Tiden for den konvensjonelle dobbeltsengen er over, i dag er det et stort utvalg senger - boxmadrasser, futonsenger, polstrede senger og Co. Men hva er den perfekte sengen?

Det er fint at det er et soverom hjemme hvor du kan drømme uforstyrret, hvor drømmer kan oppleves som virkelighet! Kosete innpakket i teppet og dypt sovende drømmer du fritt og alt er mulig i drømmeland. “Jo lengre natt, jo flere drømmer” er et kjent fjerntliggende ordtak. Du trenger egentlig ikke mye å drømme – bare en god natts søvn i den perfekte sengen. Tiden for den konvensjonelle dobbeltsengen er over, i dag er det et stort utvalg senger – boxmadrasser, polstrede senger, senger av massivtre, futonsenger og lignende, men hva er den perfekte sengen??

Sengen – et møbel eller en ledsager i livet

Futonsengene - et møbel eller en følgesvenn i livet

Før du går på jakt etter den ideelle sengen, tar vi deg gjennom resultatene av en undersøkelse utført av statistikkportalen de.statista.com kjent: ifølge statistikk sover du 505 minutter om dagen, eller med andre ord – omtrent 8 timer om dagen. Så det kan fastslås at de fleste tyskere legger stor vekt på sunn søvn. Fremfor alt hjelper søvn med å balansere kropp og sinn, reduserer stress og gir nødvendig styrke og humør for neste dag. Derfor må sengen være avgjørende for at soverommet skal bli et ekte tempel for hvile og avslapning, for å kunne sovne, drømme og våkne uforstyrret.

Hva trenger du for å ha det bra på soverommet og sove godt? Hemmeligheten ligger i en av de gamle og berømte harmonilærene og filosofiene som nå har utviklet seg til en vitenskap om å leve – Feng Shui. I løpet av sin 5000 år lange historie har den levende filosofien som mål å gjøre mennesker i stand til å nyte harmoni i liv og liv. I følge de uskrevne reglene for Feng Shui er soverommet husets sjel, akkurat som kjøkkenet er hjertet. Derfor er det desto viktigere for å finne den rette sengen.

Futonsengene: ren nytelse, en følelse av estetikk og en kjærlighet til naturen

Futonsengene: ren nytelse, en følelse av estetikk og en kjærlighet til naturen

Sengen er i midten av rommet, så det er avgjørende å gjøre det riktige valget. De såkalte futonsengene er det europeiske alternativet til den virkelige eksponenten for Feng Shui -filosofien – futon. Den originale formen på futonen er en seng med en tynn madrass som er fylt med bomull og et teppe. Uten spalteramme og den koselige faktoren er det knapt oppmerksomhet. Selv om futonsengene er tilpasset europeernes preferanser og behov, er de fremdeles tro mot det japanske designet.

Futon -sengen gjennom europeernes øyne

I dag er futonsengene tilpasset preferansene og behovene til europeere, men er fortsatt tro mot det japanske designet.

Det særegne ved denne typen senger er rammens høyde – du sover ikke mer enn 30 cm over gulvet for å komme nærmere naturen og lade batteriene. Nærheten til naturen spiller en viktig rolle i Feng Shui -filosofien, som også har stor innvirkning på produksjon av futonmadrasser. Den består av flere lag som er fylt med en fjærkjerne og pustende naturlige fibre. En komponent i madrassen er kokosfibre, som gir madrassen en viss hardhet. For større komfort er futonsengene i Europa utstyrt med lamellrammer. Men det som gjør en futonseng riktig for deg?

Futon -senger VS vanlige typer senger

Futon -senger VS vanlige typer senger

Futonsengen imponerer på den ene siden med sitt enkle utseende, men også med sin særegenhet. Det moderne og minimalistiske utseendet på futonsengene vinner tyskernes kjærlighet. I motsetning til de vanlige sengetypene, gir iscenesettelsen av asiatisk kultur i form av en slik seng mer plass til å puste. På grunn av den lave høyden er futonsengen den perfekte levende ideen for ditt skråtak. En av de største fordelene med denne sengen er bruken av naturlige materialer som kokosfibre, jomfruull, saueull og hestehår, som sørger for at du sover godt. I tillegg til den høye komforten som futonmadrasser tilbyr deg, er de også et praktisk alternativ for ethvert hjem – madrassen kan rulles sammen og lagres for å skape mer plass i rommet.

Kjøp futonsenger

Ulike verdener, forskjellige senger, men ett mål – god søvn! Futonsengene kombinerer de beste egenskapene til den rike, fargerike kulturen fra langt Asia med den moderne europeiske verden: Den naturlige japanske ideen om sunn søvn på en madrass og den minimalistiske utformingen av sengen oppfyller den europeiske preferansen for bruk av sengestellet. og lamellramme for maksimal komfort.