Ετήσιο ωροσκόπιο Ωροσκόπιο 2016 ζώδιο Ταύρος

Ωροσκόπιο Ταύρος για το 2016: Εδώ θα βρείτε ένα συνδυασμένο ωροσκόπιο με το κινέζικο ζώδιό σας

Σήμερα συνεχίζουμε με ένα ασυνήθιστο ωροσκόπιο για το ζώδιο Ταύρος. Αυτό γίνεται όχι μόνο σύμφωνα με το δυτικό, αλλά και σύμφωνα με το κινεζικό αστρολογικό ημερολόγιο. Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για το πώς ο συνδυασμός αυτών των δύο ζωδίων αντικατοπτρίζεται στο πεπρωμένο σας για το 2016?

Πώς συνδυάζεται το ζώδιο Ταύρος με τα κινέζικα ζώδια;

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 Ωροσκόπιο Ταύρος και κινέζικα ζώδια

Κινεζικό ωροσκόπιο 2016 για το ζώδιο Ταύρος

κινεζικό ζωδιακό ετήσιο ωροσκόπιο Ταύρος 2016 ωροσκόπιο

Αρουραίος ταύρος

Το νέο έτος 2016 θα είναι πολύ φορτωμένο για τους Ταύρους-Αρουραίους. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν τεράστια χρέη να εξοφλήσουν ή τεράστια έξοδα οικογένειας και παιδιών. Αν και δεν το θέλουν, οι Ταύροι-Αρουραίοι πρέπει να αφοσιωθούν πλήρως στη δουλειά λόγω των συνθηκών διαβίωσής τους. Δυστυχώς, δεν συναντούν αρκετή κατανόηση από αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό οδηγεί σε αγχωτικές καταστάσεις στον προσωπικό τομέα.

Δούλεψε επιμελώς για να εξοφλήσεις χρέη 

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 Τα χρήματα του ωροσκοπίου Ταύρος

Ταύρος-βόδι (βουβάλι)

Οι Ταύροι, οι οποίοι έχουν επίσης το κινέζικο ζώδιο βόδι, δείχνουν την αφελή πλευρά τους το 2016. Πολλοί το αναγνωρίζουν γρήγορα. Οι ανέντιμοι άνθρωποι στο άμεσο περιβάλλον τους προσπαθούν να κερδίσουν από αυτό.

Σας παρακαλώ μην ενεργείτε τόσο αφελώς!

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 Το ωροσκόπιο Ταύρος γίνεται μια αφελής θυσία

Ταύρος – τίγρης

Οι Ταύροι-Τίγρεις είναι ιδιαίτερα επιθετικοί το επόμενο έτος. Το 2016 θα είναι ακόμη πιο κυρίαρχοι από ποτέ αν θέλουν να επιβάλουν τα δικά τους συμφέροντα και κανόνες. Αυτό οδηγεί σε συγκρούσεις και όχι ιδιαίτερα ευχάριστα επιχειρήματα. Ταυτόχρονα θα δείτε ότι οι άνθρωποι Ταύρος-Τίγρης είναι ειλικρινείς και θετικοί. Γι ‘αυτό θα ακούσετε τη γνώμη τους και θα γίνουν θετικά αντιληπτές παρά την επιθετικότητα. Σε κάποιον αρέσει να δέχεται και να ακολουθεί τις ιδέες του.

Έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε τον εαυτό σας στο χώρο εργασίας

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 Ταύρος ωροσκόπιο ηγετική θέση στο χώρο εργασίας

Ταύρος-κουνέλι

Οι Ταύροι-Κουνέλια διακρίνονται από τις υπέροχες δεξιότητες επικοινωνίας τους. Μπορείτε να επιτύχετε τα πάντα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ενώ άλλοι Ταύροι πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά σύμφωνα με το ωροσκόπιο, τα «κουνέλια» κάνουν τα πάντα με τον εγκέφαλό τους. Μερικοί αισθάνονται τόσο σίγουροι που φτάνουν στο όριο του επιτρεπόμενου. Ωστόσο, το όλο πράγμα μπορεί να τελειώσει πολύ άσχημα.

Φτάστε εύκολα στο στόχο σας

Ωροσκόπιο Ταύρος γυναικείο ετήσιο ωροσκόπιο 2016

Δράκοι ταύροι

Το 2016 σίγουρα δεν είναι η γλυκιά και εύκολη χρονιά για τους Ταύρους-Δράκους. Η γνώμη σας είναι πάντα κάπως παρεξηγημένη. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, οι άνθρωποι Ταύρος-Δράκος βρίσκονται συνεχώς σε αντίθεση.

Ξεπεράστε τις προκλήσεις

Ετήσιο ωροσκόπιο αντίθεση ωροσκοπίου Ταύρος 2016

Ταύρος φίδι

Το 2016, σύμφωνα με το ωροσκόπιο, οι Ταύροι-Φίδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι ευτυχισμένοι με το αγαπημένο τους πρόσωπο. Αλλά πρέπει να ενεργείτε πολύ αποφασιστικά και να μην αναβάλλετε τα σημαντικά πράγματα για αργότερα. Διαφορετικά, οι Ταύροι-Φίδια διατρέχουν τον κίνδυνο να μείνουν μόνοι και μόνοι. Αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Οι Ταύροι-Φίδια δεν πρέπει να ξεφύγουν από την ευθύνη το 2016.

Να ενεργείτε υπεύθυνα και με ασφάλεια τη νέα χρονιά

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 Ωροσκόπιο Ταύρος αναλάβετε την ευθύνη

Άλογο ταύρου

Τα άτομα με αυτόν τον συνδυασμό ζωδίων επιτυγχάνουν αριστεία σε ό, τι κάνουν. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να περιμένουν πολύ φθόνο και θυμό. Προέρχονται από ανθρώπους που ζηλεύουν τις επιτυχίες των ανθρώπων Ταύρου-Αλόγου. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, θα πρέπει μάλλον να αποφεύγουν τις συγκρούσεις. Είστε εντελώς μόνοι σας και το νέο έτος 2016.

Οι δυνάμεις δεν αρκούν για όλα …

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 ωροσκόπιο Ταύρος γυναίκα ζώδιο

Ταύρος ταύρος

Οι Ταύροι-Κατσίκες έχουν την τάση το 2016 να μην σκέφτονται αρκετά καλά τις πράξεις τους. Αυτό οδηγεί κυρίως σε προσωπικά προβλήματα. Οι κατσίκες Ταύροι είναι πολύ επιθετικοί. Αυτό θα μπορούσε ακόμη και να οδηγήσει σε σωματικές συγκρούσεις. Στη δουλειά, σύμφωνα με το ωροσκόπιο, οι Ταύροι-Αιγοί παραμένουν πρακτικοί και σκόπιμοι. Βελτιώνουν σημαντικά τις προηγούμενες θέσεις τους.

Προαγωγή σταδιοδρομίας με Προσδιορισμός

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 ωροσκόπιο Ταύρος επαγγελματική ζωή

Ταύρος μαϊμού

Οι Ταύροι, που έχουν τον συνδυασμό με το ζώδιο Μαϊμού στο ωροσκόπιο, έχουν τις καλύτερες πιθανότητες για μια πραγματικά ευτυχισμένη χρονιά. Είναι πιθανό να πάρουν υψηλότερη θέση εργασίας το καλοκαίρι. Αυτό βελτιώνει επίσης σημαντικά τη δική σας οικονομική κατάσταση. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, ο Ταύρος-Πίθηκος θα πρέπει να βοηθήσει οικονομικά φίλους και γνωστούς εάν του ζητηθεί. Μπορεί να χρειαστείτε τέτοια υποστήριξη λίγο αργότερα.

Οικονομική υποστήριξη

Ετήσιο ωροσκόπιο ωροσκόπου Ταύρος 2016 κερδίστε χρήματα

Κόκορας ταύρος

Ο Ταύρος-Κόκορας θα έχει μεγάλα προβλήματα το 2016. Πρέπει πρώτα να προσπαθήσει να τα πάει καλά με τους συναδέλφους του. Πάνω απ ‘όλα, θα πρέπει να κατηγορήσει τον εαυτό του για κάποιες παρεξηγήσεις. Οι άνθρωποι Ταύροι-Κόκορες θα αντιμετωπίσουν προβλήματα το 2016 και ως αποτέλεσμα θα μάθουν να είναι πιο ανεκτικοί και υπομονετικοί.

Εύρεση εσωτερικής δύναμης για την επίλυση προβλημάτων

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 Ωροσκόπιο Ταύρος εσωτερική δύναμη ανοχή υπομονή

Ταύρος σκύλος

Ο συνδυασμός των ζωδίων Ταύρος και Σκύλος υπόσχεται μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Είναι γεμάτη με μικρές χαρές της καθημερινότητας. Ορισμένοι δημιουργούν επίσης μεγαλύτερη σταθερότητα στην οικογένεια αγοράζοντας διαμερίσματα και αυτοκίνητα. Με όλη αυτή τη χαρά, οι Ταύροι-Σκύλοι δεν πρέπει να ξεχνούν να φροντίζουν τη δική τους υγεία. Διαφορετικά, έχετε σοβαρά προβλήματα στο τέλος του έτους.

Οικογενειακή σταθερότητα

Ετήσιο ωροσκόπιο Οικογενειακή ζωή ωροσκόπου Ταύρος 2016

Ταύρος ταύρος

Αν συνδυάσετε ταύρο και γουρούνι ως κινέζικο ζώδιο, τότε θα πρέπει να εργαστείτε αρκετά επιμελώς το πρώτο εξάμηνο του έτους. Εκ των υστέρων, έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να επωφεληθείτε από αυτά που έχετε επιτύχει. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να αφοσιωθείτε στους φίλους και την οικογένειά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Στην καριέρα, σύμφωνα με το ωροσκόπιο, δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές.

Ισορροπία εργασίας-οικογένειας

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 ζώδιο Ταύρος ωροσκόπιο εργασία ισορροπία προσωπικής ζωής