Engelbert Strauss Ενδύματα εργασίας Engelbert Strauss Outlet

engelbert strauss: μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας

Ο Engelbert strauss είναι Γερμανός κατασκευαστής μάρκας και ταυτόχρονα ταχυδρομική και λιανική εταιρεία. Η εταιρεία προσφέρει κυρίως ρούχα εργασίας και μεγάλη ποικιλία προϊόντων στον τομέα της επαγγελματικής ασφάλειας.

Η γκάμα ολοκληρώνεται με είδη γραφείου, εργαλεία, παπούτσια, είδη αναψυχής και βιομηχανικά είδη. Η εταιρεία εδρεύει στο Biebergemünd.

Ρούχα εργασίας Engelbert Strauss

engelbert strauss Ρούχα εργασίας και ασφάλεια στην εργασία Φωτογραφία engelbert strauss

ρούχα εργασίας engelbert strauss και ασφάλεια στην εργασία

συλλογή γυναικείων ενδυμάτων εργασίας engelbert strauss και εργασιακής ασφάλειας

engelbert strauss – το success story της εταιρείας

Η εταιρεία έχει τις ρίζες της στο εμπόριο σκουπών και πινέλων που ξεκίνησε ο August Strauss. Την επαγγελματική παράδοση συνέχισε ο γιος του, Ένγκελμπερτ Στράους. Το 1948 ίδρυσε τη σημερινή εταιρεία. Δέκα χρόνια αργότερα, το 1958, η γκάμα επεκτάθηκε ώστε να περιλαμβάνει υφάσματα. Στα μέσα της δεκαετίας του 1960, ο Ένγκελμπερτ Στράους άλλαξε τις δραστηριότητές του σε ταχυδρομική παραγγελία. Εκείνη την εποχή, οι πελάτες της εταιρείας προέρχονταν κυρίως από τον κατασκευαστικό κλάδο. Το 1973 η engelbert strauss GmbH und Co. KG άρχισε να στέλνει καταλόγους σε τακτική βάση. Το 1994 ένα νέο κτίριο με υλικοτεχνική υποστήριξη χτίστηκε στο Biebergemünd στις εγκαταστάσεις εκεί. Αυτό επεκτάθηκε το 2000 και μάλιστα διπλασιάστηκε πέντε χρόνια αργότερα. Μια άλλη διεύρυνση πραγματοποιήθηκε το 2008. Το 2015, η τοποθεσία της εταιρείας επεκτάθηκε για να περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό γραφείων και διάφορων δωματίων που χρησιμοποιούνται για κατάρτιση και περαιτέρω εκπαίδευση. Επιπλέον, ένα νέο ναυαρχικό κατάστημα χτίστηκε στη θέση της εταιρείας. Αλλά ο Ένγκελμπερτ Στράους δεν δραστηριοποιείται μόνο σε αυτήν τη χώρα. Η εταιρεία επεκτάθηκε το 1996 και άνοιξε την πρώτη θυγατρική της στην Αυστρία, πιο συγκεκριμένα στο Λιντς. Αλλά δεν σταμάτησε ούτε εκεί, αφού οι θυγατρικές στην Αγγλία προστέθηκαν το 2002. Ακολούθησαν άλλοι στο Βέλγιο, την Ολλανδία, την Τσεχία, τη Σλοβενία, το Λουξεμβούργο, τη Σουηδία και την Ελβετία. Εκτός από τις παραγγελίες μέσω ταχυδρομείου, η εταιρεία λειτουργεί ένα κατάστημα λιανικής πώλησης το καθένα στο Bergkirchen της Βαυαρίας, το Biebergemünd στην Έσση και το Hockenheim στο Baden-Württemberg. Η εταιρεία είναι ακόμα στα χέρια της οικογένειας: Τη διευθύνει ο γιος του ιδρυτή της εταιρείας, Norbert Strauss, η σύζυγός του Gerlinde και οι γιοι Henning και Steffen Strauss. Έτσι, η εταιρεία είναι 100 % ανεξάρτητη.

Engelbert Strauss κατάστημα ρούχων εργασίας σε βιομηχανικό στυλ

Engelbert Strauss εργαστήριο ρούχων ασφάλεια και ποιότητα

Κατάστημα ενδυμάτων εργασίας Engelbert Strauss

Προϊόντα Engelbert strauss, ηλεκτρονικό κατάστημα και καταστήματα

ο engelbert strauss είναι γνωστός για την πολύ υψηλή ποιότητα και την άριστη κατασκευή των διαφόρων προϊόντων του. Έτσι, μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι θα απολαύσετε τα διάφορα άρθρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τα χρόνια, η γκάμα αυξάνεται σταθερά, έτσι ώστε σήμερα να μπορείτε να περιμένετε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Η ιστοσελίδα της Ένγκελμπερτ Στράους είναι πολύ σαφής, έτσι ώστε να είναι εύκολη η πλοήγηση στα επιθυμητά προϊόντα. Ακόμα και όταν ψάχνετε για ευκαιρίες, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα: Η ενότητα “Πώληση” είναι διαθέσιμη για το σκοπό αυτό. Επιπλέον, θα έχετε ήδη ενημερωθεί στην αρχική σελίδα για ειδήσεις στους τομείς “άνδρες”, “γυναίκες”, “παιδιά” και “παπούτσια”. Αυτό εξαλείφει επίσης την ταλαιπωρία της αναζήτησης. Ένα κλικ στην επιθυμητή κατηγορία και είστε στην εικόνα για τα νέα προϊόντα. Η διαδικασία παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι επίσης εντελώς απλή και μπορεί να πραγματοποιηθεί γρήγορα. Τα επιθυμητά αγαθά θα παραδοθούν το συντομότερο δυνατό. Κατά την πληρωμή έχετε την επιλογή ανάμεσα σε αγορά λογαριασμού, προπληρωμή, πιστωτική κάρτα, αντικαταβολή, άμεση χρέωση και PayPal. Φυσικά, εάν το επιθυμείτε, είναι επίσης δυνατό να επιλέξετε διαφορετικό τρόπο πληρωμής για άλλη παραγγελία από την επιλογή που είχατε επιλέξει προηγουμένως. Τα καταστήματα engelbert strauss, που ονομάζονται “workwearstores”, εντυπωσιάζουν επίσης με τη μεγάλη ποικιλία διαφορετικών προϊόντων, τις εξαιρετικές συμβουλές από το προσωπικό και πολλά άλλα. Για παράδειγμα, δεν είναι πρόβλημα να απευθυνθείτε στους εργαζόμενους με μεγάλη ποικιλία ερωτήσεων και προβλημάτων. Εδώ μπορείτε να υποθέσετε με ασφάλεια ότι θα λάβετε εξειδικευμένες και ικανές απαντήσεις που πραγματικά βοηθούν. Αξίζει λοιπόν όχι μόνο να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά και τα διάφορα καταστήματα.

engelbert strauss ρουχισμός εργασίας και εργασία επαγγελματικής ασφάλειας στην ύπαιθρο

roughough η συλλογή ρούχων εργασίας engelbert strauss