Στο σημερινό άρθρο θέλουμε να σας δείξουμε ένα παράδειγμα από τις ΗΠΑ της σύνδεσης μεταξύ πατριωτισμού και όμορφου σχεδιασμού. Σε εθνικά φεστιβάλ όπως το 4.7. Συχνά μάλιστα σχεδιάζουν το παιδικό δωμάτιο με τα χρώματα της εθνικής σημαίας.

Συνδυάζετε λοιπόν το καθαρό λευκό, το μπλε ναυτικό και το κόκκινο του συναγερμού και γίνεται πραγματικά πατριωτικό και γιορτινό! Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα από αυτό. Παίζετε με αυτές τις αποχρώσεις και μερικές φορές επιτυγχάνετε διακοσμήσεις όλο το χρόνο για το διαμέρισμα.

Έτσι θα προχωρούσα, για παράδειγμα: θα έκανα το λευκό χρώμα λίγο πιο ματ, θα επέλεγα τερακότα και αίμα βοδιού για την κόκκινη σκιά και θα χρησιμοποιούσα το τυρκουάζ μπλε όταν σχεδιάζω άλλα δωμάτια.

Και τώρα μιλάω για 15 είδη υπέροχων συνδυασμών.

Ιδέες για χρωματιστά σχέδια σε κόκκινο, λευκό και μπλε

χρωματιστά σχέδια χαλί λευκό μπλε κόκκινο Το καθαρό λευκό, το μπλε και το κόκκινο συναγερμό σε αυτό το σαλόνι

παραδοσιακό σαλόνι καναπέ χρώματα σχέδια κρεβάτι κόκκινο μπλε λευκό

1. Χρησιμοποιήστε το κόκκινο χρώμα για μερικά μικρότερα αντικείμενα. Θα δώσουν σε αυτόν τον πολυτελή χώρο έναν ζωηρό χαρακτήρα. Είναι ακόμη πιο αποτελεσματικά σε συνδυασμό με το γαλάζιο ταβάνι! Όμορφο, έτσι δεν είναι?

Αυτά τα χρώματα υπάρχουν στην κουζίνα

παραδοσιακά χρωματιστά σχέδια κουζίνας κόκκινο μπλε λευκό

2. Εφαρμόστε τα χρώματα σε ουδέτερη βάση. Οι άφθονες αποχρώσεις των ουδέτερων χρωμάτων είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη παλέτα χρωμάτων εδώ. Τα ισχυρότερα τρία χρώματα προορίζονται για το συμπέρασμα και έτσι επιτυγχάνεται μια πολύ άνετη ατμόσφαιρα.

Ένα μοτίβο με μπλε μοκέτα στο υπνοδωμάτιο

χρωματιστά σχέδια κρεβάτι κόκκινο μπλε λευκό μαξιλάρι φωτιστικά

3. Η εφαρμογή πρέπει να είναι προσεκτική. Το εξοχικό σπίτι από κάτω κρατά τον “αγρότη” από τη μία πλευρά με μια πολύ προσεκτική επιλογή. Οι μπλε τονισμοί παρέχονται από τα κινεζικά σκάφη. Η κόκκινη σκιά είναι παρούσα χάρη στα ντουλάπια και τα σκαμπό μπαρ.

Μπλε εξωτερικό σχέδιο

παραδοσιακό εξωτερικό σχέδιο χρωματισμένο κόκκινο μπλε λευκό

4. Το σωστό ποσό. Κομψά κοψίματα και ένα παιχνιδιάρικο μείγμα μοτίβων οδηγούν σε ένα τραγανό μπάνιο.

Μπλε καναπέδες, κόκκινα μαξιλάρια και λευκοί καναπέδες

χρωματιστά σχέδια σαλόνι κόκκινο μπλε λευκό

5. Δημιουργήστε μια λεπτή, εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα με την ανοιχτό γκρι σκίαση. Το μπλε μπορεί να συνορεύει με αειθαλές, το κόκκινο στη Βουργουνδία. Σε αυτόν τον συνδυασμό, το ανοιχτό γκρι μπορεί να αντικαταστήσει το λευκό χρώμα. Αυτή η εξοχική κατοικία ανανεώθηκε υπέροχα από αυτά τα χρώματα.

 Κόκκινες καρέκλες στην άσπρη κουζίνα

χρωματιστά σχέδια κουζίνα κόκκινο μπλε λευκό

6. Λεπτός σχεδιασμός με το χρώμα του λωτού. Οι ξεθωριασμένες κόκκινες αποχρώσεις παρέχουν πιο ήπιες πινελιές και εξακολουθούν να κάνουν έντονη αντίθεση με το όμορφο μπλε ναυτικό.

Κόκκινα, μπλε και λευκά στοιχεία σε αυτήν την κουζίνα

χρωματιστά σχέδια βυθίζουν κόκκινη μπλε λευκή κουζίνα

7. Βουτήξτε το όλο πράγμα σε γκρι χρώμα. Το μπλε-γκρι κάνει την εμφάνιση του χρώματος λιγότερο εμφανή και αφήνει τις φωτεινές κόκκινες επιφάνειες να εμφανιστούν σε πλήρη λαμπρότητα. Οι κόκκινες καρέκλες στο ίδιο χρώμα αντιπροσωπεύουν ένα σημείο στήριξης.

Αυτά τα χρώματα χρησιμοποιούνται συχνά

χρωματιστά σχέδια καρέκλα κόκκινο μπλε λευκό

8. Χρειάζεστε περιορισμένο αριθμό χρωματιστών κομματιών στα μινιμαλιστικά δωμάτια. Όσο πιο λευκός χώρος, τόσο πιο έντονο βγαίνει αυτό το χρώμα.

Ανανεώστε τον εσωτερικό σχεδιασμό του υπνοδωματίου σας

παραδοσιακά χρωματιστά σχέδια κρεβάτι κόκκινο μπλε λευκό

9. Παίξτε με το στυλ των μέσων του 20ού αιώνα. Το ύφασμα και η καρέκλα της Eames Small έκαναν ακριβώς αυτό. Μπορείτε να το δείτε στην επόμενη εικόνα.

Τα κλινοσκεπάσματα είναι σε λευκό και μπλε χρώμα και τα κρεβάτια σε κόκκινο

χρωματιστά σχέδια κρεβάτι κόκκινο μπλε λευκό

10. Σημειώστε το πιο σημαντικό κομμάτι προφοράς με κόκκινο ή μπλε! Σε αυτή την περίπτωση, το πλαίσιο του τζακιού πίσω από το κρεβάτι έρχεται σε αντίθεση με τις πιπεριές.

Λευκές, μπλε και κόκκινες καρέκλες κουζίνας

χρωματιστά σχέδια τραπεζαρία κόκκινο μπλε λευκό

11. Ανελέητος επανασχεδιασμός! Ο σχεδιασμός αυτού του σπιτιού υποδηλώθηκε από τα προσεκτικά σημειωμένα μπλε πάνελ και κόκκινα μαξιλάρια. Ένα διπλωμένο αστέρι της θάλασσας κρέμεται πάνω από το κρεβάτι και διάφορες ρίγες δημιουργούν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι εξαιρετικά ποικίλος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδικό δωμάτιο καθώς και σε σαλόνι.

Πράσινες, κόκκινες και κίτρινες καρέκλες κουζίνας

χρωματιστά σχέδια κουζίνα κόκκινο μπλε λευκό νεροχύτη

12. Ανακατέψτε και ταιριάξτε τα καθίσματα με κόκκινο, λευκό και μπλε χρώμα. Αρκετές διαφορετικές προφορές αναμειγνύονται σε αυτήν την εμβληματική καρέκλα: κόκκινο, λευκό, μπλε, υαλοβάμβακα, διαφανή ακρυλική σκίαση και ένα ξύλινο τραπέζι με μέταλλο. Ο πίνακας δείχνει ένα λιτό στυλ, αλλά το πολύχρωμο μείγμα συμβάλλει στον μοναδικό του χαρακτήρα.

Εδώ είναι ακόμη και οι κουρτίνες σε μπλε, κόκκινο και λευκό

χρωματιστά σχέδια κόκκινο μπλε λευκό καναπέ καναπέ

13. Φωτίστε το εσωτερικό με τιρκουάζ μπλε

Θέλετε μια πινελιά hangover στο σπίτι σας; Στη συνέχεια, βασιστείτε στις τιρκουάζ μπλε προφορές. Αλλά ο συνδυασμός τυρκουάζ-κόκκινου δεν είναι κατάλληλος μόνο για ρετρό κουζίνες. Δημιουργεί ένα υπέροχο αποτέλεσμα με μαλακή επένδυση σε ένα πολυτελές σαλόνι.

Μπλε τοίχοι στο υπνοδωμάτιο

παραδοσιακά χρωματιστά σχέδια κρεβάτι κόκκινο μπλε λευκό ξύλο

14. Σκεφτείτε παγκόσμια, δράστε τοπικά! Δεν θέλετε να συνδυάσετε αφρικανικές, ινδικές και ασιατικές προφορές για ένα κομψό μείγμα?

Ένα λευκό γραφείο, μπλε τοίχοι και μια κόκκινη καρέκλα

μοντέρνα χρωματιστά σχέδια κρεβάτι κόκκινο μπλε λευκό γραφείο υπνοδωματίου

15. Σημαντικός συνδυασμός σε λευκό και μαύρο. Τα αυστηρά γραφικά μοτίβα στις γωνίες και με τη μορφή λωρίδων κυριαρχούν στην ατμόσφαιρα χάρη στο ναυτικό μπλε χρώμα.

Πώς σας φαίνεται η ιδέα του σχεδιασμού ενός δωματίου στα εθνικά χρώματα της Αμερικής; Or ίσως εμπνευστήκατε να μεταμορφώσετε τα χρώματα των εθνικών σας χρωμάτων?

Εσωτερική διακόσμηση Tobi Fairley

Σχέδιο Robeson

eric gedney | ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ

Darci Goodman Design

Νέοι κατασκευαστές αστικών σπιτιών

TreHus Architects + Interior Designers + Builders

Αρχιτέκτονες Αμίτζι

valerie pasquiou interiors + design, inc

Brunelleschi Κατασκευή

MuseInteriors

Boutique Homes

Tammara Stroud Design

Φωτογραφία Alex Amend

Τζιλ Σόρενσεν