Rock κρύσταλλο – αποτέλεσμα, εφαρμογή και χρήση ως κομψή διακόσμηση

Σύμφωνα με τους εσωτεριστές, όλες οι θεραπευτικές πέτρες έχουν τη δική τους ατομικότητα και συγκεκριμένο καθήκον. Θεωρούνται ως ανεξάρτητα ζωντανά όντα με υψηλότερα επίπεδα δόνησης από εμάς τους ανθρώπους. Διατηρώντας αυτά γύρω μας, η δική μας ενέργεια ανεβαίνει σε υψηλότερο επίπεδο. Ο κρύσταλλος βράχου, που είναι ο πιο ξεκάθαρος τύπος χαλαζία, λέγεται ότι βοήθησε πολλούς ανθρώπους να αναπτύξουν την προσωπική τους δύναμη σε αυτό το θέμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ασχολούμαστε με τις συγκεκριμένες ιδιότητές του σε αυτό το άρθρο. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του κρύσταλλου δεν έχουν αποδειχθεί επιστημονικά. Ωστόσο, υπάρχει σίγουρα μια καθαρά ψυχολογική εξήγηση για αυτό που θα θέλαμε να σας φέρουμε στο μυαλό. Παρακάτω θα το αναφέρουμε και στη συνέχεια θα μοιραστούμε μαζί σας τη γενική εσωτερική θεωρία σχετικά με τις επιδράσεις των θεραπευτικών λίθων. Τέλος, συνοψίζουμε ποιες συγκεκριμένες ιδιότητες αποδίδονται στους κρυστάλλους βράχου.

Πολλοί πιστεύουν στις επιδράσεις των θεραπευτικών λίθων 

Ροκ κρύσταλλος - διακόσμηση πολύτιμων λίθων εσωτερική επίπλωση

Ο κρύσταλλος βράχου – μια θεραπευτική περιπέτεια

Η εύρεση κρυστάλλων βράχου στη φύση είναι μια μεγάλη περιπέτεια από μόνη της. Μερικά από αυτά είναι τεράστια και μπορεί να έχουν μήκος πάνω από μερικά μέτρα. Μπορούν να βρεθούν σε δυσπρόσιτα μέρη, πρακτικά σε κάθε ήπειρο του κόσμου. Η έντονη έλξη τους οδηγεί πολλούς ανθρώπους να τους αναζητήσουν σε τραχιά βουνά, μερικές φορές σε κίνδυνο της δικής τους ζωής.

Η συνάντηση με τους κρυστάλλους στη μέση της φύσης σίγουρα έχει θεραπευτική επίδραση από μόνη της. Φέρνετε ένα κομμάτι αυτής της ακατέργαστης φύσης και δύναμης στο σπίτι σας όταν αγοράζετε έναν κρύσταλλο βράχου. Αυτό το γεγονός από μόνο του, σε συνδυασμό με την όμορφη, καθαρή, διαφανή εμφάνιση των κρυστάλλων του βουνού και τα εξαιρετικά σχήματά τους έχει θεραπευτική επίδραση στον ψυχισμό μας. Αντιπροσωπεύουν την ενέργεια, τη χαρά, τον postivism. Έχουν επίσης κάτι εξωτικό πάνω τους, έτσι μας κάνουν να ονειρευόμαστε και έτσι μας ανεβάζουν λίγο πάνω από την καθημερινή πραγματικότητα.

Οι εσωτερικοί πιστεύουν ότι οι θεραπευτικές πέτρες είναι ζωντανά όντα

Ιδέες για κρύσταλλο βράχου - γκρι χώμα

Οι θεραπευτικές πέτρες αναγεννιούνται

Ακριβώς όπως όλες οι θεραπευτικές πέτρες, ο κρύσταλλος έχει την ικανότητα να αναγεννάται και να αναπτύσσεται. Αυτό σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να σπάσετε τον κλειστό βρόχο της αρνητικής ενέργειας. Οι ανησυχίες, οι φόβοι, η νευρικότητα και η ανασφάλειά μας έλκονται από την υψηλότερη δόνηση τους. Έχετε με τη σειρά σας τη δυνατότητα να το διαλύσετε στη θεραπευτική ενέργεια του πλανήτη και του σύμπαντός μας.

Τουλάχιστον αυτή είναι η εσωτερική εξήγηση. Επιστημονικές μελέτες αρνούνται το γεγονός ότι οι θεραπευτικές πέτρες έχουν την ικανότητα να φέρνουν τους βιορυθμούς μας σε ισορροπία. Ωστόσο, αυτό δεν τους κάνει να χάσουν τη δημοτικότητά τους. Μερικές επιστημονικές εξηγήσεις  σαν αυτό πλησιάζουν τη τομή μεταξύ επιστήμης και εσωτερισμού.

Οι κρύσταλλοι βράχου μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο 

Ροκ κρύσταλλος σε διάφορες αποχρώσεις

Ροκ κρύσταλλοι για την ανάπτυξη της δικής σας προσωπικότητας

Όταν αισθάνεστε ότι περνάτε μια φάση ανανέωσης της προσωπικότητας, ο κρύσταλλος μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία. Φέρνει μαζί του ισχυρές ενέργειες και μπορεί να φέρει κρυφές ιδιότητες στην επιφάνεια του χαρακτήρα μας. Ακούγεται υπέροχο, αλλά μπορεί επίσης να φαίνεται τρομακτικό σε μερικούς ανθρώπους. Δεν γνωρίζουμε πάντα τα κίνητρά μας. Μερικές φορές μας φοβίζουν οι δυνατότητες και η δύναμή μας. Υπό αυτή την έννοια, ο κρύσταλλος βράχου θα μπορούσε να οδηγήσει σε απρόσμενες εσωτερικές συγκρούσεις. Αργά ή γρήγορα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Αλλά δεν χρειάζεται πάντα να είναι αμέσως!

Πρέπει να αποφασίσετε μόνοι σας εάν αυτή η στιγμή έφτασε για εσάς προσωπικά. Εάν όχι, τότε ίσως χρειαστείτε μια θεραπευτική πέτρα αυτή τη στιγμή για να σας την δώσω Υπομονή και ισορροπία φέρνει. Για την αποφυγή συγκρούσεων θα ήταν πιο κατάλληλο από τον κρύσταλλο, ο οποίος σαφώς θέτει τις ενέργειες γύρω σας σε γρήγορη κίνηση.

Με μια θεραπευτική πέτρα μπορείτε να φέρετε την αρμονία της φύσης στο σπίτι σας

Κρύσταλλο βράχου φυσικό θαύμα που θεραπεύει πέτρες

Ποικιλίες και μικτές μορφές

Υπάρχουν μερικές κοινές μικτές μορφές κρυστάλλων βράχου και άλλων ορυκτών. Γνωστές τέτοιες είναι οι δημοφιλείς θεραπευτικές και πολύτιμες πέτρες όπως ο ροζ χαλαζίας και ο αμέθυστος, για παράδειγμα. Υπάρχουν επίσης διαφορετικές παραλλαγές μεταξύ των καθαρών κρυστάλλων βράχου. Διαφέρουν μεταξύ τους κυρίως στο σχήμα τους. Μερικά τέτοια παραδείγματα είναι ο σκελετός ή ο κύβος χαλαζίας. Ανάλογα με τα προσωπικά σας χαρακτηριστικά και τις επιθυμίες σας, το ένα ή το άλλο θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εσάς.

Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές των λίθων του βουνού 

εξωτική διάθεση - υπέροχος κρύσταλλος ροκ

Διακόσμηση και εσωτερική διακόσμηση

Λόγω των διαφορετικών σχημάτων και της διαφανούς εμφάνισης, οι κρύσταλλοι βράχου φαίνονται σαν μια εντελώς φυσική επιλογή για σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση. Η μινιμαλιστική, σκανδιναβική και ουδέτερη εσωτερική επίπλωση τα κάνει να μοιάζουν με κομψές και ταυτόχρονα εντυπωσιακές προφορές. Οι πιο σκοτεινές γωνίες σε διαφορετικά δωμάτια μπορούν έτσι να γίνουν ένα φωτεινό και συναρπαστικό χαρακτηριστικό. Λόγω του ατομικού τους χαρακτήρα, είναι ιδανικά για χώρους εργασίας, υπνοδωμάτια, άνετες γωνιές ανάγνωσης και άλλα μέρη όπου σας αρέσει να είστε μόνοι με τον εαυτό σας.

Οι κρύσταλλοι βράχου είναι μια εξαιρετική ιδέα διακόσμησης

Πολύτιμος πολύτιμος λίθος με κρυστάλλινο βράχο

Πολλοί καλλιτέχνες αισθάνονται εμπνευσμένοι από ροκ κρυστάλλους

Κρυστάλλοι βράχου σε μια ευρεία επιφάνεια καθρέφτη

Οι κρύσταλλοι βράχου έχουν τη δύναμη να προωθήσουν την ανάπτυξη της προσωπικότητάς μας

Μαύρο φόντο - μοντέρνο ροκ κρύσταλλο

Υπάρχουν μικροί, αλλά και πολύ μεγάλοι κρύσταλλοι βράχου που μπορούν να έχουν μήκος έως και δύο μέτρα 

Ιδέες τραπεζιού με κρύσταλλο βράχου

Η εύρεση ενός κρυστάλλου Brg είναι μια περιπέτεια από μόνη της 

Υπέροχες ιδέες πέτρες ροκ κρύσταλλο

Οι επιστήμονες εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι σχετικά με τις επιδράσεις των θεραπευτικών λίθων, αλλά παραμένουν εξαιρετικά δημοφιλείς

Ιδέες για τα δάση - ιδέες για τη φύση - ροκ κρύσταλλο