Η είσοδος στο σπίτι είναι το πρώτο δωμάτιο που μπαίνετε. Για να είμαι ειλικρινής, η διαμονή στο διάδρομο είναι πολύ σύντομη. Εδώ συνήθως χρειάζεστε φως για λίγα λεπτά. Παρ ‘όλα αυτά, ο φωτισμός του διαδρόμου είναι ένα σημαντικό συστατικό στο σχεδιασμό του διαδρόμου και του διαμερίσματος γενικότερα. Το φως στην αίθουσα έχει μεγάλη επιρροή στην πρώτη εντύπωση της ατμόσφαιρας σε ένα διαμέρισμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εξεταστεί μια σαφής έννοια φωτισμού για το διάδρομο. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι φωτισμού που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν. Τα κανονικά φώτα οροφής και τα μοντέρνα πάνελ LED είναι τα πιο δημοφιλή μεταξύ τους. Εάν οι λαμπτήρες του διαδρόμου είναι επίκαιρο θέμα και για εσάς, τότε μείνετε μαζί μας και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί για τον δικό σας φωτισμό στο διάδρομο.

Όμορφες λάμπες διαδρόμου για έναν φιλόξενο διάδρομο

λαμπτήρες διαδρόμου leds λειτουργικός φωτισμός

Οι λαμπτήρες του διαδρόμου πρέπει να έχουν πολλά πλεονεκτήματα

Οι διάδρομοι αντιπροσωπεύουν ουσιαστικά σημαντικές διαδρομές κυκλοφορίας στο διαμέρισμα. Επιπλέον, είναι σημαντικό να φωτίζετε αυτή την περιοχή όσο το δυνατόν καλύτερα, γιατί όλα πρέπει να φαίνονται αμέσως όταν περπατάτε. Οι δυσάρεστες σκιές και η ανεπαρκής φωτεινότητα είναι εξαιρετικά ανεπιθύμητες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα όταν ανεβοκατεβαίνετε το κλιμακοστάσιο, για παράδειγμα.

Τα κατάλληλα φώτα διαδρόμου αυξάνουν την ασφάλεια σε αυτόν τον τομέα. Αλλά αν ψάξετε για λάμπες διαδρόμου, θα ανακαλύψετε μια αξιοζήλευτη ποικιλία μοντέλων.

Υπάρχει λοιπόν ένα Stairwell στο διάδρομο, τότε οι προβολείς σε εσοχή στο πλάι ταιριάζουν καλύτερα στο φωτισμό του. Έτσι μπορείτε εύκολα να δείτε τις σκάλες. Επίσης το ντουλάπα και το καθρέφτες πρέπει να είναι καλά φωτισμένα με προβολείς οροφής ή ενσωματωμένα σημεία και κατευθυνόμενο φως ή λαμπτήρες πλευρικού τοίχου. Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι το φως είναι υψηλής ποιότητας και χρωματικής απόδοσης. Οι λάμπες LED το εγγυώνται αυτό.

Ένας μεγάλος αριθμός φώτων διαδρόμου σήμερα διαθέτει λαμπτήρες LED. Οι λαμπτήρες LED και η ποικιλία των ανοιχτών χρωμάτων που προσφέρουν καθιστούν δυνατή την ατμοσφαιρική φωτισμό του διαδρόμου. Τα LED είναι επίσης πολύ ανθεκτικά στην εναλλαγή. Αυτό τα καθιστά πολύ κατάλληλα στο διάδρομο, όπου το φως ανάβει και σβήνει πολύ συχνά.

Μπορείτε να βασιστείτε στα φώτα του διαδρόμου με αισθητήρες κίνησης για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Εξοικονομείτε επίσης πολλά χρήματα με αυτόν τον τρόπο, επειδή ο λογαριασμός ρεύματος μειώνεται σημαντικά.

Απαιτείται επαρκής φωτισμός στο διάδρομο! 

λαμπτήρες διαδρόμου μοντέρνος φωτισμός στενός διάδρομος

Οι λάμπες δίνουν στο διάδρομο τον δικό του χαρακτήρα

λαμπτήρες διαδρόμου ασυνήθιστο φωτισμό ζεστή ατμόσφαιρα

Ποιοι τύποι φώτων είναι κατάλληλοι για φωτισμό διαδρόμου?

Όπως σε κάθε άλλο δωμάτιο, πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος του δωματίου εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον σωστό φωτισμό. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι διάδρομοι είναι μακρόστενοι, είναι απαραίτητα πολλά φώτα οροφής. Και σε μια μεγάλη αίθουσα θα πρέπει να συνδυάσετε πολλά φώτα έτσι ώστε ολόκληρο το δωμάτιο να είναι καλά φωτισμένο..

  • Εάν το ανώτατο όριο της αίθουσας είναι επίσης χαμηλό, τότε υπάρχουν Χωνευτά φώτα οροφής μια καλή επιλογή. Όχι μόνο παρέχουν αρκετό φως, κάνουν επίσης το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Οι μικροί προβολείς σε ένα σιδηροδρομικό σύστημα είναι μια άλλη κατάλληλη λύση.
  • Αλλά αν ο διάδρομος έχει ψηλή οροφή, τότε υπάρχουν μεγαλύτεροι Κρεμαστά φώτα καταλληλότερο. Στη συνέχεια μετατρέπονται σε μεγάλες στιγμές.
  • Τα φώτα του διαδρόμου θα μπορούσαν επίσης να τοποθετηθούν στη συρταριέρα. ο Επιτραπέζια φωτιστικά είναι μια πολύ δημοφιλής εναλλακτική λύση για φωτισμό διαδρόμου.
  • Μπορεί να υπάρχουν αρκετά στους τοίχους του διαδρόμου Φωτιστικά τοίχου επισυνάπτεται. Τα φώτα τοίχου για έμμεσο ή διάχυτο φως δημιουργούν ένα όμορφο παιχνίδι φωτός. Εάν υπάρχουν διαφορετικές εικόνες ή φωτογραφίες στους τοίχους, μπορείτε να τις βάλετε σε πρώτο πλάνο με κατάλληλες λάμπες τοίχου.
  • Λαμπτήρες δαπέδου είναι επίσης πολύ πρακτικά γιατί μπορείτε να τα βάλετε εκεί που τα χρειάζεστε. Εκπληρώνουν επίσης το ρόλο των διακοσμητικών στοιχείων.

Ένα ευχάριστο φως καλωσορίσματος κάνει μεγάλη εντύπωση στους επισκέπτες

λαμπτήρες διαδρόμου led λαμπτήρες πλεονεκτήματα σύγχρονο φωτισμό

Τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων λαμπτήρων διαδρόμου είναι εύκολα ορατά

λάμπες διαδρόμου μικρά φωτιστικά διαδρόμου κρεμαστά φωτιστικά

συμπέρασμα: Ένας φωτεινός χώρος εισόδου αποτελεί πάντα πλεονέκτημα. Μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων λαμπτήρων είναι κατάλληλες για το διάδρομο. Τα φώτα τοίχου, τραπεζιού, δαπέδου και οροφής σε οποιοδήποτε σχέδιο πληρούν διαφορετικές απαιτήσεις και ταιριάζουν σε διαφορετικά γούστα. Ανάλογα με το ύφος της επίπλωσης στην αίθουσα, επιλέξτε ένα μοντέρνο φωτιστικό οροφής σε χρώμιο, ένα vintage φωτιστικό τοίχου σε σχήμα φαναριού ή ένα φωτιστικό οροφής τριών λαμπτήρων σε στυλ εξοχικού σπιτιού. Η καλύτερη επιλογή είναι στα χέρια σας!

Η ομοιόμορφη φωτεινότητα είναι η σειρά της ημέρας στο διάδρομο

λαμπτήρες διαδρόμου μοντέρνος χώρος εισόδου led φωτισμός

Τα φώτα τοίχου δημιουργούν όμορφα σχέδια σκιάς στους τοίχους

λάμπες διαδρόμου ιδέες δημιουργικής έννοιας φωτισμού

Ο φωτισμός που ενεργοποιείται και απενεργοποιείται αυτόματα είναι ιδιαίτερα πλεονεκτικός στο διάδρομο

λάμπες διαδρόμου διακοσμήσεις τοίχου εικόνες φωτίζουν

Χρειάζεστε καλό φωτισμό στο διάδρομο για να ελέγξετε το μακιγιάζ σας

λαμπτήρες διαδρόμου άνετο φως πολλές λάμπες τοίχου

Ένας τεράστιος πολυέλαιος είναι το πραγματικό βλέμμα στο μεγάλο διάδρομο

λαμπτήρες διαδρόμου πολυτελής πολυέλαιος λευκοί τοίχοι διαδρόμου

Δημιουργήστε ατμοσφαιρικό παιχνίδι φωτός στο διάδρομο

λαμπτήρες διαδρόμου μοντέρνος φωτισμός μινιμαλιστικός χώρος

λαμπτήρες διαδρόμου μοντέρνες ιδέες φωτισμού μοντέρνου διαδρόμου

λαμπτήρες διαδρόμου λαμπτήρες τοίχου κομψό διάδρομο

φωτιστικά διαδρόμου μοντέρνα αυτά δημιουργούν φωτεινά χρώματα

λαμπτήρες διαδρόμου μοντέρνο φωτισμό led ασυνήθιστα εφέ φωτισμού

λαμπτήρες διαδρόμου κρεμαστές λάμπες ιδέες επίπλωσης διαδρόμου

φωτιστικά διαδρόμου κρεμαστά φώτα σκάλα λευκοί τοίχοι

λαμπτήρες διαδρόμου πολυέλαιος όμορφο βλέμμα

λάμπες διαδρόμου επιτραπέζιο φωτιστικό χρωματιστό δρομέα χαλιών

λάμπες διαδρόμου αρκετές κρεμαστές λάμπες μακρύ διάδρομο