Et skreddersydd skap er den beste løsningen for skrå vegger, hjørner og skråtak. Nesten alt kan gjøres etter mål. Noteborn er kjent over hele verden innen skreddersydde arbeider – skreddersydde skap – skreddersydde skap – garderober – skreddersydde skap – innebygde skap – kommoder – garderober – lagringsskap – skreddersydde skyvedører – hengslede dører. De tilbyr en omfattende samling for alle som bor, sover, dekorerer, organiserer, lagrer og andre profesjonelle behov.

Kurvesamling

skreddersydd samling av garderober med mål

De avrundede hjørnene bestemmer bildet av Curve. Takket være den uvanlige konstruksjonen ser det ut til at det lakkerte glasset flyter på bar aluminiumsprofil. Profilen er helt glatt og har ingen ujevnheter for ikke å svekke glassets myke utseende. Noteborn presenterer snart en eksklusiv versjon der aluminiumsprofilen er anodisert og polert til perfeksjon i Italia.

Ren samling

skreddersydde garderobe ren samling

Ren og fantastisk design: dette er grunnlaget for et nytt Pure -utvalg. På grunn av de enkle og minimalistiske aluminiumslinjene har dørene sitt eget karakteristiske trekk. Også her har du nå mange muligheter til å leke med samlingen og unike dekorasjoner.

skreddersydde garderobeskap i ren soverom

Skreddersydd garderobe-Couture-kolleksjon

skreddersydde garderobe couture-kremkolleksjon

Couture skiller ikke mellom å leve og arbeide, mellom å gjemme seg og presentere. Dette er et system som er fjernet til sin reneste essens. Rammen er bare 5 millimeter. Synes du fortsatt dette er for mye? Så kan vi lage couturen uten ramme. Dette er virkelig unikt! Hovedsakelig fordi designmulighetene dine forblir ubegrensede med en skreddersydd garderobe. Dette betyr at du kan dekorere innsiden og utsiden av dørene med forskjellige design. For eksempel utsiden i speilglass og innsiden kanskje i hvitt glass! Couture kommer også med en typisk Noteborn -innovasjon: en 100% justerbar takskinne. Couture tilpasser seg karakteren din.

mål-til-garderobe couture hvit samling

Sedimenti samling

skreddersydde samling i mål

Sedimenti er en invitasjon til å utforske nye romlige muligheter. Disse lagene kan påføres både vertikalt og horisontalt, mellom dørene eller på en enkelt dør. Kombiner treoverflater med dypt glass og resultatet vil overraske deg. Sedimenti forvandler en tradisjonell veggenhet til en flerdimensjonal opplevelse.

Match Country Collection

skreddersydd country brown-samling i mål

Selv om Noteborn passer sømløst inn i ethvert moderne interiør, foretrekker mange mennesker en varme og atmosfære i hjemmet. De vil ha funksjonalitet og bekvemmelighet med Noteborn -lagring, men de vil også ha karakter. For å oppfylle disse kravene har vi utviklet en ny skyvedør i Match -serien: Match Country.

Split samling

mål-til-garderobe delt samling i beige

Noteborn Individuals er der også for de mest krevende interiørinteresserte. Ta for eksempel Split for programmet som lar skyvedører i forskjellige bredder. En dør kan være opptil tre meter bred og nesten tre meter høy. Dette gir et fantastisk spill med områder og linjer på nesten 9,2 meter! Å velge en mindre størrelse skaper spesielt rene horisontale linjer. Det betyr maksimal komfort med utseendet og følelsen av en større garderobe.

Viceversa 35 samling

skreddersydd garderobe viceversa turkis kolleksjon

Viceversa er Noteborns mest personlige program. Det gir deg friheten til å lage akkurat det stedet du har i tankene. Ulike typer er tilgjengelige: Viceversa 35, Viceversa 55 og Viceversa 55 trebelagt. Tallet angir tykkelsen på profilen i millimeter. Hvert område kan kombineres med forskjellige håndtak.

Skreddersydd garderobe-Matrix-samling

skreddersydd matris for mål

Matrix er et fast inventar i Noteborn -samlingen. Dette skapet har en bronse eller aluminiumsramme, dørene kommer i en rekke forskjellige utførelser, fra lakkert glass til bambus, og vi kan tilpasse garderoben til dine behov slik at den passer sømløst inn i plassen som er tilgjengelig. Matrix er ideell løsning for kvisttak og andre utfordrende hussituasjoner.

Kunstgrafisk samling

skap laget for å måle svart og hvitt

Dette er en samling av rundt syv utvalgte grafikk i ti forskjellige farger.

Swing samling

skreddersydd garderobe couture 2

Skyvedører har blitt en populær løsning på mange soverom fordi de er veldig effektive.

Svingdører kan produseres med eller uten håndtak. Et lett banke på døren og den åpnes automatisk: Dører uten håndtak er utstyrt med en vippemekanisme.

skreddersydd interiør couture-samling i garderobe

skreddersydd stor garderobe-samling

målrettet garderobekurve lilla samling

målrettet garderobekurve lilla samling

skreddersydde garderobekurve lilla / rosa samling

mål-til-garderobe kurve syrin / rosa front

skreddersydde samling av garderobekurver i blå toner

skapt i mål, praktisk

skreddersydd garderobe

skap i mål tilstrekkelig plass til alt

skap i mål

skreddersydd garderobeskap

skapt i mål

Skreddersydd garderobe Konfigurer garderoben din

skreddersydd flex-samling i garderobe

skreddersydd flex-samling i garderobe

skreddersydd flex-samling i garderobe

skreddersydd flex-samling i garderobe

skreddersydd flex-samling i garderobe

skreddersydd landskolleksjon

skreddersydde garderobe country dark collection

skreddersydd matris for mål

skreddersydd matris for mål

skreddersydd matris for mål

skreddersydd matris for mål

skreddersydd garderobe i hvitt

skap laget for å måle detaljer

skreddersydd garderobe lilla-beige

skreddersydd garderobe i beige i beige sett forfra

skreddersydde sedimenti detaljerte samling

Skreddersydde skyvedører i skreddersydd samling

skreddersydd kolleksjon i mål

skreddersydd garderobe fra kolleksjonen viceversa

skreddersydd målgarderobe viceversa soveromsamling

skreddersydd garderobekolleksjon omvendt foran

skreddersydd garderobe viceversa oransje samling

skreddersydd garderobe viceversa lilla samling

skreddersydd garderobe-couture-samling