Οι πιο σημαντικές συμβουλές για την πρακτική εποχιακή αλλαγή της γκαρνταρόμπας και τη διακόσμηση του σπιτιού στην αρχή της σεζόν

Αλλάζουμε την γκαρνταρόμπα μας με τον καιρό. Αυτό θεωρείται δεδομένο. Το ίδιο πρέπει να γίνει λίγο πολύ με τη διακόσμηση του σπιτιού. Στις διαφορετικές εποχές χρειαζόμαστε διαφορετικές υφές και χρώματα για να νιώθουμε άνετα. Αυτός είναι ένας προφανής, αλλά μάλλον απορριφθείς κανόνας.

Πολλοί κάτοικοι πιθανώς δεν μπορούν να αντέξουν αυτό το κόστος. Τελικά, η αλλαγή της διακόσμησης του σπιτιού απαιτεί πολύ χρόνο. Maybeσως όμως να είναι πιο εύκολο αν το οργανώσουμε με πιο πρακτικό τρόπο. Έχουμε κάποιες ιδέες για το πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό, και υπάρχουν ακόμα καλά επιχειρήματα για την αλλαγή επίπλων σπιτιού που υπερβαίνουν την αισθητική.

Η αλλαγή της διακόσμησης του σπιτιού σύμφωνα με τη νέα σεζόν μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ορισμένες λειτουργικές αλλαγές.

Διακόσμηση διαμερισμάτων – λειτουργικός και εποχιακός σχεδιασμός

ντουλάπα διακόσμηση σπιτιού συμβουλές για το σπίτι

Ας ξεκινήσουμε με το σχεδιασμό της ντουλάπας. Πολλά πράγματα στο σπίτι εξαρτώνται από την καλή τους επίπλωση. Όταν όλα είναι πρακτικά οργανωμένα εκεί, υπάρχει αρμονία και άνεση στο σπίτι. Μπορούμε επίσης να επιλέξουμε γρήγορα τη σωστή στολή για μια συγκεκριμένη περίσταση.

Στο μοντέρνο σπίτι, το βεστιάριο αποτελεί όλο και περισσότερο μέρος του εσωτερικού σχεδιασμού.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις ντουλάπες. Τα μπουφάν και τα παλτά στο διάδρομο αποτελούν επίσης μέρος της εξωτερικής εμφάνισης του διαμερίσματός μας. Για πρακτικούς λόγους, αλλά και για αισθητικούς λόγους, φέρτε τα ρούχα για την αντίστοιχη σεζόν μπροστά ώστε να είναι ορατά. Τοποθετήστε το άλλο κάπου περισσότερο προς τα πίσω. Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα όλα όσα χρειάζεστε και επίσης να ανανεώσετε την εμφάνιση του διαμερίσματός σας.

Κάντε ένα σχέδιο για τον υπόλοιπο επανασχεδιασμό του διαμερίσματος

διακόσμηση σπιτιού διακόσμηση σπιτιού συμβουλή σπιτιού

Ο επανασχεδιασμός του γκαρνταρόμπα είναι πάντα το πρώτο βήμα για την προσαρμογή της επίπλωσης του σπιτιού στη νέα σεζόν. Κατά τον καθαρισμό, πρέπει επίσης να πετάξετε τα παλιά πράγματα. Εάν έχετε ρούχα σε καλή κατάσταση που δεν φοράτε (πλέον), μπορείτε να τα παραδώσετε σε διάφορα σημεία συλλογής. Σε πολλές αλυσίδες, όπως η Η&Μ για παράδειγμα, αυτό ενθαρρύνεται για περιβαλλοντικούς λόγους. Φέρνεις τα ρούχα σου εκεί πίσω και μάλιστα παίρνεις εκπτώσεις για νέες αγορές. Φυσικά υπάρχει πάντα η δυνατότητα να δοθούν τα παλιά ρούχα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όταν το κάνετε αυτό, αφήνετε χώρο στις ντουλάπες και τις ντουλάπες σας. Μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε το χώρο αποθήκευσης που άνοιξε πρόσφατα για να κρύψετε μέρος της διακόσμησης του διαμερίσματος από την παλιά εποχή.

Αυτό δημιουργεί χώρο για νέες ιδέες που ταιριάζουν στην επερχόμενη σεζόν.

Αφού ολοκληρώσετε την τακτοποίηση των ρούχων, προχωρήστε στην αλλαγή των υφασμάτων. Για πρώτη φορά μπορείτε να αλλάξετε τα τραπεζομάντιλα και τα μαξιλάρια. Νέες κουρτίνες ή χαλιά από πιο ζεστά υφάσματα θα μπορούσαν να κάνουν τον χειμώνα πραγματικά ζεστό. Η αντικατάσταση δεν έχει μόνο πρακτικό πλεονέκτημα: επειδή ορισμένα υφάσματα δεν χρησιμοποιούνται συνεχώς, διατηρούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Για το χειμώνα, επιλέξτε υφάσματα που σας δίνουν μεγάλη άνεση. Το καλοκαίρι θα πρέπει να επιλέξετε ανθεκτικά και εύκολα στη φροντίδα μοντέλα, ενώ το χειμώνα θα πρέπει να επιλέξετε ζεστά και άνετα ρούχα.

Διακόσμηση σπιτιού – Προσαρμόστε τον φωτισμό και τα χρώματα ώστε να ταιριάζουν στη νέα σεζόν

διακόσμηση διαμερίσματος διακόσμηση σπιτιού διακοσμούν διαμέρισμα

Χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο φως το χειμώνα παρά το καλοκαίρι. Αυτή είναι μια αφορμή για κάποιες προσαρμογές στη διακόσμηση. Μοιράστε περισσότερα κηροπήγια ή αφαιρέστε τα μόλις ο ήλιος λάμπει πιο δυνατά εκεί έξω. Το χειμώνα μπορείτε ακόμα να διανείμετε περισσότερους καθρέφτες στο δωμάτιο ή να διανείμετε διακοσμητικά με τέτοια.

Τα μπουφάν και τα παλτά στο διάδρομο είναι επίσης μέρος της διακόσμησης του σπιτιού

  διακόσμηση σπιτιού διαμέρισμα διακοσμούν διακόσμηση διαμερίσματος

Στο μοντέρνο σπίτι, το βεστιάριο αποτελεί όλο και περισσότερο μέρος του εσωτερικού σχεδιασμού

διακόσμηση διακόσμηση διαμερίσματος διακόσμηση σπιτιού διακόσμηση

Ορισμένα χειμερινά αξεσουάρ μπορούν να χρησιμεύσουν ως διακοσμήσεις σπιτιού

διακόσμηση διαμερισμάτων γκαρνταρόμπα διακόσμηση διαμερίσματα οικιακές συμβουλές

Διακόσμηση σπιτιού – Επιλέξτε υφάσματα για το χειμώνα που σας δίνουν μεγάλη άνεση

συμβουλές διακόσμησης διακόσμησης σπιτιού για διακόσμηση σπιτιού

συμβουλές διακόσμησης διακόσμησης διαδρόμου σπιτιού

Διακόσμηση διαμερίσματος – μπορείτε να αλλάξετε τα τραπεζομάντιλα και τα μαξιλάρια για πρώτη φορά

 συμβουλές διακόσμησης σπιτιού για διακόσμηση σπιτιού