις παλέτες χρωμάτων θα είναι ορατές σήμερα.

Όλοι όμως έχουν κάτι κοινό: Δημιουργούν ένα πραγματικό εφέ «ουάου».

Είναι αστείο όταν το εσωτερικό ξαφνικά γίνεται αισθητό. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω απροσδόκητων πινελιών, συναρπαστικών συνδυασμών και ζωντανών ζευγαριών. Αυτό θα μπορούσε να φέρει την εμφάνιση του εσωτερικού σας σχεδιασμού σε νέο επίπεδο. Μπορεί να είναι τόσο εύκολο, για παράδειγμα προσθέτοντας μερικά πολύχρωμα μαξιλάρια. Ας δούμε μαζί τα παρακάτω παραδείγματα?

Γκρι και χρυσό

Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου. Αυτός ο συνδυασμός ήταν εμπνευσμένος από ένα ρετιρέ στο Μπρούκλιν. Το έργο ανήκει στη σχεδιάστρια Athena Calderone και παρουσιάστηκε στον κόσμο από την blogger Cristina Cleveland για την Camille Styles! Προσωπικά, με τράβηξε αμέσως αυτός ο μαγικός και ζεστός συνδυασμός. Βρίσκω ιδιαίτερα αναζωογονητική την εμφάνιση των αποχρώσεων με τη μορφή όμορφων καλούπια και συναρπαστικών λεπτομερειών. Αυτό πραγματικά εμπλουτίζει το δωμάτιο κατά τη γνώμη μου.

Γκρίζοι καναπέδες

Υπέροχες αποχρώσεις σπιτιού γκρι καναπέ γυάλινο τραπέζι

Ο συνδυασμός χρώματος γκρι / χρυσού μπορεί να επεκτείνει τους τοίχους στην κουζίνα. Στο χώρο διαβίωσης στην επόμενη εικόνα, το παλιό τραπέζι σε χρυσό χρώμα τοποθετημένο στο πλάι και το τραπεζάκι του καφέ συνδυάζονται υπέροχα με τον γκρι καναπέ. Όλα αυτά τα έπιπλα φαίνονται ακόμα καλύτερα με φόντο αυτόν τον σκονισμένο ροζ τοίχο. Το τελευταίο είναι υπεύθυνο για τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των κρύων και ζεστών αποχρώσεων.

Η λαμαρίνα έχει δει την επιστροφή της τα τελευταία χρόνια. Πολλά μικρά έπιπλα έχουν χρυσή λάμψη. Στο παρακάτω δωμάτιο, μπορείτε να δείτε μια υπόδειξη αυτής της απόχρωσης στο τραπεζάκι του καφέ και τη λάμπα. Το να τους περιβάλλεις με το κομψό γκρι είναι απλά φοβερό, δεν το πιστεύεις?

Σχέδιο καθιστικού σε γκρι χρώμα

Υπέροχες αποχρώσεις σπιτιού καναπές γκρι χαλί

Η επιτυχία αυτής της παλέτας πιθανώς να εξηγηθεί από την αποτελεσματικότητα των μεταλλικών αντικειμένων. Το γκρι σχετίζεται με το ασήμι. Τι είναι πιο προφανές από το να το συνδυάσεις με λίγο χρυσό; Επομένως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εμποδίζεστε όταν αναμιγνύετε αυτές τις αποχρώσεις. Αυτό έγινε υπέροχα παρακάτω με την εισαγωγή του τραπεζιού Martini από το West Elm. Το όμορφο θέαμα των διακοσμητικών μαξιλαριών μιλάει επίσης για αυτόν τον συνδυασμό, έτσι δεν είναι; Αλλά στην πραγματικότητα η λάμπα είναι το αντικείμενο που προσελκύει περισσότερο τα βλέμματα, έτσι δεν είναι?

Το γκρι σχετίζεται με το ασήμι

Όμορφες αποχρώσεις του χρώματος τραπεζιού καναπέ στο σπίτι

Πράσινο και γαλάζιο γαλάζιο

Ο επόμενος συνδυασμός χρωμάτων αντιπροσωπεύει τη μαγεία των χρωμάτων των πολύτιμων λίθων. Το μπλε και οι αποχρώσεις του πράσινου έχουν συμπληρωματικό αποτέλεσμα. Δουλεύουν υπέροχα σε ένα ευρύ φάσμα στυλ.

Μπλε και οι αποχρώσεις του πράσινου

Όμορφες αποχρώσεις χρώματος μπλε μαξιλάρια καναπέ

Είναι καλύτερο να ενσωματώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες αποχρώσεις αυτών των χρωμάτων για να δοκιμάσετε πλήρως το υπέροχο αποτέλεσμα τους.

Βλέπετε το φασκόμηλο πράσινο φωτιστικό παρακάτω; Και πώς βρίσκετε τα πράσινα lime διακοσμητικά μαξιλάρια?

Πολύχρωμα μαξιλάρια

Όμορφες αποχρώσεις του μπλε μαξιλαριού σπιτιού

Θέλουμε τώρα να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτόν τον συνδυασμό με βάση μερικές διακοσμητικές λεπτομέρειες; Κάτω δεξιά στην εικόνα βλέπουμε ένα διακοσμητικό μαξιλάρι (Ikat Moon Silk Pillow Cover in Dragonfly) του σχεδιαστή από το West Elm. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις αποχρώσεις της ελιάς, του φασκόμηλου, του ζαφείρι και του γαλαζοπράσινου. Αυτό το κομμάτι δεν φαίνεται αξιολάτρευτο δίπλα στη σκούρα μπλε καρέκλα?

Εργα τέχνης

Όμορφες αποχρώσεις του χρώματος σπίτι καφέ καναπέ εικόνα

Η εισαγωγή ενός τόσο παλιομοδίτικου έργου προορίζεται για τους πραγματικά γενναίους ανθρώπους με εξαιρετικό γούστο. Αυτό το παράδειγμα είναι από ένα διαμέρισμα Chelsea στην πόλη της Νέας Υόρκης. Στο κέντρο του δωματίου υπάρχει ένα μπλε-πράσινο χαλί και συγκολλά τις διάφορες πτυχές του σχεδιασμού τους.

Πράσινα πλακάκια

Όμορφες αποχρώσεις χρώματος πλακάκια σπιτιού πράσινο

Μπλε, πράσινο και όλα ενδιάμεσα! Μία δέσμη όμορφων χρωμάτων συνδυάστηκαν στον τοίχο από γκρι χρώμα από κάτω. Το παράδειγμα προέρχεται από ένα σύγχρονο μπάνιο στο Amoroso Design Studio.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με τις βαθύτερες αποχρώσεις του νερού και τις πιο πλούσιες αποχρώσεις των πολύτιμων λίθων … Ποιους άλλους συνειρμούς ξυπνούν αυτοί οι συνδυασμοί στις αισθήσεις σας;?

Κόκκινο και κίτρινο

Τέλος, θέλουμε να δούμε μαζί σας έναν συναρπαστικό συνδυασμό κόκκινου και κίτρινου. Αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση το ζευγάρωμα μεταξύ μουστάρδας και σκουριάς! Θέλουμε να συνεργαστούμε με τις λαμπρές, πρωτότυπες αποχρώσεις. Με λίγα από αυτά μπορείτε να πετύχετε πολλά. Μόνο μέσα από αυτόν τον κίτρινο καμβά και την κόκκινη καρέκλα μπορείτε να επιτύχετε μια τέλεια τελειωμένη λύση στο εσωτερικό.

Κόκκινες και κίτρινες προφορές

Όμορφες αποχρώσεις χρώματος σπιτιού κόκκινο κίτρινο σαλόνι

Φωτιστικά με έντονα κόκκινα και κίτρινα φέρνουν το δωμάτιο της αρχιτεκτονικής LDA & Τα Interiors Studios ζωντανεύουν. Μπορείτε ελεύθερα να διανείμετε άλλες προφορές στις ίδιες αποχρώσεις. Θα μπορούσατε καν να φανταστείτε αυτό το δωμάτιο χωρίς αυτές τις τολμηρές προφορές?

Ένα νησί κουζίνας και ένα τραπέζι φαγητού με κόκκινες καρέκλες

Υπέροχες αποχρώσεις σπιτιού Κουζίνα νησί τραπέζι κόκκινη καρέκλα σκαμπό μπαρ

Στη συνέχεια, θέλουμε να απεικονίσουμε τη δύναμη του κίτρινου χρησιμοποιώντας αυτές τις κίτρινες πολυθρόνες. Αυτά έχουν συνδυαστεί με δύο άλλα χρώματα προφοράς: κόκκινο και μπλε! Στην πραγματικότητα, το μπλε περιβάλλει υπέροχα το κυρίαρχο κίτρινο-κόκκινο κύριο θέμα. Η επιτυχία βασίζεται μεταξύ άλλων στο υπέροχο τραπέζι από το CB2. Σε όλες τις παρακάτω εικόνες, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τους καθαρούς λευκούς τοίχους!

Κίτρινοι καναπέδες

Όμορφες αποχρώσεις χρώματος καναπές σπιτιού κίτρινα ράφια

Στο τέλος, σήμερα βγαίνουμε έξω. Εδώ μπορείτε να δείτε το φρέσκο ​​και τραγανό αποτέλεσμα του συνδυασμού κόκκινου-κίτρινου που περιβάλλεται από λευκό. Αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί καλά σε όλες τις εποχές.

Μια κόκκινη ομπρέλα

Όμορφες αποχρώσεις του σπιτιού κόκκινη κίτρινη ομπρέλα

Έχετε μια κάπως μελαγχολική διάθεση το φθινόπωρο και το χειμώνα. Αυτό το χρώμα θα σας χαροποιεί κάθε μέρα.

Ας ελπίσουμε ότι θα μπορούσατε να βρείτε το δρόμο σας σε έναν από αυτούς τους συνδυασμούς. Λειτούργησε; Perhapsσως ξεκινήσατε διαισθητικά ένα τέτοιο έργο στο σπίτι και τώρα ενθαρρύνεστε να συνεχίσετε. Or ίσως πήρατε έμπνευση για έναν επανασχεδιασμό?

 Καμίλ Στάιλς

M.J. Lanphier

Ρίκι Σνάιντερ

Shagreene

Amoroso σχέδιο

C O N T E N T Αρχιτεκτονική

Αρχιτεκτονική LDA & εσωτερικοί χώροι

CB2

Σχέδια από Shoshana

West Elm