Ποια ζώδια ταιριάζουν και ποια όχι;

Αν σας ενδιαφέρει η αστρολογία, μπορεί να αναρωτιέστε συνεχώς ποια ζώδια ταιριάζουν με εσάς και ποια τείνουν να μην ταιριάζουν. Ποιοι είναι οι καλύτεροι φίλοι, οι καλύτεροι σύντροφοι αγάπης, ποιους πρέπει να συναντήσετε; μένω μακριά κλπ. Πολλοί στρέφονται στα αστέρια για τις απαντήσεις. Άλλωστε, η αστρολογία έχει χρησιμοποιηθεί για να καθοριστεί αν δύο άνθρωποι είναι ιδανικοί σύντροφοι για αιώνες, πολύ πριν εμφανιστεί οποιαδήποτε εφαρμογή γνωριμιών στη σκηνή. Εδώ λοιπόν θα βρείτε την απάντηση στην πολυαναμενόμενη ερώτηση: ποια ζώδια ταιριάζουν?

Πίστεψε στην αστρολογία?

Ποια ζώδια ταιριάζουν και ποια δεν είναι τροχός αστρολογίας φεγγάρι ήλιος

Ποια ζώδια ταιριάζουν; Εδώ είναι μερικές υποδείξεις!

Ποια ζώδια ταιριάζουν και ποια δεν συνδυάζονται με μια φωτιά στην παραλία

Ποια ζώδια ταιριάζουν και ποια όχι

Τα στοιχεία της αστρολογίας και πώς επηρεάζουν τις σχέσεις μας

Τα δώδεκα ζώδια υποτάσσονται σε τέσσερα στοιχεία: φωτιά, γη, αέρα και νερό. Κάθε ένα από αυτά έχει διαφορετικά μοναδικά χαρακτηριστικά, αρετές και αδυναμίες. Παρά τις διαφορές τους, στη φύση αυτά τα στοιχεία λειτουργούν απόλυτα αρμονικά: η φωτιά δεν μπορεί να αναφλεγεί χωρίς αέρα και η γη παραμένει στεγνή και χωρίς νερό άγονος. Ομοίως, τα ζώδια είναι αλληλένδετα με διαφορετικούς τρόπους. Ο βασικός κανόνας είναι ότι οι εκπρόσωποι των ζωδίων που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο διατηρούν συνήθως μια αρμονική συνεργασία. Στη συνέχεια θα περιγράψουμε εν συντομία καθένα από τα τέσσερα στοιχεία και τους εκπροσώπους τους και θα δείξουμε ποια ταιριάζουν καλύτερα μεταξύ τους.

Τα τέσσερα στοιχεία της φύσης επηρεάζουν το ένα το άλλο με διαφορετικούς θετικούς και αρνητικούς τρόπους

Ποια ζώδια συνδυάζονται και ποια δεν είναι τέσσερα φυσικά στοιχεία ζωδίων

Φωτιά: Κριός, Λέων, Τοξότης

Είναι παθιασμένοι, ζεστοί και ενθουσιώδεις άνθρωποι, όπως και το στοιχείο που τους κυβερνά. Είναι ενεργητικοί και γνωστοί για τις ζεστές καρδιές και τη γενναιοδωρία τους. Αλλά όπως ίσως έχετε μαντέψει, όχι μόνο μπορούν να φέρουν ζεστασιά και ενέργεια στους ανθρώπους γύρω τους. Τα σημάδια της φωτιάς μπορούν επίσης να αποτελέσουν πηγή χαοτικής καταστροφής. Η μεγαλύτερη πρόκληση για αυτούς είναι να μάθουν να παραμένουν ήρεμοι και ψύχραιμοι σε πιο συναισθηματικές καταστάσεις.

Φωτιά + φωτιά: Δύο ζώδια πυρκαγιάς συνήθως μοιράζονται την ίδια ενέργεια και ενθουσιασμό, αλλά συχνά δυσκολεύονται να συμβιβαστούν όταν πρόκειται να λάβουν σημαντικές αποφάσεις ζωής.

Αγάπη με την πρώτη ματιά – αυτό είναι χαρακτηριστικό των ζωδίων της φωτιάς

Ποια ζώδια ταιριάζουν και ποια δεν είναι ζώδια φωτιάς αστρολογία

Γη: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

Τα ζώδια της γης είναι απίστευτα πρακτικά, υπομονετικά, πειθαρχημένα και υπεύθυνα. Είναι ρεαλιστές και έχουν και τα δύο πόδια σταθερά στο έδαφος. Δεν είναι ιδιαίτερα ιδιοσυγκρασιακά από τη φύση τους. Η μεγαλύτερη αδυναμία τους είναι ότι συχνά εστιάζουν υπερβολικά στον υλικό κόσμο και μερικές φορές ξεχνούν την πνευματικότητά τους.

Γη + γη: Δύο ζώδια της γης τείνουν να εκτιμούν την ανάγκη του άλλου για σταθερότητα και ρουτίνα. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν μόνο εάν ο ένας ή και οι δύο είναι απαισιόδοξοι, καθώς μπορούν στη συνέχεια να τραβήξουν ο ένας τον άλλον προς τα κάτω.

Η τάξη και η αντικειμενικότητα είναι σημαντικά για τα ζώδια της γης

Ποια ζώδια ταιριάζουν και ποια όχι γη φύση δάσος όμορφα ζώδια

Αέρας: Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι

Οι άνθρωποι των τριών ζωδίων που ανήκουν σε αυτήν την ομάδα είναι κοινωνικοί, περίεργοι και καινοτόμοι. Θέλετε πάντα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να εντυπωσιάσετε με τη διάνοια και τη δημιουργικότητά σας. Η πρώτη τους προτεραιότητα είναι να νιώσουν ελεύθεροι και να κάνουν αυτό που θέλουν. Μισούν να βαριούνται τις πρακτικές λεπτομέρειες της ζωής και δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα από τα συναισθήματα των άλλων. Τα σημάδια αέρα τείνουν να φαίνονται κάπως ανεύθυνα και συχνά ζουν με το κεφάλι τους στα σύννεφα. Αλλά η γοητεία της τη σώζει από όλους ντροπιαστική κατάσταση.

Αέρας + αέρας: Ο συνδυασμός δύο πινακίδων αέρα μπορεί να φανεί μη πρακτικός με την πρώτη ματιά. Αλλά μόνο αυτοί μπορούν να κατανοήσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας του άλλου 100% και να μιλήσουν αμέριμνοι για ώρες για διάφορα θέματα.

Εκπρόσωποι της γης και του αέρα μπορούν να γίνουν φίλοι, αλλά μια σχέση αγάπης είναι απίθανη

Ποια ζώδια ταιριάζουν και ποια δεν είναι στοιχεία αέρα

Νερό: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

Ακριβώς όπως το φυσικό τους στοιχείο, τα υδατογραφήματα μπορεί να είναι ήρεμα και ταραχώδη. Έχουν πολύ καλή διαίσθηση και ακολουθούν ένστικτα που συνήθως τους οδηγούν στη σωστή κατεύθυνση. Συχνά αυτά τα ζώδια θεωρούνται υπερβολικά ευαίσθητα. Από την άλλη πλευρά, είναι οι πιο προσεκτικοί, κατανοητοί και συμπονετικοί άνθρωποι. Λαχταρούν την ασφάλεια, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ αφοσιωμένοι και πιστοί σύντροφοι στη ζωή.

Νερό + νερό: Ο συνδυασμός δύο υδατογραφημάτων μπορεί να είναι πολύ καλός ή πολύ κακός. Μπορούν είτε να ανεβάσουν ο ένας τον άλλον και να αφήσουν τη σχέση να ανθίσει, είτε μπορούν να τραβήξουν ο ένας τον άλλον όταν χάσουν τον έλεγχο των αρνητικών συναισθημάτων.

Ο συνδυασμός φωτιάς και υδατογραφήματος είναι μια πραγματική συνταγή καταστροφής

Ποια ζώδια ταιριάζουν και ποια όχι

Ποια ζώδια ταιριάζουν?

Φωτιά + αέρας: Τα στοιχεία φωτιά και αέρας συνδυάζονται τέλεια στη φύση. Ο αέρας τροφοδοτεί τη φωτιά και την κάνει να βρυχάται από ζωή και ενθουσιασμό, ενώ δεν καίγεται ποτέ από τις φλόγες του. Ο συνδυασμός τους πυροδοτεί τον ιδεαλισμό, τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό. Οι ενεργητικές και ενθουσιώδεις ιδιότητες των σημείων πυρκαγιάς συμπληρώνουν ιδανικά τις κοινωνικές και ευέλικτες ιδιότητες των πινακίδων αέρα.

Αυτό το ζευγάρι μαζί μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο

Ποια ζώδια ταιριάζουν και ποια όχι.Ανεμος αέρας πυρκαγιάς πυρκαγιάς διάβολος

Γη + νερό: Τα στοιχεία γη και νερό αλληλοσυμπληρώνονται στη φύση όπως και η φωτιά και ο αέρας. Ενώ το νερό τρέφει τη γη, η γη στηρίζει το νερό και το κάνει να αισθάνεται ασφαλές και ασφαλές. Τα αξιόπιστα και πειθαρχημένα χαρακτηριστικά των γήινων ζωδίων συμπληρώνουν τις ευαίσθητες και διαισθητικές ιδιότητες των υδατογραφημάτων.

Αυτή η σχέση προσωποποιείται ως αρμονία και έχει διάρκεια

Ποια ζώδια ταιριάζουν μαζί και ποια δεν είναι αρμονία της φύσης με τη γη και το νερό

Τελικά, ο καθένας μπορεί να έχει καλή σχέση με οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το ποιο αστρολογικό ζώδιο ανήκουν και οι δύο σύντροφοι. Οι σχέσεις απαιτούν στοργή, προσοχή και αγάπη. Η αστρολογία μπορεί να επισημάνει μόνο τα πιθανά χαρακτηριστικά ενός ατόμου.

Ποια ζώδια ταιριάζουν κατά τη γνώμη σας?

Ποια ζώδια ταιριάζουν και ποια δεν αγαπούν τα αστρολογικά στοιχεία

Η σχέση σας δεν εξαρτάται μόνο από το ζώδιο και το στοιχείο

Ποια ζώδια ταιριάζουν και ποια όχι.Παράει φανάρι θαλάσσης παραλίας

Ποια ζώδια ταιριάζουν και ποια όχι