Διαφορές μεταξύ ακρυλικών νυχιών και νυχιών γέλης

Τα ακρυλικά νύχια μπερδεύονται μερικές φορές με τα νύχια gel ακόμη και σε μελέτες νυχιών, οπότε σε αυτό το post θα σας πούμε τις διαφορές μεταξύ τους, ώστε να μην κάνετε αυτό το κοινό λάθος. Παρακάτω θα βρείτε επίσης ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και των δύο τύπων νυχιών, τα οποία σίγουρα θα διευκόλυναν την επιλογή σας. Και τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι φωτογραφίες μας μπορούν να σας δώσουν ενδιαφέρουσες ιδέες σχεδίασης που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε τη μανικιούρ. Ελπίζουμε να σας αρέσει να το διαβάζετε!

Gel ή ακρυλικά νύχια: ποια είναι η καλύτερη παραλλαγή?

Τα ακρυλικά νύχια εντυπωσιάζουν με μια φυσική εμφάνιση

Ακρυλικά νύχια έναντι gel νύχια γαλλικά DIY

Ακρυλικά νύχια έναντι gel νύχια εντυπωσιακές ιδέες σχεδιασμού

Ακρυλικά νύχια έναντι γαλλικών νυχιών τζελ

Τα νύχια με τζελ και ακρυλικά είναι πραγματικά μοντέρνα σήμερα, εντυπωσιάζουν με ελκυστικά σχέδια και είναι και τα δύο από ακρυλικό – αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που συγχέονται τόσο συχνά μεταξύ τους. Και οι δύο τύποι νυχιών είναι στην πραγματικότητα από εκείνα τα ψεύτικα νύχια για να πάτε αν τα φυσικά νύχια σας σπάσουν γρήγορα. Τόσο τα ακρυλικά όσο και τα νύχια τζελ είναι ιδιαίτερα εύκολο στη φροντίδα, ανθεκτικά και προσφέρουν τη δυνατότητα συνεχώς όμορφου μανικιούρ – απλά τέλειο για όλους εκείνους που δεν θέλουν να βάφουν τα νύχια τους κάθε μέρα. Για το λόγο αυτό, και οι δύο τύποι νυχιών είναι ιδιαίτερα πρακτικοί, αλλά υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους, και παρακάτω εξηγούμε από τι είναι φτιαγμένα. Διαβάστε και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις πρωτότυπες ιδέες σχεδιασμού νυχιών!

Ακρυλικά νύχια: υπέρ και κατά

Γαλλικά ακρυλικά νύχια αρχική εμφάνιση

φτιάξτε ακρυλικά νύχια στο σαλόνι νυχιών

Γαλλική ακρυλική νύχια άκρη λάμψη υπέροχη εμφάνιση

Ακρυλικό σχέδιο νυχιών με λάμψεις

Ακρυλικά νύχια χρώμα δέρματος απλό σχέδιο

Γαλλικά ακρυλικά νύχια DIY

Ιδέες σχεδιασμού ακρυλικών νυχιών σε ροζ χρώμα

Ακρυλικά νύχια σε κόκκινο υπέροχο σχέδιο

Φτιάξτε μόνοι σας ακρυλικά νύχια πώς να το κάνετε

Τα ακρυλικά νύχια έχουν πολλά πλεονεκτήματα: είναι πολύ πιο ανθεκτικά και ανθεκτικά από τα νύχια τζελ και το μοντέλο μπορεί να εφαρμοστεί σε λεπτότερο στρώμα – επομένως τα ακρυλικά νύχια φαίνονται επίσης πιο φυσικά. Εάν χρησιμοποιείτε μόνο προϊόντα χωρίς ακετόνη για να χαλαρώσετε το βερνίκι νυχιών, μπορείτε να διατηρήσετε τα όμορφα τεχνητά νύχια σας όσο το δυνατόν περισσότερο – αυτά μπορούν να αφαιρεθούν με ακετόνη. Τα μόνα μειονεκτήματα σε αυτό είναι η δυσάρεστη οσμή που μπορεί να έχουν ορισμένα προϊόντα όταν εφαρμόζετε ακρυλικά νύχια, καθώς και το γεγονός ότι το κάνετε μόνοι σας είναι περίπλοκο – μάθετε περισσότερα για αυτό παρακάτω!

Φτιάχνοντας μόνοι σας ακρυλικά νύχια: είναι καλή ιδέα?

Ακρυλικά νύχια εξαιρετικά μακρά μεγάλη διακόσμηση

Ακρυλικά νύχια Γαλλική υπέροχη εμφάνιση

Ακρυλικά νύχια λευκά με λάμψη

ροζ ακρυλικά νύχια

Ακρυλικά νύχια πολύχρωμα σημεία

Ακρυλικά νύχια υπέροχο σχέδιο σε λευκό χρώμα

Βάψτε ακρυλικά νύχια σε καφέ σοκολάτα

Ακρυλικά νύχια ροζ glitter πεταλούδα

Ακρυλικά νύχια ματ μακριά

Ακρυλικά νύχια μαύρο χρυσό ματ

Ακρυλικά νύχια λεπτή διακόσμηση λουλούδι

Ακρυλικά νύχια σε μπεζ φυσική εμφάνιση

Η μοντελοποίηση για ακρυλικά νύχια λαμβάνεται με ανάμιξη ειδικής σκόνης με υγρό – η μάζα δεν είναι διαθέσιμη στην αγορά ως τελικό προϊόν. Ο μανικιούρ θα πρέπει να το εφαρμόσει στα νύχια όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί μια διαδικασία σκλήρυνσης ξεκινά μετά την ανάμειξη. Εκ των προτέρων, τα νύχια σας θα πρέπει να προετοιμαστούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, δηλαδή – να λιώνονται, να σκαρφαλώνονται και να καθαρίζονται καλά. Η ακρυλική σκόνη πρέπει επίσης να αναμειχθεί με το υγρό μοντελοποίησης σε μια συγκεκριμένη αναλογία – διαφορετικά το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο όμορφο όσο επιθυμείτε. Για όλους αυτούς τους λόγους, τα ακρυλικά νύχια DIY είναι λίγο πιο δύσκολα σε σύγκριση με τα νύχια gel – απαιτούν δεξιότητες και εμπειρία, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψετε τα φυσικά νύχια σας. Αλλά εάν είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας και συχνά κάνετε νύχια με τζελ στο σπίτι, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ακρυλικά νύχια ακολουθώντας τον οδηγό μας. Διαφορετικά, σας συνιστούμε να πάτε σε ένα επαγγελματικό κομμωτήριο νυχιών.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των νυχιών τζελ

Ακρυλικά νύχια έναντι γαλλικών νυχιών τζελ μόνοι σας

Ακρυλικά νύχια εναντίον σχεδίου νυχιών τζελ με στρας

Ακρυλικά νύχια εναντίον νυχιών τζελ φτιαγμένα και διακοσμημένα

Ακρυλικά νύχια έναντι gel νύχια μαύρο σχέδιο με λάμψη

Ακρυλικά νύχια έναντι gel νύχια ombre

Ακρυλικά νύχια έναντι gel νύχια ombre μπλε

Ακρυλικά νύχια εναντίον νυχιών γέλης υπέροχη σχεδίαση φυσική εμφάνιση

Ακρυλικά νύχια έναντι ζελέ μαρμάρινα νύχια

Ακρυλικά νύχια έναντι ζελέ χρώματος δέρματος

Ακρυλικά νύχια έναντι gel νύχια ροζ παστέλ μπλε

Σχεδόν κάθε γυναίκα σήμερα έχει δοκιμάσει νύχια με τζελ και μπορεί επίσης να γνωρίζετε από την εμπειρία τα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου νυχιών. Σε σύγκριση με τα ακρυλικά νύχια, τα νύχια τζελ είναι πολύ πιο εύκολο να τα φτιάξετε μόνοι σας – υπάρχουν ακόμη και ειδικά σετ με όλα όσα χρειάζεστε στην αγορά. Επίσης κοστίζουν λιγότερο στο σαλόνι νυχιών-ενώ κανονικά πρέπει να ξοδέψετε μεταξύ 55 και 60 ευρώ για ακρυλικά νύχια, οι τιμές για τα νύχια με τζελ κυμαίνονται μεταξύ 40 και 50 ευρώ (ορισμένα σετ που φτιάχνετε μόνοι σας κοστίζουν ακόμη λιγότερο). Η δυσάρεστη μυρωδιά λείπει όταν εφαρμόζεται το μοντέλο, αλλά τα νύχια τζελ συχνά φαίνονται αφύσικα παχιά επειδή πρέπει να εφαρμοστούν τουλάχιστον 2-3 στρώσεις ακρυλικού. Τα νύχια τζελ δεν μπορούν να διαλυθούν με ακετόνη, οπότε η αφαίρεση τους είναι βάρος για τα φυσικά νύχια. Θα πρέπει επίσης να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην καταστρέψετε το μανικιούρ σας.

Φτιάχνοντας νύχια τζελ στο σπίτι: ιδέες και προτάσεις

Οδηγίες ακρυλικών νυχιών έναντι τζελ νυχιών DIY

Ακρυλικά νύχια έναντι πολύχρωμων νυχιών τζελ

Τα ακρυλικά νύχια έναντι των νυχιών τζελ ελκυστικό σχεδιασμό διαφορετικών χρωμάτων

Ακρυλικά νύχια έναντι ζελέ μαρμάρινα νύχια με υπέροχη εμφάνιση

Τα νύχια τζελ είναι κατασκευασμένα από ακρυλικό, το οποίο εφαρμόζεται σε στρώσεις και θεραπεύεται υπό υπεριώδες φως. Ορισμένα συστήματα χρησιμοποιούν δύο ή τρία διαφορετικά τζελ, άλλα – μόνο ένα. Μετά τη σκλήρυνση, το μανικιούρ μπορεί να βαφτεί και να διακοσμηθεί όπως επιθυμείτε. Εδώ σας προσφέρουμε επίσης οδηγίες για να φτιάξετε μόνοι σας νύχια τζελ, τις οποίες μπορείτε να δοκιμάσετε αν το επιθυμείτε!