Η ζωή είναι αδύνατη χωρίς το φως του ήλιου και δεν υπάρχει άνεση χωρίς κατάλληλο εσωτερικό φωτισμό.

Η ζωή είναι αδύνατη χωρίς το φως του ήλιου και δεν υπάρχει άνεση χωρίς κατάλληλο εσωτερικό φωτισμό. Η έννοια του φωτισμού παίζει καθοριστικό ρόλο στην εσωτερική διακόσμηση για να αναδείξει τη δομή και τη φυσική ομορφιά του σπιτιού σας. Επιπλέον, ο εσωτερικός φωτισμός πρέπει να πληροί τις τεχνικές απαιτήσεις φωτισμού του διαμερίσματος, ώστε να επιτυγχάνεται σωστή κατανομή φωτός. Αυτές οι βασικές απαιτήσεις είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν με τον προηγούμενο λαμπτήρα πυρακτώσεως. Η εφεύρεση της τεχνολογίας φωτισμού – LED, είναι η απόλυτη λύση! Διαβάστε τις συμβουλές μας για μια ιδέα επαγγελματικού φωτισμού για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε πραγματική όαση ευεξίας και να νιώσετε άνετα.

Τι πρέπει να προσέξετε κατά τη δημιουργία της ιδέας για σωστό φωτισμό?

Τι πρέπει να προσέξετε όταν δημιουργείτε τη σωστή έννοια φωτισμού;

Πριν συνειδητοποιήσετε τη σημασία του σωστού εσωτερικού φωτισμού, θα πρέπει να γνωρίζετε καλά την επίδραση του φωτός. Πρώτον, το φως επηρεάζει τα μάτια μας. Περίπου το 65% όλων των πληροφοριών για το περιβάλλον λαμβάνονται με τη βοήθεια της οπτικής διαδικασίας – ο πιο σημαντικός αισθητήριος δέκτης. Από την άλλη πλευρά, έχετε υψηλό επίπεδο ευαισθησίας για την κατανομή του φωτός. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι κάποιος αντιδρά ευαίσθητα στην αλλαγή φωτός-σκοταδιού. Εξαιτίας αυτού, το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού υποφέρει Χειμερινή κατάθλιψη.

Δημιουργία της σωστής έννοιας φωτισμού - τι πρέπει να γνωρίζουμε για τον εσωτερικό φωτισμό;

Οι παράγοντες που έχουν μεγάλη σημασία κατά την επιλογή εσωτερικού φωτισμού:

 • Φωτεινότητα – Η καλύτερη ένταση φωτός για ανάγνωση και γραφή είναι 500 lux *
 • Σχεδιασμός των φώτων – δημιουργήστε μια μικρή όαση ευεξίας για ανάγνωση ως συνδυασμός πρωτότυπων καθισμάτων και μερικών ξεχωριστά διαμορφωμένων λαμπτήρων. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία ασυνήθιστων σχεδίων λαμπτήρων με υψηλή ενεργειακή απόδοση και ποιότητα www.getlight.de Εύρημα.
 • Ταχύτητα- εξαρτάται από το αν τα φώτα πηγαίνουν αρκετά γρήγορα.
 • Κατανομή φωτός – ο φωτισμός πρέπει να δίνει έμφαση στο σπίτι σας.
 • Σχηματισμός σκιών
 • Ανοιχτό χρώμα – Το τεχνητό φως δεν μπορεί να αντικαταστήσει το φυσικό, αλλά τα νέα φώτα μπορούν να το μιμηθούν καλύτερα. Για την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο και το σαλόνι, μπορείτε να βασιστείτε σε ζεστό λευκό φως, για χώρους εργασίας – δροσερό φως.
 • Κατανάλωση ενέργειας – Η αντικατάσταση λαμπτήρων (60 watt) με φωτισμό LED (10 watt) εξοικονομεί πάνω από 15 ευρώ ετησίως σε κάθε γερμανικό νοικοκυριό.
 • Διάρκεια ζωής – ο λαμπτήρας – 1 έτος, ο φωτισμός LED – 25 χρόνια

* Lux – η μονάδα μέτρησης της φωτεινότητας

Το μέλλον του φωτισμού αποτελείται από 3 γράμματα

Δίοδοι προσομοίωσης φωτός – LED

Το μέλλον του φωτισμού αποτελείται από 3 γράμματα

Στις μέρες μας, ο φωτισμός LED είναι ο πρωταγωνιστής όλων των τύπων φωτισμού. Αυτή η νέα τεχνολογία λύνει μερικά από τα παγκόσμια προβλήματα φωτισμού, όπως η χαμηλή ενεργειακή απόδοση και η διάρκεια ζωής. Τα φώτα LED προσφέρουν στους χρήστες ευελιξία στη χρήση και εγγύηση ότι δεν θα πέσουν ποτέ ξανά στην παγίδα του θερμού λαμπτήρα. Οι τρέχουσες τεχνολογίες στον τομέα του εσωτερικού φωτισμού έχουν φτάσει σε τεχνικά ύψη που είναι ακόμα απίστευτα σήμερα, όπως η σύγχρονη «έξυπνη» διαχείριση φωτός. Μπορείτε να ικανοποιήσετε όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις φωτισμού ταυτόχρονα και να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σύνολο μοντέρνων λαμπτήρων και φώτων με ασυνήθιστα σχέδια.

3 συμβουλές για υψηλό επίπεδο άνεσης στο σπίτι σας

3 συμβουλές όταν σχεδιάζετε φωτισμό για υψηλό επίπεδο άνεσης στο σπίτι σας

 1. Χαλάρωση για την ψυχή – Μπορείτε να αρωματίσετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας ιδιαίτερα καλά με ισορροπημένο φωτισμό από τη διάθεση και το φως της εργασίας.
 2. Απόλαυση από κάθε άποψη! – Η σωστή κατανομή του φωτός σας δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τα λεγόμενα νησιά φωτός για να αναδείξετε τις πινελιές του διαμερίσματός σας και να αποκρύψετε τις προβληματικές περιοχές.
 3. Ευκολία πάνω απ ‘όλα – επιλέξτε φώτα που ανταποκρίνονται στο πάτημα ενός κουμπιού από τον καναπέ. Ένα υψηλότερο επίπεδο άνεσης φωτισμού συνδέεται στενά με ένα υψηλό επίπεδο άνεσης.

Ένας λαμπρός πολυέλαιος, σαν από παραμύθι

Φωτισμός LED στο διάδρομο

Η στάση σας απέναντι στη ζωή πρέπει να αντιστοιχεί στο ακόλουθο σύνθημα:

“Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι αρχάριος!”

Μόνο τότε θα είστε έτοιμοι να αποχαιρετήσετε τους παλιούς λαμπτήρες και να πείτε «ναι» στον πυρετωδώς αναμενόμενο φωτισμό LED! Ένα βραδινό πάρτι για κορίτσια, ένα ρομαντικό δείπνο για δύο άτομα, μια βραδιά κινηματογράφου ή ένα εγχώριο πάρτι “μαύρης γραβάτας” – ο μοντέρνος φωτισμός με εκπληκτικό σχεδιασμό κάνει τα πάντα δυνατά!

Εκπληκτικές ιδέες για εσωτερικό φωτισμό και πολύτιμες συμβουλές για τη σωστή έννοια φωτισμού