τα παιδιά indigo αναγνωρίζουν τι σημαίνει αυτό

Σχετικά με την ψυχολογία των παιδιών Indigo

Οι γονείς στον 21ο αιώνα έχουν πολύ περισσότερα κανάλια επικοινωνίας από αυτά των προηγούμενων γενιών. Είναι ακόμη πιο παράξενο γιατί οι σχέσεις αποδεικνύονται ανεπαρκείς με πολλούς τρόπους. Σαν να μας έστειλε η φύση τα Indigo Children ως φαινόμενο για να το καταλάβουμε αυτό καθαρά.

Φαινόμενα: Παιδιά Indigo

indigo παιδιά παιδιά της νέας εποχής

Ποια είναι τα παιδιά Indigo?

Τα παιδιά Indigo αρνούνται με τον τρόπο τους να επικοινωνήσουν στη γλώσσα των ενηλίκων και με τα μέσα τους. Πιο συγκεκριμένα, δεν θεωρούν απαραίτητο να εκφράσουν τη δική τους φύση μέσω αυτών.

Τι παιδιά είναι indigo?

indigo παιδιά το τρίτο μάτι ανοιχτό

Ανυπομονώ!

Τα παιδιά Indigo δεν είναι κακή πρόκληση. Απλά πρέπει να δεις τα πράγματα από την κατάλληλη οπτική γωνία. Επειδή τα παιδιά Indigo θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε δύο φορές όλα τα γνωστά πρότυπα συμπεριφοράς και επικοινωνίας. Αυτό πραγματικά σας βοηθά να καταλάβετε τον εαυτό σας πολύ καλύτερα.

Πώς αναγνωρίζετε τα indigo παιδιά;?

indigo παιδιά διαισθητικά νήπια

Ισχυρή ενέργεια

Η μακροχρόνια επαφή με ένα παιδί Indigo σε κάνει νευρικό, τεταμένο και καυτό. Απλώς δεν μπορούν να βρίσκονται στο ίδιο μέρος. Πρέπει να μετακινηθείς. Ο λόγος για αυτό είναι η συγκεκριμένη ενέργεια που εκπέμπει το indigo παιδί.

Γεμάτη ενέργεια και πάντα σε κίνηση

λουλούδια παιδιά φαινόμενα παγκοσμίως

Σαφής αποστολή

Το παιδί indigo έχει μια ειδική αποστολή, ανακαλύπτει το νόημα μιας κατάστασης. Έχει επίσης μια αίσθηση για το ίδιο και αυτό φαίνεται από πολλές πτυχές στη συμπεριφορά του.

Η νέα αποστολή των παιδιών

συγκέντρωση διαλογισμού indigo παιδιών

Ελέγχει τους κανόνες

Τα παιδιά Indigo δεν φαίνονται πολύ καλά σε ορισμένες περιπτώσεις. Αλλά στην πραγματικότητα δεν απορρίπτουν τους κανόνες. Τα ελέγχουν και μένουν μόνο σε αυτά που θεωρούν χρήσιμα.

Ισχυρή διαίσθηση

Τα παιδιά Indigo είναι πολύ διαισθητικά. Λέτε τις σωστές λέξεις την κατάλληλη στιγμή. Η σοφία τους δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο. Η ενσυναίσθηση είναι μία από τις σημαντικότερες ιδιότητες τους.

Ένας σοφός άνθρωπος στο σώμα του παιδιού

indigo παιδιά τι σημαίνει αυτό

Τρελός και ευφυής

Τα παιδιά Indigo λατρεύουν να παίζουν και δεν είναι πάντα τα καλύτερα. Αλλά ένα τέτοιο παιδί ενδιαφέρεται για τόσα πολλά πράγματα που δεν μπορεί να μείνει σε ένα μέρος για πολύ. Ερευνά κάτι αλλά εξίσου γρήγορα χάνει το ενδιαφέρον του για αυτό.

Φυσική νοημοσύνη

Τα παιδιά indigo σώζουν τον κόσμο μας

Απραγματοποίητος

Ναι, τα παιδιά indigo μπορούν εύκολα να αποσπαστούν από την πραγματικότητα. Ονειρεύονται και κάπως δεν είναι πια εκεί. Ένα τέτοιο παιδί κοιτάζει μέσα μας, αλλά ταυτόχρονα αντιλαμβάνεται όλα όσα λέμε και κάνουμε. Υπάρχει κάτι στο βλέμμα του που είναι χαρακτηριστικό των ενηλίκων.

Ζήστε σε έναν δικό σας κόσμο

Τα indigo παιδιά είναι διαισθητικά και συναισθηματικά

Καμία αρχή

Το παιδί indigo δεν αναγνωρίζει τις αρχές. Δεν είναι απαραίτητο να εξηγήσουν στον εαυτό τους τις πράξεις τους. Ούτε βλέπει γιατί πρέπει να εξηγήσει τις δικές της ενέργειες.

Οι πιο λογικοί άνθρωποι

Τα παιδιά Indigo είναι εξαιρετικά λογικά στο σχολείο και στο σπίτι. Το καταφέρνουν κυρίως χάρη στη δημιουργικότητά τους. Η αυστηρή τήρηση των παραδόσεων δεν είναι πολύ χαρακτηριστική για αυτές. Από αυτή την άποψη, έχουν συχνά το πρόβλημα ότι κατηγορούνται ότι δεν θέλουν και δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε ένα σύστημα. Αυτός με τη σειρά του είναι ο λόγος για τον οποίο συχνά υφίστανται επίσης διακρίσεις.

Τα παιδιά Indigo είναι δημιουργικά και ανοιχτά στον κόσμο

indigo παιδιά τι παιδιά είναι indigo

Χρειάζεστε άλλα παιδιά indigo γύρω σας

Τα παιδιά Indigo χρειάζονται τους άλλους γύρω τους για να νιώσουν ελεύθερα στην επικοινωνία τους. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, κλείνονται στον εαυτό τους και ζουν με την αίσθηση ότι παρεξηγούνται.

Βρείτε πραγματικούς φίλους

indigo παιδιά ενέργεια νέος χρόνος

Τα παιδιά Indigo ως ευκαιρία

ο Παιδιά Indigo αποτελούν αντικείμενο πολλών ερευνών. Όλο και περισσότεροι επιστήμονες και απλοί άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι δείχνουν μια δυνατότητα που αξίζει να αναπτυχθεί. Mightσως είναι αυτοί που είναι προκαθορισμένοι να αλλάξουν τον κόσμο μας προς το καλύτερο.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο

τα παιδιά indigo αναγνωρίζουν συμβουλές

Άλλωστε, είναι μια έμφυτη στάση και ταλέντο. Είναι πιο έξυπνοι, πιο προσεκτικοί και βοηθούν τον εαυτό τους και εμάς να αναλύσουμε τα πράγματα πιο βαθιά.