Hvem sa at mote alltid bare er en kvinnes virksomhet? Ingen. Bare. Menn verdsetter også sitt utseende og ønsker å være moteriktig kledd. Derfor presenterer vi nå de fem trendene for våren / sommeren 2015. Men ikke bekymre deg, vi har utelatt de veldig ekstravagante stykkene fra catwalken!

Menn liker det fasjonable

kjente motebevisste menn styling tips menn

Stylingstips for menn: hva bruker motebevisste menn?

stylingtips menn Johannes Huebl og Olivia Palermo

Chic, chic, Johannes Huebl

Det elegante gentleman -utseendet er fortsatt veldig etterspurt, ikke bare om kvelden, men også om dagen. Men så kan ting bli litt mer avslappet når det ikke handler om en lederjobb på jobb. Stripete skjorter og enkle cardigans med sammenrullede chinos eller plisserte bukser, monokrome eller lettmønstrede skjorter og en finstrikket genser er et must i dandys garderobe. Heller ikke en elegant mann, som den tyske modellen Johannes Huebl, går uten en perfekt dress med slips eller sløyfe og jakke – alt i et slank snitt. De matchende skoene er blonder og tøfler.

Johannes Huebl – en veldig elegant mann

stylingtips menn Johannes Huebl style

Johannes Huebl og Olivia Palermo ute og reiser

Johannes Huebl og Olivia Palermo stylingtips menn

Uformelt og kult i jeans som Alexander Skarsgard

På fritiden er den store svenske skuespilleren avhengig av de klassiske jeans- og t-skjorteantrekkene som en James Dean foretrakk. Du bør definitivt ta disse to som dine rollemodeller hvis du elsker jeans i hvilken som helst stil. Denne sesongen er det et skifte fra tynne jeans til rette eller løse snitt. Spesielt i det ødelagte utseendet eller med bare en liten slitasje i en lett vask, er jeans etterspurt, som i Conleys i butikken. Den hvite t-skjorten er en klassiker. Men jeans, rutede eller trendy semsket skjorter passer godt til det, i tillegg til enkle gensere og en parka eller en baseballjakke. Hvite joggesko, som fortsatt er trendy hos menn, er det ideelle komplementet.

Alexander Skarsgard i jeans og t-skjorte

Alexander Skarsgard stylingtips menn

James Dean – et sexsymbol på 1950 -tallet

James Dean styling tips menn

Ryan Gosling har også preferanser for denne stilen

stylingtips menn av Ryan Gosling

Enkelt, minimalistisk og ikke litt overkjølt som Eddie Redmayne

Jil Sander eller Burberry – klassiske og rette, noen ganger litt eskeformede snitt er neste trend for menn. Den minimalistiske trenden er ideell spesielt for menn som ikke liker frills. Dempede farger – hovedsakelig blå, grå, brun, hvit og svart – brukes her. Buksene er rette til stramme, vanligvis med bretter og laget av et glatt stoff som bomull. Toppene er også minimalistiske, for eksempel ensfargede T-skjorter og skjorter som kan bæres rundt kroppen. Snøresko, tøfler eller joggesko i enkle farger uten uttalte sømmer eller mønstre passer godt til dette. Klassiske jakker, bomberjakker, en trenchcoat eller en skinnjakke med rett snitt utfyller denne stilen når det blir kjøligere. Trenger du en annen stjerne for inspirasjon? Så foreslår vi den britiske skuespilleren og Burberry -modellen Eddie Redmayne, som alltid har en klar linje når det gjelder antrekkene hans.

Oscar -vinneren Eddie Redmayne

middels lange moderne menns frisyrer eddie redmayne

Han er også en mannlig modell for Burberry

Oscar -prisvinneren Eddie Redmayne stylingtips menn

Brit med fregner viser stil og selvtillit

skuespiller Eddie Redmayne stylingtips menn

Her er Eddie Redmayne helt til høyre på bildet

Eddie Redmayne stylingtips menn

 I dag kan det være sporty à la Ashton Kutcher

Baseballjakker, joggesko og bukser laget av joggestoff, som er egnet for daglig bruk, utgjør kjernen i denne trenden, som Ashton Kutcher også kunne like. I privatlivet viser han seg gjerne i komfortable, men fremdeles fasjonable stykker. Hva er spesielt med disse buksene? De har vanligvis en mansjett i livet og ankelen, er kuttet strammere enn vanlige joggebukser og er laget av finere materiale – dressbukser med joggelook, for å si det sånn. Parkas, tanker og åpne tømmerhogger skjorter gjør denne stilen koselig. Men den matchende jakken til buksen er også en del av repertoaret.

I garderoben til Ashton Kutcher er det sikkert mange t-skjorter, rutete skjorter og caps

ashton kutcher styling tips menn

Og en kul skinnjakke passer godt til den

ashton kutcher look styling tips menn

Pharrell Williams liker det uvanlig og fargerikt – i tråd med den nåværende trenden

Sist, men ikke minst, noe uvanlig – for fargerik mønstret mote er også en del av årets trend. 70 -tallet, så vel som grafiske mønstre og metalliske skinnende tekstiler starter et comeback. Disse kan da gjerne kombineres med hverandre i Pharrell-stil.

Den fargerike stilen til Pharrell Williams

styling tips menn Pharrell Williams photoshoot

Uformelt og uformelt på farten

styling tips menn Pharrell Williams casual style