Αναζητάτε το τέλειο δώρο για τον αγαπημένο σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την Ημέρα της Μητέρας, το γάμο, τα γενέθλια, άλλες προσωπικές περιστάσεις ή απλά για να κάνετε τον εαυτό σας ευτυχισμένο; Τα λουλούδια και ειδικά τα τριαντάφυλλα έχουν καθιερωθεί ως ιδέες δώρων για τις γυναίκες που χαμογελούν κάθε φορά στα χείλη τους. Αλλά δεν είναι ντροπή αν τα όμορφα τριαντάφυλλα, που συμβολίζουν την αιώνια αγάπη και χαρά, μαραθούν μόνο μετά από λίγες μέρες; Μάλλον δεν φαντάζεστε έτσι την αιώνια αγάπη. Ευτυχώς, οι ανθοκόμοι μοιράζονται επίσης αυτήν την εμπειρία και ως εκ τούτου έχουν αναπτύξει τα τριαντάφυλλα Infinity για εσάς. Ενας όμορφο κουτί με τριαντάφυλλα φιλοξενεί υψηλής ποιότητας φυσικά λουλούδια που μπορεί να μην διαρκέσουν για πάντα, αλλά μπορούν να διατηρηθούν έως και τρία χρόνια.

Αυτά τα όμορφα τριαντάφυλλα άπειρου θα ομορφύνουν τα δωμάτια για τρία χρόνια

Πολυτελές όμορφο ροζ κουτί και μενταγιόν καρδιάς

Σχεδιάστε και θαυμάστε ένα πολυτελές, όμορφο κουτί με τριαντάφυλλα με μοναδική εμφάνιση σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις

Μάλλον αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να διατηρηθεί ένα τόσο γρήγορα φθαρτό λουλούδι για τρία χρόνια. Τα άπειρα τριαντάφυλλα είναι φυσικά τριαντάφυλλα που επεξεργάζονται απαλά χρησιμοποιώντας ειδική τεχνολογία ταρίχευσης σε εργαστηριακές συνθήκες, έτσι ώστε στη συνέχεια να μοιάζουν σαν να έχουν μόλις κοπεί. Οι ποικιλίες επιλέγονται προσεκτικά και συλλέγονται μόνο με το χέρι όταν είναι σε πλήρη άνθηση. Έτσι μας ευχαριστούν με κορεσμένα χρώματα και άψογη εμφάνιση αντάξια της βασίλισσας των λουλουδιών. Μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 100 παραλλαγές χρωμάτων και να εξατομικεύσετε το όμορφο ροζ κουτί σας σύμφωνα με την επιλογή σας.

Με μια τεράστια γκάμα χρωμάτων, μπορείτε να εξατομικεύσετε το όμορφο ροζ κουτί σας σύμφωνα με την επιλογή σας

Πολυτελές όμορφο κουτί με τριαντάφυλλα με θέα από ψηλά

Για να ολοκληρωθεί το ανθοκομικό έργο τέχνης και ως δώρο μια στοργική έκπληξη για τη γυναίκα της ζωής σας, τα τριαντάφυλλα στερεώνονται σε ένα προσεκτικά κατασκευασμένο στρογγυλό κουτί σε ένα ειδικό πληρωτικό. Τα κουτιά διατίθενται σε μαύρο ή λευκό και σε τρία διαφορετικά μεγέθη και είναι εξοπλισμένα με καπάκι για αποτέλεσμα έκπληξη.

Κάθε γυναίκα θα κολακευόταν να λάβει ένα τέτοιο δώρο. Απλά προσέξτε τους αγαπημένους σας να παραμένουν σιωπηλοί με ένα τεράστιο χαμόγελο όταν αφαιρούν το καπάκι και βλέπουν τα τριαντάφυλλα από κάτω. Τα άπειρα τριαντάφυλλα όχι μόνο θα σας θυμίζουν μια όμορφη χειρονομία και μια χαρούμενη περίσταση, αλλά θα φέρουν μοναδική ομορφιά και πολυτέλεια σε οποιοδήποτε δωμάτιο βρίσκεστε.

Μπορείτε να αγοράσετε το πολυτελές, όμορφο κουτί τριαντάφυλλου σε μαύρο ή άσπρο και σε τρία διαφορετικά μεγέθη

Πολυτελές όμορφο ροζ κουτί μεσαίου μεγέθους με ροζ τριαντάφυλλα

Φροντίστε σωστά τα τριαντάφυλλα Infinity και θαυμάστε την ομορφιά τους για χρόνια

Το ευγενές, όμορφο κουτί με τριαντάφυλλα και τα άπειρα τριαντάφυλλα που φιλοξενεί είναι πραγματικά εντυπωσιακά σε κάθε δωμάτιο, αλλά μπορούν να διαρκέσουν μόνο για ένα έως τρία χρόνια εάν φροντίζονται σωστά. Για να μπορείτε να απολαύσετε αυτά τα όμορφα έργα τέχνης της φύσης για όσο το δυνατόν περισσότερο, σας προσφέρουμε τις ακόλουθες συστάσεις.

  • Μην παίρνετε το κουτί με τριαντάφυλλα σε εξωτερικούς χώρους (βεράντες, βεράντες, κήπους ή περβάζια παραθύρων) και αποφύγετε τις ανωμαλίες υψηλής θερμοκρασίας και το άμεσο ηλιακό φως – τα τριαντάφυλλα αισθάνονται πιο άνετα στη σκιά σε κανονική θερμοκρασία δωματίου.
  • Είναι καλύτερα να μην βγάζετε τα τριαντάφυλλα από το κουτί με τα τριαντάφυλλα. Τα τριαντάφυλλα Infinity στερεώνονται σε μια ειδική ουσία που μοιάζει με βρύα και συμβάλλει στη μεγάλη διάρκεια ζωής των λουλουδιών.
  • Μην ποτίζετε τα άπειρα τριαντάφυλλα σας. Δεν χρειάζεστε καμία συντήρηση για να δείχνετε όμορφα και φρέσκα. Προσπαθήστε επίσης να αγγίξετε τα λουλούδια όσο πιο σπάνια γίνεται. Εάν το μπουκέτο είναι σκονισμένο, η σκόνη μπορεί να αφαιρεθεί απαλά με ένα μαλακό πινέλο. Οι κινήσεις πρέπει να είναι απαλές και μετρημένες έτσι ώστε τα ευαίσθητα ροδοπέταλα να μην έχουν υποστεί ζημιά.

Αποφύγετε τον άμεσο ήλιο και βγάλτε το όμορφο κουτί με τα τριαντάφυλλα με τα τριαντάφυλλα Infinity μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις

Πολυτελές όμορφο μπουκέτο τριαντάφυλλου στον κήπο με κερί

Επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα για το όμορφο ροζ κουτί σας

Αποφασίσατε για τριαντάφυλλα Infinity, αλλά αισθάνεστε συγκλονισμένοι από την τεράστια επιλογή χρωμάτων; Γνωρίζατε ότι κάθε χρώμα έχει μια συγκεκριμένη σημασία και σκοπό ως δώρο; Εξηγούμε εννέα από τις πιο δημοφιλείς χρωματικές παραλλαγές των τριαντάφυλλων Infinity, έτσι ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το όμορφο ροζ κουτί σας ακριβώς στο άτομο και την περίσταση.

Δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με το κλασικό φλογερό κόκκινο

Πολυτελές όμορφο κουτί με τριαντάφυλλα με θέα από ψηλά

Φλογερό κόκκινο: Τα κόκκινα τριαντάφυλλα συμβολίζουν το πάθος, τη στοργή και την άνευ όρων αγάπη. Μαζί τους μπορείτε να πείτε “σ ‘αγαπώ” χωρίς καμία λέξη.

Πιστό ροζ: Τα ροζ τριαντάφυλλα είναι αρκετά κοντά στα παθιασμένα κόκκινα τριαντάφυλλα. Συμβολίζουν την ακόμη φρέσκια, αναπτυσσόμενη αγάπη, αφοσίωση και πιστή φιλία.

Καθαρό λευκό: Το λευκό τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγνότητα, τα νέα ξεκινήματα και την αρχοντιά και είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση. Αποτελούν έκφραση της πίστης και της λατρείας των γυναικών.

Αντιφατικό κίτρινο: Προσοχή με τα κίτρινα τριαντάφυλλα καθώς μεταφέρουν πολύ διαφορετικά μηνύματα. Σε μια σχέση αγάπης, μπορούν να συμβολίσουν τον φθόνο και τη ζήλια, αλλά ως δώρο για φίλους, συνδέονται με τη διασκέδαση και τη χαρά.

Ευτυχισμένο πορτοκάλι: Το πορτοκαλί είναι ένα ενεργητικό, θετικό και ζεστό χρώμα το οποίο, εκτός από αυτές τις ιδιότητες, εκφράζει ευγνωμοσύνη, σταθερότητα και ασφάλεια.

Τα κίτρινα τριαντάφυλλα προορίζονται μόνο για ειδικές περιστάσεις και φίλους

Πολυτελές όμορφο κουτί με τριαντάφυλλα από ψηλά

Αξιολάτρευτο μοβ: Τα φυσικά μοβ τριαντάφυλλα είναι πολύ σπάνια, αλλά βρίσκονται στη φύση και έχουν πολύ μαγευτική επίδραση στον παραλήπτη. Με αυτόν τον τρόπο, εκφράζετε τον θαυμασμό και την ευχαρίστησή σας για το άτομο.

Μυστήριο μπλε: Τα γενετικά τροποποιημένα μπλε τριαντάφυλλα σημαίνουν μυστικότητα και μυστηριώδη ρομαντισμό. Δυστυχώς, δεδομένου ότι αυτό το τριαντάφυλλο δεν μπορεί να καλλιεργηθεί φυσικά, θεωρείται σύμβολο του ανέφικτου ή του αδύνατου.

Γενναιόδωρο πράσινο: Τα πράσινα τριαντάφυλλα συμβολίζουν τον πλούτο, τη γενναιοδωρία, τη γονιμότητα και την αναζωογόνηση. Κάνουν ένα τέλειο δώρο για έγκυες γυναίκες ή άτομα που αναρρώνουν από ασθένεια. Τα πράσινα τριαντάφυλλα είναι επίσης το τέλειο συνοδευτικό για τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.

Τιμώντας το μαύρο: Τα μαύρα τριαντάφυλλα δεν συνδέονται πάντα με αρνητικά γεγονότα και συναισθήματα. Θα μπορούσαν επίσης να σημαίνουν μια μεγάλη θετική αλλαγή ή ένα σύμβολο βαθιάς ελπίδας, τιμής και αιώνιας αγάπης.

Το τέλειο δώρο έχει ένα όνομα: όμορφο τριαντάφυλλο με άπειρα τριαντάφυλλα

Πολυτελές, όμορφο, μεσαίου μεγέθους κουτί με τριαντάφυλλα στον κήπο

Μην διστάσετε να επιλέξετε το δώρο. Σας εγγυόμαστε ότι αυτό το όμορφο κουτί με τριαντάφυλλα και τα κομψά μακράς διάρκειας τριαντάφυλλα Infinity θα γίνουν πολύ καλά αποδεκτά από τους αγαπημένους σας. Μην ξαναζήσετε μαραμένα, λυπημένα τριαντάφυλλα στο βάζο στο σπίτι, αλλά ομορφύνετε το περιβάλλον σας με διαρκή χαρά και όμορφες αναμνήσεις.

Πολυτελές όμορφο ροζ κουτί με χρυσό τριαντάφυλλο κορνίζα και μενταγιόν καρδιάς