Ένα μαυρισμένο δέρμα είναι πολύ πιο ελκυστικό και σε κάνει να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Όλοι σίγουρα θα παραδεχτούν ότι αισθάνονται πολύ πιο όμορφοι και νεότεροι το καλοκαίρι από ό, τι το χειμώνα. Φυσικά, βοηθάει πολύ και ο καλός καιρός, αλλά το καστανό δέρμα φαίνεται απλά καλύτερο και πιο υγιές. Αλλά το μαύρισμα από τις τελευταίες σας διακοπές ξεθωριάζει με την πάροδο του χρόνου και έχετε την επιθυμία να εκτεθείτε ξανά στον ήλιο. Στην αγχωτική καθημερινότητά μας, σχεδόν κανείς δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει συνεχείς διακοπές σε μια ηλιόλουστη χώρα. Και αυτό δεν είναι απαραίτητο, διότι υπάρχει μια ευκολότερη εναλλακτική λύση για να αισθάνεστε ελκυστικοί και καλύτεροι ακόμη και το χειμώνα – ο καλλυντικός "Sunλιος από το μπουκάλι". Η σύστασή μας είναι: St. Moriz self-tanner. Επειδή, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα, αυτά περιέχουν επιπλέον θρεπτικές ουσίες όπως η βιταμίνη Ε και το ελαιόλαδο, δεν λεκιάζουν τα ρούχα και δεν έχουν δυσάρεστη μυρωδιά.

Θα μάθετε περισσότερα για τα οφέλη και τις συμβουλές εφαρμογής αμέσως…

Προσφέρετε λαμπερό, καφέ δέρμα με το αυτο-βυρσοδεψείο St. Moriz

st moriz αυτο-μαυρίσματος όμορφο δέρμα

Αυτο-μαυρίσματος για καλύτερη αυτοπεποίθηση

st moriz self-tanner good self-tanner

Τι υπάρχει στο αυτο-βυρσοδεψείο;?

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ακτίνες του ήλιου είναι επιβλαβείς για το δέρμα. Εκτός από το ηλιακό έγκαυμα, που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο όλους τους τύπους δέρματος, οι ακτίνες UV ξηραίνουν το δέρμα και αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος. Τα αυτομαυρίσματα χρωματίζουν το δέρμα μέσω μιας επιφανειακής χημικής αντίδρασης με την ουσία διυδροξυακετόνης που περιέχεται σε αυτό και τα κύτταρα σχηματίζουν σκοτεινές χρωστικές. Ανάλογα με τη συγκέντρωση DHA, αποκτάτε λίγο πολύ έντονο μαύρισμα. Αυτή η διαδικασία διαρκεί περίπου 4 έως 5 ώρες. Η βιομηχανία καλλυντικών προσφέρει τώρα ευφάνταστα προϊόντα αυτομαυρίσματος όπως π.χ. Β. Κρέμα μαυρίσματος, λοσιόν μαυρίσματος, τζελ μαυρίσματος, μους αυτο-μαυρίσματος / σπρέι ή πετσέτες μαυρίσματος.

Τα αυτομαυρίσματα St. Moriz διατίθενται σε διαφορετικούς τρόπους δράσης, για τα οποία μπορείτε να διαπιστώσετε μόνοι σας https://www.horn-medical.com/selbstbraeuner/. Για παράδειγμα, η στιγμιαία φόρμουλα μπορεί να συγκριθεί με ένα αδιαφανές μακιγιάζ. Αυτό το προϊόν χρωματίζει αμέσως το δέρμα και διαρκεί μόνο λίγες ώρες. Όπως και το μακιγιάζ, μπορεί στη συνέχεια να ξεπλυθεί με σαπούνι και νερό. Το αποτέλεσμα μαυρίσματος των Gradual self-tanners εμφανίζεται μόνο μετά από μακροχρόνια χρήση σε λίγες ημέρες και έχει αποτέλεσμα περιποίησης του δέρματος. Και για τους ανυπόμονους, υπάρχει το Fast-Mousse self-tanner, όπου ένα ελαφρύ μαύρισμα μπορεί να φανεί μετά από περίπου 60 λεπτά. Όσο περισσότερο μένει αυτή η γρήγορη μους στο δέρμα, τόσο πιο έντονη γίνεται η χροιά.

όμορφο δέρμα st moriz self tanner

Η σωστή εφαρμογή είναι σημαντική

Σχεδόν όλοι όσοι έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ το δωμάτιο μαυρίσματος έχουν έρθει αντιμέτωποι με άσχημους λεκέδες και ραβδώσεις. Προκειμένου να αποφευχθεί αυτό και να επιτευχθεί ένα ωραίο, ομοιόμορφο αποτέλεσμα, το δέρμα πρέπει να προετοιμαστεί λίγο πριν από την εφαρμογή. Δεδομένου ότι το ενεργό συστατικό DHA αντιδρά με τον κορυφαίο κερατοειδή χιτώνα, είναι απολύτως απαραίτητο να το πλύνετε και να το κάνετε απολέπιση. Μερικοί ειδικοί συστήνουν ακόμη και το ξύρισμα των μαλλιών του σώματός σας. Πρέπει να δίνεται προσοχή στο πρόσωπο και τις αρθρώσεις. Με λεπτές τρίχες στο πρόσωπο, όπως η γραμμή των μαλλιών ή τα φρύδια, συχνά εμφανίζονται ενοχλητικές άκρες. Εδώ είναι προτιμότερο να είστε οικονομικοί με το αυτομαυρίσιμο, να κρέμαρετε τις περιοχές με μια ενυδατική κρέμα εκ των προτέρων και να τις σκουπίσετε απαλά με ένα μαλακό μαντήλι 3 λεπτά μετά την εφαρμογή του βυρσοδεψείου.

Οι αγκώνες και οι φτέρνες έχουν έντονο πόνο. Πάρτε μια μικρή ποσότητα από τη λοσιόν μαυρίσματος εδώ και αναμείξτε την με ένα κουτάλι ενυδατικής κρέμας, έτσι ώστε να μην λειτουργεί σε πλήρη ένταση. Μια άλλη συμβουλή: για να μην συσσωρευτεί πολύ βυρσοδεψία στις αρθρώσεις, καλύψτε το με ένα υγρό βαμβάκι.

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα γάντι εφαρμογής για εφαρμογή για να αποφύγετε τον αντιαισθητικό λεκέ και τον αποχρωματισμό στα χέρια. Αυτά βοηθούν επίσης να κάνετε μασάζ ομοιόμορφα στην κρέμα μαυρίσματος. Τα προϊόντα ψεκασμού, από την άλλη πλευρά, έρχονται απευθείας στο δέρμα, αλλά και εδώ, πρέπει επίσης να διασφαλίσετε ότι ο ψεκασμός ψεκάζεται ομοιόμορφα.

Μην περιμένετε μέχρι τις διακοπές σας για να αποκτήσετε όμορφο μαυρισμένο δέρμα. Κάντε τη δική σας εμπειρία με τα αυτομαυρίσματα από το σωλήνα και φροντίστε για την ευημερία σας.

καλή διάθεση st moriz self-brewer

καλό self tanner st moriz self tanner

όμορφο δέρμα καλό self-tanner st moriz self-tanner