Κορυφαίες ταινίες με απρόσμενα περίπλοκη πλοκή

Όποιος απολαμβάνει να βλέπει ταινίες εκτιμά τις περίπλοκες ενέργειες και το απρόβλεπτο αποτέλεσμα τους. Δεν συμβαίνουν τόσο συχνά. Έχουμε συντάξει μια λίστα με κορυφαίες ταινίες που θα σας κρατήσουν ενθουσιασμένους μέχρι την τελευταία στιγμή. Είστε έτοιμοι για κάτι πραγματικά απροσδόκητο και συναρπαστικό?

Προορισμός

κορυφαίες ταινίες ταινίες παρακολουθούν λίστα καλών ταινιών

Το μέλλον – ένα θέμα που πάντα βρίσκουμε ενδιαφέρον. Στην πλοκή αυτής της ταινίας, οι επιστήμονες σχεδίασαν μια χρονομηχανή και έτσι έφεραν τον ανθρώπινο πολιτισμό σε ένα νέο επίπεδο ανάπτυξης. Κάποιος έχει τώρα την ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος. Αλλά πραγματικά κάνει το παρόν καλύτερο?

Παρενέργειες – Θανατηφόρες παρενέργειες

δείτε ταινίες με παρενέργειες κορυφαίες ταινίες

Ο κύριος χαρακτήρας της ταινίας, η Έμιλυ, έχει προβλήματα ψυχικής υγείας. Προέκυψαν αφού ο σύζυγός της οδηγήθηκε στη φυλακή. Η Έμιλι πέφτει σε κατάθλιψη και μάλιστα προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της μόνη της. Ο ψυχολόγος της συνταγογραφεί αντικαταθλιπτικά, αλλά θα προτιμούσε να πειραματιστεί με ένα νέο φάρμακο για το οποίο της είπε ένας συνάδελφος εργασίας.

Το τέλειο έγκλημα

Fracture κορυφαίες ταινίες λίστα καλών ταινιών

Ο βοηθός του δικηγόρου μπλέκει σε ένα περίπλοκο παιχνίδι με κάποιον που προσπάθησε να σκοτώσει τη γυναίκα του εξαιτίας μιας υπόθεσης. Ο δράστης δεν κατέληξε στη φυλακή λόγω ενός γραφειοκρατικού λάθους που ήταν ευνοϊκό για αυτόν. Θα αλλάξει αυτό και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει?

Κορυφαίες ταινίες – Wild Things

Οι κορυφαίες ταινίες Wild Things παρακολουθούν ταινίες

Η δεκαεπτάχρονη Kelly ερωτεύεται τη δασκάλα της. Προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του με διάφορους τρόπους. Όταν δεν παίρνει αυτό που θέλει, ψάχνει τρόπους για να εκδικηθεί. Ένας φίλος έρχεται να τη βοηθήσει. Ωστόσο, η Kelly σύντομα συνειδητοποιεί ότι έχει γίνει συμπαίκτρια σε ένα πολύ ανέντιμο παιχνίδι.

Δωμάτιο 1408 (1408)

ταινίες μεγάλου μήκους κορυφαίες ταινίες δημοφιλείς ταινίες

Ο Mike Enslin είναι ένας επιτυχημένος συγγραφέας που γράφει για τρομακτικά φαινόμενα. Μετακομίζει σε ένα μοτέλ με το όνομα 1408. Οι εφιάλτες που ακολούθησαν ξεπερνούν ακόμη και την πιο τρομερή φαντασία του.

“13 αμαρτίες – παιχνίδι του θανάτου”

δημοφιλείς ταινίες κορυφαίες ταινίες δροσερές ταινίες

Ο Έλιοτ Μπρίντλ χρωστάει τεράστια και αναζητά μια διέξοδο από την πρακτικά απελπιστική του κατάσταση. Λαμβάνει ένα τηλεφώνημα και του προσφέρεται συμμετοχή σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Φαίνεται ότι του ήρθε η τύχη, γιατί σε αυτή την ευκαιρία μπορεί να βγάλει αρκετά χρήματα. Αλλά όλα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Πρέπει να λάβει μέρος σε ένα παιχνίδι και να ολοκληρώσει 13 εργασίες. Δυστυχώς, δεν μπορεί να ενεργήσει ελεύθερα, αλλά χρησιμοποιείται ως πιόνι.

Ποιος Είμαι – Κανένα σύστημα δεν είναι ασφαλές

δείτε ταινίες κορυφαίες ταινίες λίστα καλών ταινιών

Ο Μπέντζαμιν είναι μια νεαρή ιδιοφυία υπολογιστών. Αλλά δεν είναι κανένας στον πραγματικό κόσμο. Θέλει να σπάσει το πλαίσιο του συστήματος που τον περιορίζει. Για να το κάνει αυτό, διαπράττει μια σειρά εγκλημάτων στον εικονικό χώρο. Τι να περιμένει όμως τώρα; Ποιος είναι άλλωστε; Σε ποιο βαθμό αυτό συμπίπτει με αυτό που θέλει να είναι?

Το δέρμα στο οποίο ζω

δημοφιλείς ταινίες δροσερές ταινίες κορυφαίες ταινίες

Ο Robert Ledgard είναι παγκοσμίως γνωστός χειρουργός. Το μεγαλύτερο επίτευγμά του είναι ότι δημιούργησε τεχνητό ανθρώπινο δέρμα. Διαβεβαιώνει όλους ότι διεξήγαγε πειράματα με ρυθμούς. Η αλήθεια είναι ότι έπιασε μια νεαρή γυναίκα στο σπίτι και την χρησιμοποιεί για να πραγματοποιήσει το έργο του.

Καπνίζοντας άσσοι

ταινίες μεγάλου μήκους δροσερές ταινίες κορυφαίες ταινίες

Στο επίκεντρο αυτής της ιστορίας βρίσκεται ο νονός ενός αφεντικού της μαφίας. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως σκηνικός μάγος και αποφασίζει να σταθεί ως μάρτυρας εναντίον των παλιών συντρόφων του στο δικαστήριο. Οι εμπλεκόμενοι γκάνγκστερ υπόσχονται ένα εκατομμύριο δολάρια για το κεφάλι του. Το FBI προσπαθεί να τον κρύψει, αλλά ο μάγος εμφανίζεται συνέχεια στο κοινό, ενθαρρύνοντας νέους και νέους επαγγελματίες δολοφόνους.

Κυνηγοί κεφαλών

παρακολουθήστε ταινίες κορυφαίες ταινίες δροσερές ταινίες

Ο κύριος χαρακτήρας αυτής της ταινίας ονομάζεται Roger Brown. Βοηθά τις κορυφαίες εταιρείες να βρουν κορυφαία άτομα για τις διευθυντικές τους θέσεις. Οδηγεί έναν τρόπο ζωής που δεν ταιριάζει με το εισόδημά του. Ο Ρότζερ χρησιμοποιεί την επαγγελματική του θέση για να διαπράξει εγκλήματα: ασχολείται με την κλοπή ακριβών έργων τέχνης που βρίσκονται στην κατοχή των πελατών του.

Κορυφαίες ταινίες – Λήθη

οι καλές ταινίες απαριθμούν τις κορυφαίες ταινίες

Η ταινία μας δείχνει ένα φοβερό όραμα για το μέλλον. Αυτή είναι η γη μετά από πόλεμο με εξωγήινους εισβολείς. Η γη είναι κατεστραμμένη και κανείς δεν μπορεί να ζήσει εκεί. Όσοι δεν πέθαναν χρειάζονται ένα καταφύγιο. Ο κεντρικός χαρακτήρας καταφέρνει να σώσει τη ζωή μιας γυναίκας και σύντομα αυτό αλλάζει τη μοίρα του.

American Hustle

κορυφαίες ταινίες κορυφαίες ταινίες δροσερές ταινίες

Η πλοκή σε αυτήν την ταινία περιστρέφεται γύρω από μια ειδική αποστολή. Αναπτύχθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Διερευνάται ένα περιστατικό με κλεμμένη αποθήκη. Ωστόσο, το νήμα οδηγεί στα υψηλότερα επίπεδα της ιεραρχίας και ανακαλύπτει περιπτώσεις διαφθοράς που επηρεάζουν μια ευρύτερη μάζα ανθρώπων.

Ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο

κορυφαίες ταινίες δράσης κορυφαίες ταινίες δροσερές ταινίες

Ένας πρώην αστυνομικός είναι ύποπτος για έγκλημα. Σκέφτεται απεγνωσμένα να δώσει τέλος στη ζωή του πηδώντας από τη στέγη. Οι αστυνομικοί ψυχολόγοι προσπαθούν να του πουν κάτι τέτοιο. Η ένταση μεγαλώνει κάθε λεπτό. Τα συναισθήματα είναι έντονα: Τελικά, μόνο ένα αθώο άτομο μπορεί να αντιδράσει τόσο οδυνηρά σε τέτοιες κατηγορίες, ή?

1 δολοφονία για 2

δροσερές ταινίες κορυφαίες ταινίες μεγάλου μήκους

Ο Andrew Wyke είναι ένας πολύ επιτυχημένος συγγραφέας εγκλημάτων. Καλεί τον εραστή της γυναίκας του και του κάνει μια πολύ σαγηνευτική προσφορά. Ο Andrew Wyke γνωρίζει για τη σχέση μεταξύ των δύο και είναι ακόμη έτοιμος να πάρει διαζύγιο. Θέτει όμως ορισμένες προϋποθέσεις.

Κορυφαίες ταινίες με τελείως απροσδόκητο τέλος

Πιστεύετε ότι έχετε την ικανότητα να μαντέψετε το τέλος των ταινιών; Σας έχουμε μια λίστα με τίτλους που θα αμφισβητήσουν το επίπεδο δεξιοτήτων σας. Είστε περίεργοι; Στη συνέχεια, κολλήστε το και συνεχίστε. Ελπίζουμε ότι τουλάχιστον μερικοί από τους τίτλους της Κορυφαίας Ταινίας είναι νέοι για εσάς και ότι μπορείτε να περάσετε συναρπαστικές βραδιές στο σπίτι μαζί τους.

12 πίθηκοι

κορυφαίες ταινίες καλές ταινίες δροσερές ταινίες 12 πίθηκοι

Ξεκινάμε με αυτήν την ταινία του Terry Gilliam. Οι κινηματογραφικές παραγωγές του έχουν τόσο πρωτότυπο στυλ που το τηρείς μέχρι τέλους, ακόμα κι αν δεν σου αρέσουν πολύ. 12 πίθηκοι – αυτή είναι μια συναρπαστική, φανταστική ιστορία, αλλά όχι παραμύθι. Βρίσκεστε σε έναν κόσμο στον οποίο είναι δυνατό να ταξιδέψετε στο χρόνο. Ο κύριος χαρακτήρας ταξιδεύει πρώτα στο μέλλον και μετά επιστρέφει στο παρελθόν. Εκεί συναντά λαμπρούς, αλλά εντελώς τρελούς ανθρώπους. Πρόκειται για την αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστηρίου. Τελικά, αποδεικνύεται ότι υπάρχει μια πολύ απλή εξήγηση πίσω από αυτό.

11:14

κορυφαίες ταινίες καλές ταινίες

Όλοι οι ήρωες της ταινίας είναι πολύ σοβαροί εδώ. Είναι αδύνατο να παρακολουθήσετε αυτήν την ταινία και να μην γελάσετε ενώ το κάνετε. Ταυτόχρονα, πρέπει να είστε εξαιρετικά συγκεντρωμένοι για να μην χάσετε το νήμα όλων των παράλληλων γραμμών θέματος.

Butterfly Effect – Το τέλος είναι μόνο η αρχή

κορυφαίες ταινίες καλές ταινίες δροσερές ταινίες εφέ πεταλούδας

Οι περισσότεροι από εσάς είναι πιθανώς εξοικειωμένοι με αυτήν την ταινία. Παρ ‘όλα αυτά, αξίζει να το δούμε ξανά και ξανά. Πίστεψέ μας, κάθε φορά θα ανακαλύπτεις κάτι καινούργιο. Η πλοκή είναι τόσο περίπλοκη που δεν μπορεί κανείς να μιλήσει μόνο για ένα, αλλά για αρκετά εκπληκτικά αποτελέσματα.

Ταυτότητα

top fime καλές ταινίες cool ταινίες ταυτότητα

Το θέμα αυτής της ταινίας είναι γεμάτο γρίφους. Αν δεν το έχετε ξαναδεί, δεν θα μπορέσετε ποτέ να μαντέψετε το τέλος. Θέλουμε να ποντάρουμε σε αυτό; Η διάθεση είναι τεταμένη όλη την ώρα και όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποψιασμένοι.

Το κιβώτιο

top fime καλές ταινίες κουλ ταινίες κουτί

Πολλές φιλοσοφικές ερωτήσεις τίθενται σε αυτήν την ταινία. Όλοι χρειάζονται πολύ χρόνο για να πάρουν τις σωστές απαντήσεις. Πρόκειται για μια εκπομπή που φέρνει εξωγήινες ή μαγικές δυνάμεις. Με αυτό ξεκινά μια υπέροχη ιστορία που δεν περιέχει σαφές ηθικό δόγμα. Ζούμε μόνοι μας σε κουτιά; Ως εκ τούτου, μπορούμε να αντιληφθούμε τα αυτοκίνητά μας καθώς και τη δουλειά μας, τα σπίτια μας, ακόμη και τους τάφους μας?

Μεγάλο αγόρι

κορυφαίες ταινίες καλές ταινίες δροσερές ταινίες oldboy

Πρόκειται για μια πολύ υψηλής ποιότητας, εφάπαξ παραγωγή που γυρίστηκε στη Νότια Κορέα. Ο σκηνοθέτης απεικονίζει τη ζωή σαν ένα παιχνίδι σκάκι. Κάνετε ένα λάθος βήμα και έχετε χάσει. Κάθε λέξη και κάθε δράση παίζει έναν ιδιαίτερο ρόλο. Όλα όσα κάνετε πρέπει να τα σκεφτείτε προσεκτικά εκ των προτέρων, οπότε το μήνυμα της ταινίας. Αλλά ταυτόχρονα αντιπροσωπεύει μια υπέροχη ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε αυτήν την αντίληψη της ζωής που μοιράζονται πολλοί άνθρωποι.

Μαύρος κύκνος

κορυφαίες ταινίες καλές ταινίες δροσερές ταινίες μαύρος κύκνος

Αυτή η ταινία είναι ένα εφάπαξ ψυχολογικό δράμα. Απολαμβάνετε τη συναρπαστική ατμόσφαιρα και την υπέροχη υποκριτική ταυτόχρονα. Συνεχίστε να ξεκινάτε το ευρύ φάσμα συναισθημάτων. Το κύριο ερώτημα αυτής της ταινίας είναι αν η εσωτερική ειρήνη ή η φαινομενική τελειότητα είναι πιο σημαντική. Δείτε την ταινία και βρείτε μια απάντηση για τον εαυτό σας.

Το χωριό

top fime καλές ταινίες-δροσερές ταινίες το χωριό

Αυτή η ταινία είναι σαν ένας ύμνος στο χρώμα και την ομορφιά. Σε σύγκριση με πολλές άλλες ρομαντικές ιστορίες, αυτή είναι πολύ πιο ανθρώπινη, πνευματώδης, ρεαλιστική και ως εκ τούτου πιο αξιοθαύμαστη. Αλλά αυτό είναι επίσης μια ιστορία για τους ανθρώπινους φόβους και για τις συνεχείς προσπάθειες που κάνουμε για να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα και να χτίσουμε τον δικό μας κόσμο.

Ο συγγραφέας φάντασμα

κορυφαίες ταινίες καλές ταινίες δροσερές ταινίες ghostwriter

Το θέμα της ταινίας μπορεί να παρομοιαστεί με λαβύρινθο. Αποτελείται από πολλές μεγάλες προσφορές που βρίσκονται μπροστά σε φανταστικούς ανθρώπους, καθώς και σε εμάς – τους θεατές. Ο Ρομάν Πολάνσκι δείχνει εδώ τη σκοτεινή πλευρά της πολιτικής. Τα αποκαλύπτει με έναν ευφυή τρόπο που είναι χαρακτηριστικός μόνο για αυτόν.

Ο ψευδαισθητικός

κορυφαίες ταινίες καλές ταινίες ψύχραιμες ταινίες

Η πλοκή είναι τόσο συναρπαστική που μπορείτε να δείτε αυτήν την ταινία 10 φορές χωρίς να βαρεθείτε. Πρόκειται για τον πολυμήχανο ψευδαισθητικό Αϊζενχάιμερ. Παίρνει μια γενναία απόφαση να ξεκινήσει μια επικίνδυνη και περίπλοκη υπόθεση λόγω αγάπης. Withδη με αυτό κερδίζει τις καρδιές του κοινού. Αλλά τον ερωτεύονται ακόμα περισσότερο όταν βλέπουν τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιεί τα σχέδιά του.

The Incredibles – Now You See Me

κορυφαίες ταινίες καλές ταινίες δροσερές ταινίες απίστευτες

Η επόμενη από τις κορυφαίες ταινίες μας είναι πραγματικά θεαματική, δυναμική και συναρπαστική. Το μαγικό κουτί δεν έχει 2, αλλά 3 κρυμμένα δάπεδα. Αυτό είναι το ίδιο απροσδόκητο με οποιοδήποτε γεγονός που συμβαίνει σε αυτήν την ταινία.

Gone Girl – Το τέλειο θύμα

top fime καλες ταινιες δροσερες ταινιες πανε κοριτσι

Με αυτόν τον τίτλο κλείνουμε τη λίστα με τις κορυφαίες ταινίες με απροσδόκητο τέλος. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι εδώ συμβαίνει μια όχι πολύ πρωτότυπη πλοκή. Αλλά τότε θα διαπιστώσετε ότι όλα εξελίσσονται με τον τρόπο που δεν το περιμένατε. Θα μάθετε να είστε σε εγρήγορση ακριβώς όταν όλα φαίνονται “φυσιολογικά”.

Κορυφαίες ταινίες με τις οποίες μπορείτε να αναπτύξετε τη λογική σας σκέψη

Εξετάσεις – Θανατηφόρες εξετάσεις

Ταινίες Εξετάστε Δημοφιλείς ταινίες Κορυφαίες ταινίες

Πρόκειται για ένα απλό σχέδιο για να αναδείξει το καλύτερο πνευματικό δυναμικό ορισμένων ανθρώπων. Θα συγκεντρωθείτε σε ένα κλειστό δωμάτιο, θα σας δοθούν δύσκολες εργασίες και περιορισμένοι από άποψη χρόνου και πόρων. Αυτό είναι οκτώ ανταγωνιστές για μια πολύ καλή δουλειά. Όλοι πρέπει να απαντήσετε σε μία μόνο ερώτηση. Μα τι είναι?

Η καλύτερη προσφορά

Ταινίες Δημοφιλείς ταινίες Κορυφαίες ταινίες Η καλύτερη προσφορά

Στη ζωή ενός γνωστού κριτικού τέχνης, ξαφνικά εμφανίζεται μια γοητευτική και πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα. Είναι πολύ μυστηριώδης και θέλει να αξιολογήσει την περιουσία της. Τι σημαίνει? Αρχικά νομίζετε ότι η απάντηση είναι προφανής. Αλλά αυτό απέχει πολύ από την περίπτωση. Το αποτέλεσμα της κατάστασης είναι εγγυημένο ότι θα σας απασχολήσει για λίγες ημέρες μετά την παρακολούθηση της ταινίας.

The Incredibles – Now You See Me

Now You See Me 2013 Ταινίες Δημοφιλείς ταινίες Κορυφαίες ταινίες

Πρόκειται για τέσσερις σκηνικούς μάγους που παίρνουν πολύ χειροκρότημα κατά τη διάρκεια των παραστάσεών τους. Αυτό βλέπετε. Αυτό που δεν είναι γνωστό για αυτούς είναι ότι πραγματοποιούν μεγάλο αριθμό οργανωμένων ληστειών. Χρησιμοποιούν φυσικά τα κόλπα τους. Αν θέλετε να αποκρυπτογραφήσετε πώς καταφέρνουν να τους ληστέψουν, πρέπει να το παρακολουθήσετε πολύ προσεκτικά. Όσο περισσότερο φτάνεις στο τέλος, τόσο πιο περίπλοκο γίνεται σε αυτήν την ταινία.

Η Τζάκι Τσαν δεν είναι κανένας

Η Jackie Chan είναι Nobody Movies Δημοφιλείς ταινίες Κορυφαίες ταινίες

Αν σας αρέσουν οι ταινίες με σκηνές μάχης, τότε αυτή είναι για εσάς. Ο κύριος χαρακτήρας είναι ιδιοφυΐα στον υπολογιστή, αλλά στην πραγματική ζωή δεν είναι κανένας. Η ζωή του παίρνει μια ριζική τροπή τη στιγμή που συναντά κάποιον που είναι το αντίθετό του. Είστε εγγυημένοι ότι περιμένετε ανυπόμονα το τέλος, ώστε να μάθετε ποιος είναι ο κύριος χαρακτήρας.

Όλη η ομορφιά πρέπει να πεθάνει

All Beauty Must Die Movies Δημοφιλείς ταινίες Κορυφαίες ταινίες

Μια μυστηριώδης εξαφάνιση, μυστικά από το παρελθόν, αμφιβολίες για την ψυχική υγεία ορισμένων ανθρώπων, ίντριγκα. Όλα είναι μέρος μιας υπέροχης ιστορίας αγάπης.

Η ταινία είναι ενδιαφέρουσα, αλλά περιμένετε την επίγευση που αφήνει. Αυτό θα είναι δυνατό, ειδικά όταν γνωρίζετε ότι αυτό που συμβαίνει είναι αληθινό.

Ο διπλός

Οι δημοφιλείς ταινίες με διπλές κινούμενες ταινίες Κορυφαίες ταινίες

Ο Σάιμον είναι πολύ ταπεινός. Αγνοείται στη δουλειά και η γυναίκα των ονείρων του απλά δεν τον παρατηρεί. Κάποια στιγμή όμως εμφανίζεται ο Τζέιμς. Είναι ο νέος συνεργάτης του. Ο Τζέιμς είναι χαρισματικός και έχει αυτοπεποίθηση. Είναι διπλός του Σάιμον … Η ταινία είναι επίσης συναρπαστική γιατί είναι μια σύγχρονη ερμηνεία του ντοπελγκάνγκερ του Ντοστογιέφσκι.

Timecrimes – ο φόνος είναι θέμα χρόνου

Ταινίες Timecrimes Δημοφιλείς ταινίες Κορυφαίες ταινίες

Ο Έκτορας μοιάζει με ένα απόλυτα φυσιολογικό άτομο. Είναι επίσης απόλυτα ικανοποιημένος από τη ζωή του. Ένα βράδυ που φαινόταν επίσης φυσιολογικό, πιάστηκε σε μια χρονομηχανή στο δάσος. Αυτή η ιστορία ακούγεται σαν κάτι μπανάλ από αμερικανική ταινία. Αλλά η ισπανική ερμηνεία είναι εντελώς διαφορετική και αξίζει να το δούμε. Τα παράδοξα του χρόνου αντιμετωπίζονται εδώ από μια εντελώς νέα και πολύ κρίσιμη προοπτική.

Gone Girl – Το τέλειο θύμα

Gone Girl Movies Δημοφιλείς ταινίες Κορυφαίες ταινίες

Εδώ το θέμα της δυσκολίας της σχέσης μεταξύ ανδρών και γυναικών επαναλαμβάνεται ξανά. Ένας άντρας χάνει τη γυναίκα του. Καθώς πηγαίνει να την αναζητήσει, πρέπει να αποκαλύψει τα πιο σκοτεινά μυστικά της σχέσης τους και της δικής του ζωής.

Κύβος

Ταινίες Cube Δημοφιλείς ταινίες Κορυφαίες ταινίες

Μερικοί άνθρωποι μπαίνουν σε ένα πολύ μυστηριώδες μέρος. Αυτό είναι γεμάτο κινδύνους και δεν μπορείτε να βρείτε καθόλου διέξοδο από τη δύσκολη κατάστασή τους. Πρόκειται για μια παραγωγή που μας δείχνει ότι μπορείτε να κάνετε υπέροχες ταινίες με λίγα χρήματα.

Ex machina

Ταινίες Δημοφιλείς ταινίες Κορυφαίες ταινίες Ex Machina

Η ατμόσφαιρα της ταινίας είναι γεμάτη μυστήριο και υψηλή τεχνολογία. Ένας νέος επιστήμονας πέρασε μια εβδομάδα δοκιμάζοντας ένα ρομπότ που είχε νοητική γυναίκα. Και οι δύο ξεκινούν ένα ψυχολογικό και πνευματικό παιχνίδι και δεν είναι σαφές ποιος θα βγει από αυτό ως ο νικητής.

Θέλετε να αναπτύξετε τις πνευματικές σας ικανότητες ακόμα και όταν αναρρώνετε; Αν ναι, τότε θα πρέπει να σημειώσετε τις ταινίες από αυτήν τη λίστα και να τις παρακολουθήσετε το συντομότερο δυνατό.

 Κορυφαίες ταινίες που διερευνούν την ανθρώπινη ψυχολογία

 Πρέπει να μιλήσουμε για τον Kevin

Δημοφιλείς ταινίες Κορυφαίες ταινίες μεγάλου μήκους Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν

Τι είναι μια σκοτεινή αλλά πολύ εντυπωσιακή ψυχολογική ιστορία. Πρόκειται για τη σχέση μητέρας και γιου. Δυστυχώς, η ιστορία φτάνει σε ένα τραγικό τέλος. Ο νεαρός Κέβιν σκοτώνει μερικούς συμμαθητές και τον πατέρα του και την αδελφή του. Φυσικά, για τη μητέρα Ντάνα το ερώτημα παραμένει αν ήταν δικό της λάθος.

Martha Marcy May Marlene

δημοφιλείς ταινίες κορυφαίες ταινίες κινηματογραφικές ταινίες Martha Marcy May Marlene

Αυτή η ταινία δείχνει μια ωραία και βαθιά εικόνα της ανθρώπινης ψυχής. Όλο αυτό το διάστημα, οι θεατές πρέπει να μαντέψουν τι πρόκειται να συμβεί. Ανά πάσα στιγμή, κανείς δεν γνωρίζει αν ο κύριος χαρακτήρας μιλά για τις αναμνήσεις του κεντρικού χαρακτήρα ή αν απεικονίζονται πραγματικά γεγονότα. Πρέπει να αναρωτιέστε συνεχώς τον εαυτό σας αν ασχολείστε με την πραγματικότητα ή τη φαντασία.

Αυτήν

δημοφιλείς ταινίες κορυφαίες ταινίες κινηματογραφικές ταινίες Her

Πρόκειται για μια από τις πιο πρωτότυπες κορυφαίες ταινίες των τελευταίων ετών, που προκάλεσε σάλο τόσο στους θεατές όσο και στους κριτικούς. Ο κύριος χαρακτήρας της ταινίας ερωτεύεται ένα λειτουργικό σύστημα. Ακούγεται παράλογο; Οι συνθήκες είναι φυσιολογικές από πολλές απόψεις …

Οδοντογλυφίδα

δημοφιλείς ταινίες κορυφαίες ταινίες κινηματογραφικές ταινίες

Σας λείπει ο πολύπλευρος κινηματογράφος; Χρειάζεται να δούμε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον και ουσιαστικό; Αυτή η κορυφαία ταινία αντιπροσωπεύει αντι-ολοκληρωτικές απόψεις και απεικονίζει τις πατριαρχικές ανθρώπινες αξίες με γκροτέσκο τρόπο. Η κριτική των συντηρητικών αξιών είναι πραγματικά σκληρή σε ορισμένες στιγμές.

Θερμαστής

δημοφιλείς ταινίες κορυφαίες ταινίες κινηματογραφικές ταινίες stoker

Ο Παρκ Τσαν Γουκ έχει την ικανότητα να περιγράφει τρελούς ανθρώπους με ψυχρό, νευρικό, ακόμη και όμορφο τρόπο. Αυτή η ταινία θα σας κρατήσει ενθουσιασμένους μέχρι την τελευταία στιγμή. Μετά αρχίζουμε να σκεφτόμαστε. Όλοι αναρωτιούνται: Πόση τρέλα υπάρχει στον καθένα μας;?

Μήτρα

δημοφιλείς ταινίες κορυφαίες ταινίες κινηματογραφικές ταινίες μήτρα

Πώς σας φαίνεται ο συνδυασμός επιστημονικής φαντασίας και ψυχολογίας; Μια γυναίκα δεν αντέχει τον θάνατο του συζύγου της και τον κλωνοποιεί. Όλη την ώρα, όμως, πρέπει να αμφιβάλλει αν πήρε σωστή ή λάθος απόφαση.

Αντίο σόλο

δημοφιλείς ταινίες κορυφαίες ταινίες κινηματογραφικές ταινίες αντίο σόλο

Αυτή η ταινία είναι για ένα τυχαίο άτομο που πήρε ταξί. Όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να φτιάξει το κέφι του ταξιτζή, να φέρει πίσω την πίστη στη ζωή και την ελπίδα. Του δείχνει επίσης τι σημαίνει ανθρωπιά. Αυτό το θέμα εμφανίζεται πολύ σε ταινίες. Αλλά είναι ακριβώς αυτή η όχι πολύ γνωστή ομάδα σκηνοθετών και ηθοποιών που την απεικονίζει ιδιαίτερα πειστικά.

Μαύρο μπαλόνι

δημοφιλείς ταινίες κορυφαίες ταινίες κινηματογραφικές ταινίες Μαύρο μπαλόνι

Κλείνουμε τη λίστα με τις κορυφαίες ταινίες με βαθύ ψυχολογικό νόημα με αυστραλιανή παραγωγή. Κέρδισε το βραβείο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου το 2008 σε μία από τις κατηγορίες νέων. Πρόκειται κυρίως για την ίδια τη νεολαία, όπου η αγάπη, οι οικογενειακές υποχρεώσεις και η στάση απέναντι στα άτομα με ειδικές ανάγκες αναμιγνύονται.