Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 Ωροσκόπιο Ιχθύ σε συνδυασμό με κινέζικα ζώδια

Ωροσκόπιο Ιχθύ σε συνδυασμό με τα κινέζικα ζώδια

Οι Ιχθείς έχουν περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Το 2016 θα καρπωθούν τους καλούς καρπούς της εργασίας τους. Αυτό όμως δεν ισχύει για όλους στον ίδιο βαθμό. Τα κινέζικα ζώδια θα ήταν πολύ πλεονεκτικά για μια πιο λεπτομερή πρόβλεψη. Δείτε πώς σχετίζονται τα δύο.

Ωροσκόπιο Ιχθύ 2016

Ετήσιο Ωροσκόπιο Ωροσκόπιο Ιχθύς Κινέζικα Ζώδια

Κινέζικα ζώδια

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 κινέζικα ζώδια

Ζώδιο Ιχθείς σε συνδυασμό με τα διαφορετικά κινέζικα ζώδια

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2016 Ωροσκόπιο Ιχθύς Κινέζικη Ζωδιακή επιρροή

Αρουραίοι ψαριών

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, οι αρουραίοι Ιχθύ θα έχουν πολλές επιτυχίες το επόμενο έτος 2016. Προσπαθούν να σταθεροποιήσουν το σπίτι τους, να βρουν μια δεύτερη δουλειά ή να πετύχουν μια υψηλότερη θέση στην καριέρα τους. Φροντίζετε με επιτυχία την οικονομική ευημερία του εαυτού σας και της δικής σας οικογένειας. Όλα καλά και καλά, αλλά οι προσωπικές συνθήκες δεν πρέπει να παραμεληθούν.

Άνοδος σταδιοδρομίας το 2016

Ετήσιο ωροσκόπιο ζώδιο 2016 ιχθύες καριέρα

Βόδι ψαριού (βουβάλι)

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, οι Ιχθύες-Βόδια δεν είναι τόσο ικανοποιημένοι όσο οι αρουραίοι. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι είναι πολύ απρόθυμοι να κάνουν οποιεσδήποτε αλλαγές. Τα ανεκπλήρωτα έργα και η μη πραγματοποιημένη πρόοδος οδηγούν μερικούς ανθρώπους σε κατάθλιψη.

Οι μήνες Σεπτέμβριος και Οκτώβριος είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι. Θα πρέπει να κάνετε ό, τι μπορείτε για να είστε άνετοι αυτή τη στιγμή.

Χρειάζεσαι αλλαγή φέτος

Ετήσιο ωροσκόπιο ωροσκόπιο 2016 Ιχθείς Προβλήματα εργασίας στους χώρους εργασίας

Τίγρη Ιχθύ

Το ωροσκόπιο Ιχθύς-Τίγρης δείχνει ότι βιώνουν πλήρως τη σεξουαλική τους ζωή. Το βρίσκεις πολύ αρμονικό και νιώθεις γεμάτος ενέργεια. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε επιτυχία και σε άλλους τομείς της ζωής.

Οι Ιχθείς-Τίγρεις αναζητούν μεγάλη αγάπη. Φέτος θα νιώσετε πολύ καθαρά αν ο τρέχων σύντροφος είναι ο κατάλληλος για εσάς ή όχι. Στη δεύτερη περίπτωση σίγουρα θα υπάρξει χωρισμός.

Μεγάλη αγάπη στον ορίζοντα 

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 ωροσκόπιο Αγάπη άνδρες Ιχθείς

Ιχθύς κουνέλια

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, οι Ιχθείς-Κουνέλια πρέπει να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους δυνατότητες το 2016. Αυτό σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την τύχη τους. Πολλοί άνθρωποι με αυτόν τον συνδυασμό ζωδίων θα ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση το 2016.

Ανεξαρτησία και επιτυχία στην επαγγελματική ζωή

Ετήσιο ωροσκόπιο Ιχθείς Ιχθείς επαγγελματική επιτυχία 2016

Ιχθείς Δράκος

Τα πιο άτυπα από τα ψάρια είναι οι δράκοι. Είστε πολύ τολμηροί και ανοιχτοί. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, οι Ιχθείς-Δράκοι αλλάζουν τον κόσμο γύρω τους. Συγκεντρώνετε επιτυχώς ανθρώπους γύρω σας και τους κερδίζετε εύκολα με τις δικές τους ιδέες. Ωστόσο, τα αστέρια υποδεικνύουν επίσης τον κίνδυνο απώλειας του συντρόφου. Αυτό θα προκύψει από το γεγονός ότι είναι πολύ αφοσιωμένοι στην κοινωνική δέσμευση. Αυτό κάνει τους συνεργάτες τους να αισθάνονται παραμελημένοι.

Βρείτε καλούς επιχειρηματικούς συνεργάτες

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 ιχθείς ωροσκόπιο κινεζικό ζώδιο δράκος

Ιχθύες φίδια

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, οι Ιχθείς-Φίδια έχουν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά μπροστά τους. Πολλοί αναπτύσσονται στην καριέρα τους και ανακαλύπτουν μια νέα αγάπη. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, μερικοί Ιχθύες-Φίδια μαθαίνουν ότι πρόκειται να γίνουν γονείς. Στο δεύτερο μισό του έτους, πολλά φίδια ψαριού αποκτούν νέα ακίνητη περιουσία.

Γίνετε γονείς – η μεγαλύτερη ευτυχία στη γη

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 ιχθείς ωροσκόπιο κινεζικό ζώδιο φίδι

Άλογα Ιχθύ

Δη τις πρώτες μέρες του νέου έτους τα άλογα ψαριών παίρνουν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες. Μερικοί άνθρωποι κερδίζουν επίσης πολλά χρήματα και εξασφαλίζουν το δικό τους οικονομικό μέλλον.

Να γίνεις πλούσιος …

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 ιχθείς ωροσκόπιο κινέζικα άλογα

Κατσικάκι (πρόβατο)

Τα πιο χαρακτηριστικά ψάρια είναι αυτά που γεννήθηκαν το έτος της αίγας (πρόβατο). Είναι πάντα πολύ ευαίσθητοι και δυσαρεστημένοι με τη ζωή τους. Το 2016 είναι ιδιαίτερα καταθλιπτικοί. Ως αποτέλεσμα, αναπτύσσονται πιο αργά και δυστυχώς δεν οδηγούν μια αρμονική ζωή. Αλλά το φως μπαίνει στη ζωή των κατσικιών. Θα ερωτευτείτε βαθιά τον Μάρτιο. Ωστόσο, πρέπει να εργαστούν σκληρά για να μοιραστούν την αγάπη τους.

Πάλεψε για την αγάπη σου!

Ωροσκόπιο Ιχθύς Κατσικάκι Ετήσιο Ωροσκόπιο 2016 Αγάπη

Μαϊμούδες Ιχθύς

Υπάρχουν σημαντικές επιλογές που πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι με τον συνδυασμό των ζωδίων Ιχθύς και Πιθήκων. Αυτό τους συνέβη πολλές φορές φέτος. Κάποιοι επιλέγουν ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπούν. Άλλοι πρέπει να επιλέξουν μεταξύ μιας καλής έγγαμης ζωής και μιας ακόμη πιο υπέροχης ελευθερίας για αυτούς. Τα τρίτα μέρη πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά εάν θα προτιμούσαν να μείνουν στο σπίτι ή να κάνουν νέα δουλειά στο εξωτερικό. Αυτή είναι πάντα μια δύσκολη επιλογή. Η απόφαση θα είναι μια θεμελιώδης απόφαση για την ευτυχία στη ζωή.

Πάρτε μια σημαντική απόφαση

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 ιχθείς ωροσκόπιο κινεζικό ζώδιο πιθήκου

Πετεινός Ιχθύς

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, τα άτομα με συνδυασμό ζωδίων Ιχθύς και Κόκορας θα πρέπει να αναμένουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Επομένως, δεν πρέπει να παραμελείτε ακόμη και τα πιο μικρά συμπτώματα που εξακολουθούν να εμφανίζονται στην αρχή του έτους. Οι Πετεινοί Ιχθύς πρέπει να κάνουν τις διακοπές τους τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Πάνω απ ‘όλα, το διάλειμμα θα βελτιώσει την υγεία σας. Η κατανάλωση αλκοόλ και όλων των άλλων ειδών ανθυγιεινών συνηθειών πρέπει πραγματικά να παραμεριστούν.

Απολαύστε χαλαρωτικές διακοπές

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 Ωροσκόπιο Ιχθύ Κινέζικο ζώδιο Κόκορας

Σκύλος Ιχθύς

Οι Ιχθύες-Σκύλοι συνεχίζουν τις εντατικές προσπάθειές τους φέτος για να εργαστούν προσωπικά για τον εαυτό τους και να συντηρήσουν ολόκληρη την οικογένειά τους. Κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να πάρουν αύξηση μισθών. Or ξεκινούν τη δική τους επιχείρηση. Οι συγγενείς και οι φίλοι τους τα βοηθούν όλο και πιο συχνά. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο, οι Ιχθύες-σκύλοι βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Δεν πρέπει να ανησυχείτε, ακόμη και αν υπάρχει λίγος χρόνος για την οικογένεια ή αν πρέπει να ταξιδέψετε πολύ για τη δουλειά. Όλα βγαίνουν καλά.

Είναι πιθανά τα συχνά επαγγελματικά ταξίδια

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 ιχθείς ωροσκόπιο κινεζικό ζώδιο ζώδιο σκυλί

Χοίροι ψαριών

Ιχθείς Οι χοίροι είναι αφιερωμένοι στις δικές τους οικογένειες από την αρχή του έτους. Μπορεί να συνάψετε γάμο με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο με το οποίο ήσασταν πολύ καιρό. Από αυτό το σημείο και μετά, αλλάζουν πολύ, γίνονται πιο υπεύθυνοι και πιο αποφασιστικοί.

Κάποιοι από σας θα μπουν κάτω από την κουκούλα

Ετήσιο ωροσκόπιο 2016 Ωροσκόπιο Ιχθύς Κινέζικο ζώδιο Χοίρος