Μόδα γυαλιών φθινόπωρο / χειμώνας 2016

Σας αρέσει να φοράτε όμορφα και μοντέρνα γυαλιά; Εάν η απάντηση είναι ναι, έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Είτε ως οπτικό βοήθημα είτε απλά ως ένα κομψό αξεσουάρ στο ντύσιμό σας – τα προσεκτικά επιλεγμένα γυαλιά όχι μόνο δείχνουν τις προσωπικές σας προτιμήσεις, αλλά τονίζουν επίσης τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και αναδεικνύουν καλύτερα την ομορφιά σας. Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε τις τελευταίες τάσεις στη μόδα γυαλιών για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2016. Φυσικά, ο καθένας έχει το δικό του στυλ, αλλά ελπίζουμε ότι αυτή η ανάρτηση θα σας εμπνεύσει να δοκιμάσετε ένα νέο, μοντέρνο μοντέλο γυαλιών. Διασκεδάστε διαβάζοντας!

Μόδα γυαλιών για φθινόπωρο και χειμώνα 2016 γενικότερα

Γυαλιά μόδας φθινόπωρο χειμώνας 2016 τρέχουσες τάσεις

η μόδα των γυαλιών για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2016 νέες τάσεις

Η τρέχουσα μόδα γυαλιών για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους προσφέρει ένα πολύχρωμο μείγμα στυλ από τις τελευταίες δεκαετίες. Η τάση αφορά τα κλασικά γυαλιά nerd, αλλά και τα ενδιαφέροντα μοντέλα από πλαστικό με χρωματικές κλίσεις, σε υπερβολικά μοτίβα, με λαμπερά μεταλλικά πλαίσια ή με vintage εμφάνιση. Η επιλογή είναι πραγματικά τεράστια, αλλά φυσικά δεν θα σας ταιριάζουν όλα τα μοντέλα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό όταν επιλέγετε νέα γυαλιά όχι μόνο να λαμβάνετε υπόψη το γούστο και τις προσωπικές προτιμήσεις σας, αλλά και το σχήμα του προσώπου σας – για παράδειγμα, μικρά γυαλιά με απαρατήρητα πλαίσια, είναι απολύτως κατάλληλα για ένα στρογγυλό πρόσωπο. Εάν δεν γνωρίζετε τι είδους γυαλιά να αγοράσετε για να ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας, μην αποθαρρύνεστε – υπάρχουν πολλά άρθρα στον ιστό και στα περιοδικά μόδας που μπορούν να σας βοηθήσουν. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για τη μόδα γυαλιών για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2016!

Τάση 1: Μεγάλα vintage στιλ γυαλιά

Γυαλιά μόδας φθινόπωρο χειμώνας 2016 vintage γυαλιά υπέροχη εμφάνιση

Eyewear Fashion Φθινόπωρο Χειμώνας 2016 Vintage Eyewear

Γυαλιά μόδας φθινόπωρο χειμώνας 2016 εξωφρενικά vintage γυαλιά

Γυαλιά μόδας φθινόπωρο χειμώνας 2016 μεγάλα γυαλιά σε vintage στιλ

Γυαλιά μόδας 2016 φθινοπωρινό χειμώνα μεγάλα γυαλιά σε στυλ vintage

Γυαλιά μόδας 2016 φθινοπωρινό χειμώνα εξωφρενικά γυαλιά καρέ leopard print

Γυαλιά μόδας φθινόπωρο χειμώνα 2016 γυαλιά με vintage εμφάνιση

Για την εποχή του φθινοπώρου και του χειμώνα 2016, η μόδα των γυαλιών από τη δεκαετία του ’70 και του ’80 θα ξαναζωντανέψει. Τα μοντέλα με στρογγυλούς δίσκους που είναι λίγο μεγαλύτερα από τα απαραίτητα είναι ιδιαίτερα μοντέρνα. Αυτά τα γυαλιά είναι πραγματικά κλασικά και συνδυάζονται καλά τόσο με ένα αυστηρά επίσημο όσο και με ένα casual ντύσιμο. Τα εξαιρετικά μοντέλα με απαρατήρητα πλαίσια που φαίνονται πολύ κομψά είναι επίσης πολύ δημοφιλή. Τα εντελώς χωρίς πλαίσιο vintage στιλ γυαλιά είναι επίσης πολύ κομψά αυτή τη στιγμή. Η ποικιλία χρωμάτων και μοντέλων εξασφαλίζει ότι υπάρχει κάτι για κάθε γούστο.

Τάση 2: μοντέλα με στρογγυλούς δίσκους

Γυαλιά μόδας 2016 φθινοπωρινά και χειμερινά μεγάλα γυαλιά με στρογγυλούς φακούς

Eyewear Fashion 2016 Φθινόπωρο Χειμώνας Classic John Lennon Eyewear

Γυαλιά μόδας φθινόπωρο χειμώνας 2016 κλασικά γυαλιά με κυκλικούς φακούς Γυαλιά μόδας Φθινόπωρο Χειμώνας 2016 Γυαλιά με στρογγυλούς φακούς

Γυαλιά μόδας 2016 φθινοπωρινά και χειμερινά γυαλιά με μικρούς κυκλικούς φακούς Eyewear Fashion 2016 Φθινοπωρινά και χειμερινά γυαλιά στο στυλ του John Lennon

Πιστεύετε ότι τα vintage γυαλιά με μεγάλους φακούς δεν σας ταιριάζουν; Στη συνέχεια, δοκιμάστε τα μοντέλα με μικρότερους στρογγυλούς δίσκους στο στυλ του John Lennon. Εκπέμπουν διαχρονική κομψότητα και είναι επίσης πολύ σε τάση για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2016. Αυτοί οι τύποι γυαλιών φαίνονται υπέροχοι σε γυναίκες με οβάλ ή γωνιακά πρόσωπα. Τα μοντέλα με λεπτό μεταλλικό χείλος προσθέτουν μια διανοητική πινελιά.

Τάση 3: Πλαίσια γυαλιών που τραβούν τα βλέμματα

Γυαλιά μόδας 2016 φθινοπωρινά και χειμερινά χρωματιστά γυαλιά καρέ ροζ

Γυαλιά μόδας φθινόπωρο χειμώνας 2016 μοντέρνα γυαλιά με κόκκινα πλαίσια

Γυαλιά μόδας 2016 φθινοπωρινά χειμερινά πλαίσια με κλίση

Γυαλιά μόδας 2016 φθινοπωρινά και χειμερινά πλαίσια με κλίση χρώματος

Γυαλιά μόδας 2016 φθινοπωρινό και χειμερινό χρωματιστό καρέ λεοπάρδαλη εκτύπωση

Γυαλιά μόδας 2016 φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα χρωματιστά πλαίσια

Γυαλιά Μόδας Φθινόπωρο Χειμώνας 2016 Γυαλιά με χρωματιστά πλαίσια

Eyewear Fashion Φθινόπωρο Χειμώνας 2016 Eyewear με μύτη γέφυρα και υπερβολικά καρέ

Γυαλιά μόδας φθινόπωρο / χειμώνας 2016 γυαλιά με χρωματιστά πλαίσια

μοντέρνα γυαλιά με αυθεντικά πράσινα πλαίσια γυαλιά μόδας φθινόπωρο χειμώνας 2016

Γυαλιά μόδας φθινοπωρινό χειμώνα 2016 γυαλιά με μύτη γέφυρα

Γυαλιά μόδας φθινοπωρινά χειμώνα 2016 γυαλιά με διπλή γέφυρα

Γυαλιά μόδας 2016 φθινοπωρινά χειμωνιάτικα μοντέρνα γυαλιά με μπλε καρέ

Γυαλιά μόδας 2016 φθινοπωρινό χειμώνα υπερβολικά χρωματιστά πλαίσια γυαλιών

Αγαπάτε τα υπερβολικά πλαίσια γυαλιών; Είναι πραγματικά δημοφιλή για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2016 – αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα πλαστικά μοντέλα με αρμονικές χρωματικές κλίσεις και εκφραστικά μοτίβα. Αυτά τα είδη γυαλιών είναι πραγματικά εντυπωσιακά και φαίνονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα με απλές, μαύρες στολές. Τα μοντέλα με εντυπωσιακές γέφυρες στη μύτη είναι επίσης μοντέρνα και έχουν ένα ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα – τα γυαλιά με γέφυρες από τρύπες επιμηκύνουν οπτικά τις μικρές μυτερές μύτες, ενώ εκείνες με διπλές γέφυρες κάνουν τις μακρύτερες μύτες να φαίνονται πιο κοντές.

Τάση 4: Κομψά γυαλιά από ατσάλι και οξικό άλας

Γυαλιά μόδας φθινόπωρο και χειμώνα 2016 γυαλιά από ανοξείδωτο ατσάλι και οξικό

Γυαλιά μόδας 2016 φθινόπωρο και χειμώνα κομψά γυαλιά από οξικό και ατσάλι

Γυαλιά μόδας 2016 φθινοπωρινά και χειμερινά γυαλιά από ατσάλι και οξικό Γυαλιά μόδας 2016 φθινοπωρινά χειμωνιάτικα γυαλιά επίσης ατσάλινα και οξικά χρωματιστά πλαίσια

Η απλή κομψότητα αυτού του τύπου γυαλιών ταιριάζει πραγματικά με κάθε ρούχο. Ο επιτυχημένος συνδυασμός από ανοξείδωτο ατσάλι και οξικό τονίζει ευχάριστα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και δείχνει φρέσκο ​​και ζωντανό. Σήμερα τα μοντέλα με πολλές λεπτομέρειες και στολίδια είναι επίσης στη μόδα, και αν είστε λίγο πιο γενναίοι, μπορείτε επίσης να επιλέξετε χρωματιστά πλαίσια γυαλιών. Αυτή τη στιγμή τα φωτεινά χρώματα είναι πραγματικά μοντέρνα – κόκκινο φωτιάς, μπλε του ουρανού, κίτρινο λεμονιού.

Τάση 5: αποχρώσεις του καφέ

Γυναικεία γυαλιά μόδας φθινόπωρο χειμώνας 2016 vintage γυαλιά για άνδρες

Γυαλιά μόδας φθινόπωρο χειμώνας 2016 μοντέρνο μοντέλο σε καφέ

Γυαλιά μόδας Φθινόπωρο Χειμώνας 2016 Γυαλιά με καφέ πλαίσια

Γυαλιά μόδας φθινόπωρο και χειμώνας 2016 καφέ γυαλιά πρωτότυπο μοντέλο με διακοσμήσεις

Eyewear fashion 2016 φθινόπωρο και χειμώνας μεγάλα vintage γυαλιά σε καφέ

Γυαλιά μόδας 2016 φθινόπωρο και χειμώνας μοντέρνα γυαλιά σε καφέ

Σας αρέσουν οι απαλές αποχρώσεις του καφέ – από μόκα και καραμέλα μέχρι σοκολάτα και καφέ Αβάνα; Τότε είστε τυχεροί – στο δεύτερο εξάμηνο του χρόνου, τα γυαλιά σε όλες τις φανταστικές αποχρώσεις του καφέ είναι οργή! Μπορείτε να επιλέξετε από πιο απλά μοντέλα με καφέ γυαλιά, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε αυτά με πολλά διακοσμητικά και στολίδια ή ακόμα και με καφέ φακούς. Ανεξάρτητα από το ποια τάση γυαλιών σας αρέσει περισσότερο – σας ευχόμαστε να βρείτε το μοντέλο που εναρμονίζεται με το δικό σας στυλ!