Kallax planner mintgrønne hyller

De reneste husene er de som er mest effektive til å skjule rotet – er du enig i den tanken? Slik at det er en klar rekkefølge, må du oppbevare ting i nesten alle slags kurver du kan forestille deg – laget av fleksibel tang, tofarget ledning, med og uten lokk, rund eller rektangulær. Det er her IKEA Kallax -hyllen spiller inn, fordi den så å si er det ultimate innen “kurvoppbevaring”. Den ikoniske terningkonstruksjonen er designet for å håndtere all slags kaos. I dette innlegget gir vi deg noen praktiske IKEA Kallax -hylleideer for hjemmet ditt som du kan hente inspirasjon fra. Du vil også lære hva som kalles en Kallax -planlegger og hvordan du kan bruke denne tjenesten. Vi håper du finner informasjonen nedenfor nyttig!

Kallax Planner: en super nyttig, gratis online tjeneste fra IKEA

Kallax planleggerhyller til barnerommet, søtt utseende

IKEA Kallax hyller har en superenkel rektangulær konstruksjon. Men hva er den beste konfigurasjonen for soverommet, barnerommet eller kjøkkenet ditt? Du kan finne ut ved hjelp av Kallax Planer. Dette er en gratis online tjeneste som du finner på den skandinaviske møbelprodusentens nettsted. Kallax Planner lar deg finne den beste Kallax -konfigurasjonen for hjemmet ditt og sammenligne priser. Du finner en lenke til tjenesten her, og nedenfor kan du finne ut mer om de mange bruksområdene som en Kallax -hylle kan ha i interiøret!

Bruk IKEA Kallax -hyllen som romdeler

Kallax planlegger romdeler original

En av de mest vanlige og praktiske bruksområdene til 4 × 4 Kallax -hyllen er som romdeler. Den skjærer ikke bare flere oppholdsrom, men den skaper mye lagringsplass der det ikke var noe i begynnelsen. Dette interiørvalget gir også god plass til oppbevaring av beholdere, kurver, bøker, dekor og skuffinnlegg.

Oppbevaring av barneleker

Oppbevaringsplass for barneleker IKEA hyller

Mange foreldre vil fortelle deg at å bringe barneleker sammen kan være en taper kamp, ​​men å kaste ting inn i Kallax Cube ville være enkelt og raskt for deg å holde orden.

Kallax -planlegger: bruk Kallax -hyllen som en bokhylle

Kallax planlegger bokhyller fjernsyn

Selv om det ikke er en klassisk bokhylle, kan noen av Kallax -hyllekonfigurasjonene omdannes til en utmerket bokhylle.

Soverom kommode

Kallax planleggerideer for barnehagen

Når du tenker på firkantede modulhyller, tenker du kanskje ikke på en funksjonell kommode på soverommet. Men IKEA har utvidet sitt utvalg av Kallax -tilbehør med skuffer og dørinnlegg. Bare perfekt for t-skjorter, sokker og pyjamas, ikke sant. Du kan dekorere hyllene etter din smak for å få dem til å se enda bedre ut.

Bar, øy eller vinhylle

Hyller system romdeler kjøkken

Kallax er perfekt for et brennevinskap når du legger til dører, men vinflasker kan ha vært et logistisk problem tidligere. Det er derfor IKEA på en smart måte satte et vinhyllinnlegg til tilbehøret som inneholder ni flasker vin per terning.

skrivebord

Studere IKEA hyller nyttig

Uansett hvor minimalistisk du liker det, kan et skrivebordoppsett for arbeid hjemmefra ganske raskt gå ut av hånden med filer, kabler og bærbare datamaskiner. Arbeidsstasjonsversjonen av Kallax inkluderer åtte klassiske lagringsterninger for å rydde opp i kaos og et vedlagt skrivebord i full størrelse. Vi kan ikke la være å tenke på dette som den perfekte håndverkstasjonen også.

Kattehus eller dukkehus

Dukkehus lag IKEA hyller selv

Katter ser ut til å glede seg over Kallax -terninger alene (bare ta en titt på #Kallax -taggen på Instagram, det er mange kattbilder). Men et lite gjemmested vil være enda mer praktisk med et spesielt kattehus. &# 128578;

Kjøkkenskap

IKEA Kallax -hyller pynter kjøkkenet

En 2 × 3 Kallax -enhet er perfekt alene, men enda mer merkbar når det er ben festet til alle fire hjørner. IKEA selger ben som er klare til å skrus inn i konfigurasjonen. Men det er uendelige muligheter for å gjøre Kallax -hyller, mer kunstneriske eller moderne.

TV -vegg

TV vegg Kallax hyller

En av de store egenskapene til Kallax hyller er at du kan snu den slik at den passer best for dine behov. Når det gjelder en TV -vegg, kan kabler, fjernkontroller og spillkonsoller samt en TV monteres på de horisontalt plasserte hyllene.

Benk

Kallax planlegger designbenk

På grunn av sin robuste design ville Kallax være en utmerket benk i inngangspartiet. Et teppe og noen puter er alt du trenger for å sette deg ned og ta på deg skoene. Og kubebutikken nedenfor vil romme skoparene fra alle husstandens medlemmer, slik at det er klar orden i gangen.

Kallax hyller i hvitt nattbord

Kallax planner mintgrønne hyller

Design ditt eget krydderhylle IKEA

Kallax planlegger stilig kjøkkenøy

Kallax planleggerideer for soverommet

Hyller Kallax garderobe

Barnerom Kallax planlegger praktiske hyller

Hyller romdelere spisestue stue

Hyllesystem Kallax jenterom

Kallax hyller garderobe

IKEA hyller rektangulær lagringsplass

Kallax hyller stilig hjemmekontor

Kallax planlegger hyller benk og lagringsplass barnerom

Kallax Planer hyllesystem glassdører stue

Kallax planlegger hyller romdeler stue soverom

Kallax planlegger hyller oppbevaringsplass stue

Hyller IKEA studie

stilige Kallax -hyller laget av tre

Kallax planlegger Kallax hyller til hjemmekontoret

Kallax Planner flott reolsystem for barnerommet

IKEA Kallax hylleplass

Kallax Planer hyllesystem lagringsplass

Kokkeøya lager IKEA -hyller selv

Kallax planleggerideer for hjemmekontoret