δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας οργανωμένο σπίτι

Δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας που σας εμπνέουν να δράσετε

 Έχοντας ένα καθαρό και καλά οργανωμένο σπίτι αισθάνεσαι πάντα καλά. Είναι υπέροχο να γνωρίζουμε ότι όλα είναι στη θέση τους και ότι όλα τα αντικείμενα είναι όμορφα και όμορφα κατανεμημένα. Αλλά για να λειτουργήσει αυτό, πρέπει να είσαι δημιουργικός, να αναπτύξεις ένα εξατομικευμένο σύστημα και να φέρεις τις δικές σου ιδέες.

Ακολουθούν μερικά υπέροχα και εμπνευσμένα παραδείγματα δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας.

Για φόρτιση του κινητού 

υπέροχα οργανωτικά συστήματα υπέροχες ιδέες χειροτεχνίας

Ας ξεκινήσουμε με ένα πολύ απλό πράγμα: κάτι για να κρατάτε το τηλέφωνό σας ενώ φορτίζεται. Έτσι, το κινητό σας δεν χρειάζεται πλέον να ξαπλώνει στο πάτωμα ή στο τραπέζι ενώ φορτίζεται. Τώρα μπορείτε να περιμένετε τη νέα, πολύ πρακτική λύση σε αυτό το πρόβλημα. Για να δημιουργήσετε μια παρόμοια θήκη για το κινητό σας τηλέφωνο, πρέπει πρώτα να κοιτάξετε γύρω από το σπίτι σας. Βρείτε ένα πλαστικό μπουκάλι λοσιόν / σαμπουάν, αδειάστε το και καθαρίστε το. Μετρήστε το κινητό τηλέφωνο κρατώντας το από την πλαστική καρτέλα και αποφασίστε για τις διαστάσεις. Σχεδιάστε μια γραμμή και στη συνέχεια κόψτε χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι. Λειώστε τις άκρες με γυαλόχαρτο. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να ψεκάσετε τη θήκη με χρωματιστό σπρέι είτε να τη διακοσμήσετε με έγχρωμη κόλλα.

Κρατήστε τα καλώδια σας σε τάξη χάρη στους σωλήνες από χαρτί υγείας

αυτοσχέδια συστήματα οργάνωσης diy έργα

Όλοι έχουν καλώδια που βρίσκονται στο σπίτι και το κάνουν να φαίνεται ακατάστατο. Γιατί λοιπόν να μην αναπτύξουμε ένα έξυπνο σύστημα αποθήκευσης για αυτούς; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρολά χαρτιού υγείας και να τα διακοσμήσετε με χρωματιστές κορδέλες για να φαίνονται καλύτερα. Τυλίξτε τις κορδέλες και γεμίστε τις σε ρολό. Μπορείτε επίσης να βάλετε ετικέτες σε αυτά, ώστε να τα ξεχωρίζετε εύκολα.

Δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας αν θέλετε να συλλέξετε τα αξεσουάρ

δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας για λειτουργικά αυτοσχέδια οργανωτικά συστήματα

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά συνεχίζω να δυσκολεύομαι να βρω τα τσιμπιδάκια μου ή άλλα μικροαντικείμενα. Μην αφήσετε αυτά να διασκορπιστούν σε όλο το σπίτι. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να τα αποθηκεύσετε σε ένα καλά επιλεγμένο μέρος όπου μπορείτε εύκολα να τα ξαναβρείτε. Μια υπέροχη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε μαγνητικά στηρίγματα. Ένα ράφι μαχαιριών μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εδώ. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε στο μπάνιο και να το χρησιμοποιήσετε για καλούς σκοπούς. (βρέθηκε στο darkroomanddearly}.

 Στήριγμα για καλώδια με κλιπ

δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας αυτοσχέδια συστήματα οργάνωσης πρακτικά συμπαγή

Εδώ είναι μια άλλη πολύ απλή και έξυπνη ιδέα: μην αφήνετε τους φορτιστές ή τα καλώδια USB στο πάτωμα καθώς θα φαίνεται πολύ ακατάστατο. Φυλάξτε τα σε κοντινή απόσταση, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε εύκολα όταν τα χρειάζεστε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό πολύ εύκολα χάρη στα συνδετικά κλιπ. Βάλτε ένα κλιπ στην άκρη του τραπεζιού και το πρόβλημα λύνεται. Είναι απλά συναρπαστικό το πώς τόσο απλά πράγματα μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο όμορφη.

 Οργανωτής για βούρτσες

δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας που εμπνέουν οργανωτικά συστήματα

Δυσκολεύεστε να βάλετε τα πινέλα μακιγιάζ σας σε ένα μέρος; Τι γίνεται με μια βάση για βούρτσες; Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα από αυτά χρησιμοποιώντας SuschiMat και ελαστική ταινία. Στη συνέχεια, πρακτικά πρέπει να συνδέσετε τις βούρτσες στο χαλί με την ελαστική ταινία, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια αλυσίδα συγκρατητή με μεγέθη προσαρμοσμένα στις βούρτσες. Στο τέλος, θα χρειαστείτε κι εδώ ένα ζευγάρι κόμπους και τελειώσατε. Δέστε όλο το πράγμα μαζί με ένα τόξο και στη συνέχεια το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να απολαύσετε την αίσθηση της οργάνωσης.

 Καλάθι αποθήκευσης με κορδέλα

δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας εντυπωσιακά συναρπαστικές

 Εάν είστε ο τύπος ανθρώπου που του αρέσουν τα σπιτικά πράγματα, πιθανότατα έχετε κορδέλες και τέτοια πράγματα στο σπίτι σε όλο το σπίτι. Συλλέξτε όλα αυτά σε ένα κουτί! Δείτε τι χρειάζεστε: ένα πλαστικό καλάθι με κενά, λαβές και ράβδους. Μετρήστε τους δύο πόλους και κόψτε τους στο μέγεθος του καλαθιού. Τοποθετήστε τη ράβδο από τη μία πλευρά σε ένα από τα κενά και βιδώστε τις κορδέλες χρώματος πάνω της. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το άλλο άκρο της ράβδου σε μια τρύπα στην άλλη πλευρά επίσης.

 Αποθηκευτικός χώρος για στυλό

δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας οργανωμένο σπίτι

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε έναν οργανωμένο χώρο εργασίας, αλλά πρέπει επίσης να τον εξατομικεύσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε κάδους αποθήκευσης για τα μολύβια, τις κορδέλες σας και ούτω καθεξής. Θα χρειαστείτε ένα μικρό μεταλλικό ή κεραμικό δίσκο, ποτήρια ποτού, χαρτί σχεδιασμού και θραύσματα μελανοταινίας, κόλλα, βούρτσα, ραβδί κόλλας, ψαλίδι και χάρακα. Αρχικά, κόψτε ένα κομμάτι χαρτί σχεδιασμού για το κάτω μέρος του δίσκου. Εκτυπώστε τις λέξεις που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως ετικέτες, κολλήστε τις στο χαρτί του σχεδιαστή και κόψτε τις. Στη συνέχεια κολλήστε την ταινία στην κατάλληλη θέση στα ποτήρια και στη συνέχεια κολλήστε τις τελειωμένες ετικέτες πάνω της.

 επιγραφή

υπέροχες ιδέες δημιουργικής τέχνης υπέροχα οργανωτικά συστήματα

Ένα πολύ οργανωμένο άτομο θα θέλει το υπνοδωμάτιό του να είναι πεντακάθαρο και να έχει ετικέτες για τα πάντα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με μερικά απλά δοχεία αποθήκευσης και μπορείτε να τα διακοσμήσετε και να τα επισημάνετε με λέξεις. Αυτό θα φανεί πολύ δημιουργικό.

 Από καλάθι σερβίτσια έως ….

DIY έργα για το σπίτι ενδιαφέρουσες ιδέες χειροτεχνίας

Πολλά πράγματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με νέους τρόπους εάν είναι δημιουργικά. Για παράδειγμα, αυτό το καλάθι πιατικών έγινε κέντρο φόρτωσης σιδηροδρόμων. Είναι πολύ λειτουργικό και το έργο είναι εξαιρετικά απλό. Δεν χρειάζεται πραγματικά να αλλάξεις τίποτα. Απλώς βάλτε το καλάθι με τα πιατικά στο σωστό μέρος και νιώστε το με τα δικά σας αντικείμενα που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε!

 Κρεμαστό διοργανωτή

δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας οργανωμένα αξεσουάρ

Είναι δύσκολο να αποθηκεύσετε μακιγιάζ, κοσμήματα και αξεσουάρ αν δεν έχετε κατάλληλο χώρο για αυτά. Εδώ σας προσφέρουμε μια λύση: δημιουργήστε έναν οργανωτή! Βάψτε τις κρεμάστρες και τα κουτιά και τοποθετήστε το τελευταίο με τσόχα για να έχετε μια μαλακή βάση. Κρεμάστε κουτιά στις κρεμάστρες και πρακτικά τελειώσατε.

Δημιουργικές ιδέες χειροτεχνίας υπάρχουν πολλά, απλά αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί!