Στα φθινοπωρινά άρθρα μας προσπαθούμε να σας φτιάξουμε ευχάριστα νέα, μεταξύ άλλων. Ιδού ένα άλλο: Για τη σεζόν φθινοπώρου / χειμώνα 2018/2019 έχετε πολλά διασκεδαστικά χρώματα τάσης για να διαλέξετε, με τα οποία μπορείτε να διαδώσετε θετικισμό και καλή διάθεση στο σπίτι σας. Έρχονται και τα δύο στην μόδα, καθώς και στην εσωτερική διακόσμηση. Διαπιστώνουμε ότι είναι πολύ καθολικά από άποψη γεύσης. Υπάρχει λοιπόν μια καλή πιθανότητα να τα βρείτε και να τα διατηρήσετε καλά για αρκετές εποχές.

Τα χρώματα της μόδας και του εσωτερικού σχεδιασμού είναι αρκετά παρόμοια

πολύχρωμα χρώματα σε μοντέρνα χρώματα

Σίγαση παστέλ και νέες αποχρώσεις του μπλε ως χρώματα τάσης

Πρόκειται για δύο διαφορετικές τάσεις που χρησιμοποιούνται ξεχωριστά, αλλά συχνά και μαζί. Πιθανώς ακόμη και χωρίς εικόνες, μπορείτε να φανταστείτε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι μοναδικό και πανέμορφο. Οι αποχρώσεις της κιμωλίας κυριαρχούν στα παστέλ. Αυτό επιτυγχάνει ένα πολύ ενημερωμένο θηλυκό χάρισμα στο δωμάτιο.

Εδώ είναι μια ιδέα: για ένα υπέροχο αποτέλεσμα, συνδυάστε το με υλικά που έχουν εντυπωσιακή εμφάνιση. Εμφανίζονται οι ακόλουθες αποχρώσεις του μπλε: ανθρακί μπλε, πάγος, γκρι-μπλε. Θα μπορούσατε να συνδυάσετε υπέροχα διαφορετικές παραλλαγές μεταξύ τους. Θα μπορούσε κανείς να φέρει πιο μοντέρνα και παραδοσιακά.

Τα ουδέτερα χρώματα τάσης είναι ένα καλό υπόβαθρο για έντονες προφορές

εξωτικό μεγαλείο υπέροχα μοντέρνα χρώματα

Μαλακός πηλός, φουντούκι και σκούρο γκρι

Ακολουθούν τρία ακόμη μοντέρνα χρώματα για την ερχόμενη σεζόν φθινόπωρο / χειμώνα. Οι αποχρώσεις του πράσινου είναι μια αναβίωση μιας οικείας απόχρωσης από τη δεκαετία του ’90. Τα βρίσκουμε τόσο σε υποτονικές όσο και σε λαμπερές, πολύ φωτεινές εκδόσεις. Ο μαλακός καολίνης σημαίνει περιπλάνηση και κοσμοπολιτισμός. Αυτό σας δίνει μια ανεπίσημη εμφάνιση και κομψότητα. Το φουντούκι είναι η πιο κλασική επιλογή για την επόμενη σεζόν φθινόπωρο / χειμώνα. Φαίνεται να είναι εκεί για να εξασφαλίσει ισορροπία και αίσθηση για υψηλή τάξη.

Τα ουδέτερα παστέλ και οι αποχρώσεις του μπλε μπορούν να συνδυαστούν το φθινόπωρο / το χειμώνα

σκούρα χρώματα τάσης επίπλων

Πράσινα και καφέ – ένας εξίσου υπέροχος συνδυασμός μοντέρνων χρωμάτων

πράσινη ταπετσαρία μοντέρνα χρώματα

Μωβ-γκρι, “ομίχλη”, κανέλα

Το Haze ή «κοπριά» στα αγγλικά είναι ένα από τα χρώματα της τάσης της σεζόν. Έχουμε επίσης πολλά μοβ γκρι που χρησιμοποιούνται αυτή τη σεζόν. Χρησιμοποιούνται επίσης ως ουδέτερα χρώματα φόντου. Πριν από αυτό, οι λαμπερές αποχρώσεις από αυτήν και τις προηγούμενες σεζόν έρχονται στις δικές τους. Μπορείτε να βρείτε μερικά τέτοια παραδείγματα κάτω από τις φωτογραφίες μας! Η μουστάρδα χρησιμοποιείται επίσης ως χρώμα φόντου. Έχει όμως έναν πολύ δικό του, τονωτικό χαρακτήρα. Εδώ είναι μια συμβουλή: τα γκρι και τα χάλια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με έγχρωμες πινελιές. Η μουστάρδα θα ήταν επίσης τέλεια.

Οι μοβ-γκρι και οι χρυσές αποχρώσεις κάνουν μαζί ένα υπέροχο σχέδιο

υπέροχα γκρι χρώματα τάσης

Μανιτάρια και κασσίτερος

Το χρώμα της τάσης “μανιτάρι” είναι εκεί για να αναβιώσει τη δεκαετία του ’70. Έρχεται χέρι-χέρι με άλλες αποχρώσεις του καφέ και της σκουριάς. Με τέτοιες παλέτες χρωμάτων, όλα φαίνονται ουδέτερα και γεμάτα χαρακτήρα ταυτόχρονα. Όλα αυτά τα χρώματα είναι εξαιρετικές επιλογές αν θέλετε να φαίνεστε ουδέτερα ως προς το φύλο και παγκόσμια. Η κατάσταση είναι παρόμοια με την τάση κασσίτερου χρώματος “κασσίτερος”.

Τα μανιτάρια και ο κασσίτερος είναι άλλα χρώματα της τάσης για το φθινόπωρο

pilezn μοντέρνα χρώματα τάσηςΧρώματα τάσης και τρέχουσες τάσεις επίπλωσης

Οι ιδέες επίπλωσης και τα μοντέρνα χρώματα είναι φυσικά πολύ στενά συνδεδεμένα. Πολλές σύγχρονες αποχρώσεις καθορίζονται, μεταξύ άλλων, από τα επιλεγμένα υλικά και υφάσματα. Επιπλέον, η ατμόσφαιρα του δάσους επικρατεί τη σεζόν 2018/2019, η οποία φέρνει μαζί του περαιτέρω σύγχρονες αποχρώσεις. Αυτά είναι τα μούρα και τα άλλα χρώματα του δάσους. Οι καμένες αποχρώσεις και τα μοντέρνα μεταλλικά φέρνουν φως και ζεστασιά κάτω από σκοτεινές ιδέες διαβίωσης, οι οποίες είναι επίσης πολύ επίκαιρες. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτές τις τάσεις εδώ και εδώ. Έχετε ήδη τα αγαπημένα σας ανάμεσα στα φθινοπωρινά χρώματα; Perhapsσως μπορείτε να τα επιλέξετε αφού δείτε τις άλλες ιδέες σε αυτό το άρθρο!

Τα χρώματα “Berry” κάνουν αυτό το φθινόπωρο ιδιαίτερα ζωηρό

ντύνει υπέροχα μοντέρνα χρώματα

Θέλετε λίγο ρετρό vibe; Αυτό μπορείτε σίγουρα να το πετύχετε με μοντέρνα χρώματα

υπέροχα χρυσά αντικείμενα σε μοντέρνα χρώματα

Εδώ είναι τα μοντέρνα πράσινα και καφέ σε συνδυασμό

υπέροχοι πράσινοι καναπέδες μοντέρνα χρώματα

Οι αποχρώσεις και τα χρώματα του “νυχτερινού δάσους” συνδυάζονται υπέροχα σε αυτήν την πολυτελή ατμόσφαιρα

υπέροχα χρώματα τάσης επίπλων

μοντέρνες καρέκλες σχεδιαστών χρωμάτων

μοντέρνα χρώματα σκούρες αποχρώσεις πολυτέλειας

Μουστάρδα – ένα άλλο μοντέρνο χρώμα στη μόδα και το σχέδιο

υπέροχα κίτρινα χρώματα τάσης

μοντέρνα χρώματα για έπιπλα κρεβατοκάμαρας

τάσεις χρώματα ταπετσαρίες με μοτίβα

Τα αντικείμενα τέχνης ως μοντέρνες χρωματιστές ιδέες διακόσμησης 

μοντέρνα χρώματα περίτεχνα αντικείμενα

τάσεις χρώματα μεταλλικές αποχρώσεις

μοντέρνα χρώματα μοντέρνος εξοπλισμός κουζίνας

Τα Rosas είναι εξίσου μοντέρνα το 2018/2019

μοντέρνα χρώματα υπέροχο εσωτερικό σχεδιασμό

μοντέρνα χρώματα μεγάλη ματαιοδοξία

υπέροχες αποχρώσεις μοντέρνων χρωμάτων

Οι ζωντανές ιδέες σε μουστάρδα είναι ιδιαίτερα επίκαιρες αυτό το φθινόπωρο

μουστάρδα ιδέα εσωτερικής διακόσμησης

διακριτικά, ουδέτερα χρώματα τάσης