Sommermote 2019 kvinner topptrender

Sommeren er allerede her, og du spør deg selv: “Hva har jeg på meg i dag? Hva er moderne? ”Du vil finne et svar i dette innlegget! Her har vi laget en kort oversikt over sommermote 2019 for kvinner spesielt for deg. Nedenfor kan du finne ut hvilke som er de 10 viktigste Mote trender for de varme sommerdagene og det som definitivt ikke bør mangle i garderoben din. La deg inspirere og hente inspirasjon fra våre ideer og stylingtips! Vi håper du liker å lese!

Sommermote 2019 kvinner – trendfargen sol gul

Solrik gul trendy farge sommeren 2019

Kombiner bluse med solgult med jeans

Sommermote 2019 kvinner trendfargen sol gul

Trendy farge solgule sommerbukse fantastisk utseende

La oss starte med trendfargen for sommeren 2019, og det er selvfølgelig solgult! Fargen utstråler ganske enkelt varme og lykke og vil gjøre deg i godt humør på varme dager. Kjoler, skjørt, shorts, topper, sko, vesker og all slags tilbehør – alt i solgult er supermoderne for tiden! Fargen ser spesielt bra ut på mørkhårede kvinner og kan kombineres med nøytrale toner som hvit og beige.

Sommermote 2019 kvinner – elegante wrap -kjoler

Japansk stil blomstret kjole

bred wrap kjole mønster blomstermoderne

Sommermote 2019 dame vikle kjole prikk mønster

Sommermote 2019 vikler kjoler for kvinner

Den neste store trenden for denne sommeren er wrap -kjoler. I mini-, midi- eller maxi -lengder – de er et plagg du absolutt bør ha i garderoben din! Wrap -kjoler er utrolig komfortable og luftige, fremhever figuren og ser veldig elegante og stilige ut! Med lekne mønstre eller monokrom, med et asymmetrisk snitt, volanger eller rett og slett uten dekorasjoner – er wrap -kjolen egnet for både fritid og kontor. Den kan kombineres like stilig med offisielle høye hæler så vel som med joggesko eller sandaler med stropper.

Sommermote 2019 kvinner – elastiske sykkelshorts

Å kombinere sykkelshorts med en blazer er business casual

Trends mote sommer 2019 sykkelshorts

Sommermote 2019 kvinner iført sykkelshorts

Sommermote 2019 dame sykkelshorts jakke

Sykkelshortsen opplever for øyeblikket et skikkelig comeback og er også blant må-ha-ha i sommer. De tette, elastiske buksene understreker bena og får dem til å se lengre og slankere ut. Du kan bruke sykkelbuksen med joggesko og en T -skjorte for et sporty antrekk, med både blazer og høye hæler – for et kult og casual look.

Paperbag -shorts

Sommermote 2019 shorts for kvinner

Paperbag shorts crop top rosa

Paperbag shorts rutete mønster behagelig sommer

beige paperbag shorts topp svart moderne utseende

Det som fremdeles er supermoderne i sommer er paperbag -shortsene. Den høye midjen ser super elegant ut, og derfor er shortsen også egnet for kontoret. Med en T-skjorte eller en luftig topp er de rett og slett ideelle for de varme sommerdagene!

Denim

Mote trender sommer kvinner denim

sexy denimkjole moderne sommer

hvit denimjakke miniskjørt moderne sommer

hvit denim jakke slitasje stilig utseende moderne

Denim er en av de viktigste motetrendene for sommeren 2019. Fra jakker, skjorter og shorts til klassiske skinny jeans – denim er for tiden en skikkelig hit og kan brukes på offisielle anledninger så vel som i hverdagen. Vi anbefaler at du velger den hvite denimjakken. Det ser mye mer stilig ut enn tradisjonell blå denim og passer godt med skjørt og shorts, så vel som med vakre sommerkjoler.

Stygge joggesko

Sommermote 2019 stygge joggesko for kvinner

Stygge joggesko bruker sommertrendy

Mote trender sommer 2019 stygge joggesko

Sommermote 2019 kvinner stygge joggesko utrolig komfortable

Og når det gjelder skotrender, er stygge joggesko mer populære enn noen gang! De er utrolig komfortable, iøynefallende og kan bokstavelig talt kombineres med ethvert antrekk. Du kan til og med uttale deg med de stygge joggeskoene dine ved offisielle anledninger. Modellene av Adidas, Balenciaga og Calvin Clein sørger for ultimate gangkomfort og vil utvilsomt imponere deg med sitt interessante utseende.

Stilige sommerdrakter

Sommermote 2019 kvinners sommerdrakter

Sommerdrakt shorts blazer super stilig

Sommer passer kvinner super moderne og elegant

Sommerdrakter passer til moderne utseende

De stilige sommerdraktene er også veldig moderne for tiden. Laget av lette og luftige stoffer som lin, silke og viskose, de er rett og slett ideelle for sommervarmen. Det er definitivt verdt å investere i et stykke av høy kvalitet. Mot at du ville se nydelig ut på kontoret!

Verktøyjakker

Sommermote 2019 dame kort bruksjakke murstein rød

fasjonable nyttejakke mørkegrønne ermer blomster

Sommermote 2019 kvinne nyttejakke mørkrosa store lommer

Sommermote 2019 nyttejakker for kvinner

De brede nyttejakkene, som ganske enkelt er ideelle for fritiden, er også veldig populære. I trendy farger, for det meste laget av solid bomull, er nyttejakker det perfekte tillegget til det uformelle antrekket. Men mer elegante modeller laget av denim, lin eller silke finnes også i nettbutikkene.

Halmposer

Sommermote 2019 halmposer for kvinner

moderne tilbehør sommerhalmpose 2019

Sommermote 2019 kvinners XL halmveske

Mote trender sommer tilbehør halm bag

Og hvilket tilbehør må du ha i sommer for enhver pris? Svaret er enkelt – halmposen! Halmposer er ikke bare egnet for stranden – som et motetilbehør ser de veldig stilige ut og gir en glad feriestemning med seg. I tillegg er de også superperktiske og passer både på vei til kontoret og til ukentlig shopping.

Praktiske beltevesker

Sommermote 2019 kvinners beltevesker

Små beltevesker bæres praktisk talt av kvinner om sommeren

Sommermote 2019 kvinner liten belteveske skinn

Belteveske kvinner slangehudimitasjon

Den siste, men ikke mindre viktige trenden som vi ønsker å introdusere for deg, er de små lærbelteposene. Disse er utrolig perktiske for hverdagen og passer perfekt til de brede sommerkjolene.