Ζούμε σε έναν κόσμο που επηρεάζεται έντονα από Διαδικασία παγκοσμιοποίησης έχει σχήμα. Έτσι, σε πολλές περιπτώσεις μπορείτε να επιλέξετε σε ποια χώρα θα θέλατε να ζήσετε. Εξετάσαμε διαφορετικές ταξινομήσεις αυτού του τύπου και επιλέξαμε ένα του οποίου τα κριτήρια, κατά τη γνώμη μας, είναι τα πιο αποτελεσματικά. Αφενός, έχετε πόλεις εκεί που επιτρέπουν μια καλή σύγχρονη ζωή και, επιπλέον, υπέροχη φύση στην οποία μπορείτε να βρείτε καταφύγιο από την αγχωτική ζωή. Άλλωστε, υπάρχουν χώρες που είναι ήδη αρκετά διεθνείς και επομένως οι ξένοι ενσωματώνονται καλά σε αυτές. Είναι επίσης εξαιρετικές συμβουλές για ταξίδια σε όλο τον κόσμο! Perhapsσως για αυτόν τον λόγο μπορείτε να τα επισκεφτείτε πρώτα και αργότερα να αποφασίσετε εάν θέλετε ή όχι να εγκατασταθείτε μόνιμα εκεί.

Το Νεπάλ δεν είναι μόνο σε ζήτηση για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, αλλά και για τη ζωή!

δείτε τα ταξίδια στον κόσμο του Νεπάλ

Υπέροχο μέρος για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και επίσης για διαμονή: Νεπάλ

Το Νεπάλ είναι κυρίως γνωστό για τα παγκόσμια ταξίδια με περιπετειώδη χαρακτήρα. Εκεί ταξιδεύουν και άνθρωποι που θέλουν να βρουν τον εαυτό τους. Επιπλέον, το Νεπάλ έχει τόσα πολλά πλεονεκτήματα εάν θέλετε να ζήσετε μόνιμα εκεί. Πάνω απ ‘όλα, τα ψηλά βουνά προσφέρουν μια απόσταση από τον πολιτισμό και έναν υγιή, καθαρό αέρα.

Νορβηγία – προορισμός για παγκόσμια ταξίδια και όμορφο αέρα

υπέροχο ταξίδι στον κόσμο στη Νορβηγία

Νορβηγία

Τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων στη Νορβηγία ή τα παγκόσμια ταξίδια που περιλαμβάνουν αυτήν τη χώρα είναι πολύ δημοφιλή. Το γεγονός ότι, σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο ζουν εδώ σίγουρα συνέβαλαν πολύ σε αυτό. Πέρυσι η Νορβηγία βγήκε μπροστά από τη Δανία σε αυτό το θέμα, η οποία ήταν στην κορυφή σύμφωνα με αυτό το κριτήριο τα τελευταία χρόνια. Τα όμορφα φιόρδ και η υπέροχη φύση του ευρωπαϊκού βορρά σίγουρα συνέβαλαν σε αυτό.

Αγαπάτε το κρασί και τις υπέροχες γαστρονομικές απολαύσεις; Επισκεφθείτε τη Γαλλία στην παγκόσμια περιοδεία σας!

αμπελώνες Γαλλία - ταξίδια στον κόσμο

Γαλλία

Υπάρχουν αμπελώνες σε πολλές χώρες: η Αργεντινή και η Ιταλία είναι εξίσου δημοφιλείς γι ‘αυτούς. Αλλά αν θέλετε να απολαύσετε το καλό φαγητό και ποτά στην κλασική τους μορφή, τότε θα πρέπει να ζήσετε στη Γαλλία. Το Μπορντό και η Βουργουνδία αντιπροσωπεύουν τα καλύτερα κρασιά στον κόσμο και αυτό ανάμεσα σε όμορφες πόλεις με υπέροχη πολιτιστική κληρονομιά. Επιπλέον, φυσικά, η υψηλή ποιότητα ζωής είναι ένα βασικό επιχείρημα για τη ζωή εδώ.

Πολλοί άνθρωποι από άλλες ηπείρους επισκέπτονται το Βέλγιο στην παγκόσμια περιοδεία τους

παγκόσμια ιδέα για ταξίδια στο Βέλγιο

Βέλγιο

Μια άλλη γειτονική χώρα που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για να ζεις στον κόσμο. Για πολλούς ανθρώπους αυτός είναι επίσης ένας προορισμός που περιλαμβάνεται στα παγκόσμια ταξιδιωτικά σχέδια για αυτόν τον λόγο. Η χώρα είναι επίσης δημοφιλής λόγω των όμορφων και ταυτόχρονα ήσυχων πόλεων, στις οποίες τα ιστορικά και μοντέρνα χαρακτηριστικά συνδυάζονται υπέροχα. Και ένα άλλο πολύ σημαντικό κίνητρο για πολλούς ανθρώπους να ζήσουν εδώ: το έδαφος αυτής της χώρας έχει τα περισσότερα καταστήματα σοκολάτας ανά άτομο! Η επιλογή είναι πολύ ευγενική και νόστιμη!

Η Κίνα είναι επίσης ένας δημοφιλής παγκόσμιος προορισμός για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων

παγκόσμια ταξίδια Κίνα - μια πολύ μεγάλη πόλη

Κίνα

Τα παγκόσμια ταξίδια σίγουρα δεν πρέπει να χάσουν την Κίνα! Αυτή η χώρα είναι πάρα πολύ όμορφη και πολύ μεγάλης σημασίας για να παραμεληθεί ο κόσμος μας! Τι γίνεται όμως με τη μόνιμη ζωή στην Κίνα; Έχετε σύγχρονες πόλεις και μεγάλη ποικιλία σε φυσικούς και πολιτιστικούς όρους. Εάν αισθάνεστε χαρούμενοι περιτριγυρισμένοι από ψηλούς ουρανοξύστες, αυτό είναι επίσης το μέρος για να ζήσετε! Και θα βρίσκεστε στην ταχέως αναπτυσσόμενη χώρα στον κόσμο!

Η Γροιλανδία δεν είναι ιδανική μόνο για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Αν αγαπάτε την τραχιά φύση, τότε πιθανότατα μπορείτε να ζήσετε εκεί περισσότερο!

παγκόσμιο ταξίδι τοπίο της Γροιλανδίας

Γροιλανδία

Θα βρείτε επίσης όμορφους ταξιδιωτικούς προορισμούς για τις μακρινές και παγκόσμιες εκδρομές σας στη Γροιλανδία! Το τοπίο αυτής της γωνιάς του κόσμου είναι χωρίς αμφιβολία μοναδικό. Αλλά όταν έρχεται στη ζωή, μπορείτε επίσης να πείτε ότι η χώρα είναι ιδανική! Εδώ έχετε ελάχιστη ατμοσφαιρική ρύπανση, λίγο θόρυβο και πολύ καθαρή φύση. Αυτό είναι λοιπόν ένα καλό μέρος για να ζεις και να ζεις με δεδομένους αυτούς τους παράγοντες. Και εδώ βιώνεις το πιο όμορφο ουράνιο φως που μπορείς να φανταστείς από τον Αύγουστο έως τον Απρίλιο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ιδανικές για παγκόσμια ταξίδια που δίνουν έμφαση στη φύση

παγκόσμιο ταξιδιωτικό τοπίο από τις ΗΠΑ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες

Πιθανότατα θα είναι αδύνατο να ξεπεράσουμε τις ΗΠΑ σε αριθμό εθνικών πάρκων. Το Yellowstone και το Grand Canyon είναι μόνο δύο από τα πολλά διάσημα παραδείγματα. Υπάρχουν πάνω από 50 άλλα που επίσης μαγεύουν τον καθένα με την ομορφιά του. Η φυσική ποικιλία και οι καλές προοπτικές για μια καλή ποιότητα ζωής κάνουν αυτή τη χώρα τόσο δημοφιλή.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον Καναδά σε μια παγκόσμια περιοδεία και να θαυμάσετε την υψηλή ποιότητα ζωής σε αυτή τη χώρα της Βόρειας Αμερικής!

παγκόσμιο ταξιδιωτικό τοπίο από τον Καναδά

Καναδάς

Αυτή η χώρα πείθει με την ηρεμία της, τις ευρείες ακατοίκητες περιοχές και τη σχετική ποιότητα ζωής. Είναι επίσης μια οικονομικά και πολιτικά σταθερή χώρα που αποτελεί μεγάλη πολυτέλεια στον σημερινό μας κόσμο. Ιδιαίτερα ευφυείς άνθρωποι πρέπει επίσης να ζουν εδώ.

Η Ιρλανδία είναι δημοφιλής λόγω των φιλικών ανθρώπων και της όμορφης φύσης

ταξίδια στον κόσμο ζωντανά στην Ιρλανδία

Ιρλανδία

Οι άνθρωποι της Ιρλανδίας λέγεται ότι είναι από τους πιο φιλικούς στον κόσμο. Perhapsσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ζείτε σε μικρά χωριά και πόλεις εδώ. Η ζωή στη φύση έχει θετική επίδραση στην ευημερία και τη διάθεση, καθώς και στη στάση απέναντι στους άλλους.

Σουηδία – μια εξαιρετική χώρα για παγκόσμια ταξίδια που θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε περισσότερο τον κόσμο των Βίκινγκς 

ταξίδι στον κόσμο στην όμορφη Σουηδία

Σουηδία

Αυτή υποτίθεται ότι είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο για την ανατροφή των παιδιών. Εκτός από το μεγάλο κοινωνικό σύστημα, υπάρχουν επίσης πάρκα φιλικά προς τα παιδιά και άλλοι δημόσιοι χώροι φιλικοί προς τα μωρά. Υπάρχουν επίσης πολλά ενδιαφέροντα πολιτιστικά αξιοθέατα στη Στοκχόλμη. Στο Μουσείο Βάσα, για παράδειγμα, υπάρχει ένα πλοίο Βίκινγκ του 17ου αιώνα που βρέθηκε στο πάτωμα του λιμανιού το 1961. Απίστευτο, έτσι δεν είναι?

Σας άρεσε το άρθρο μας; Στη συνέχεια, διαβάστε επίσης το δεύτερο μέρος του!