Servise sett spise fisk

Serviset og rekkefølgen når du spiser

Servise sett for å spise fisk

I dag snakker vi om et spesifikt aspekt som er undervurdert i de fleste husholdninger. Det handler om servise og bestikk som vi nyter våre fiskeretter med. Vi vet alle hvor sunt det er å spise fisk så ofte som mulig.

For ofte glemmer vi å inkludere det i menyen vår. Kanskje hvis vi hadde fine tallerkener å minne oss på, kan det være veldig motiverende.

Det er mange grunner til at vi trenger passende bestikk for å spise fisk

Servise sett fiskegaffel brokkoli

Hvorfor er det sunt å spise fisk??

La oss tenke oss om hvorfor alle fiskeretter er så sunne. Dette vil redusere risikoen for hjertesykdom betydelig. Forbruket av noen veldig fete fiskearter sies også å beskytte mot Alzheimers. Faktisk er det mange teorier om at forbruk av fisk vil gjøre deg smartere. Følgende vitaminer finnes: A, D, E, B1, B2, B6, B12. Videre er fisken en fantastisk kilde til mineraler. Det er også så mange av de verdifulle omega 3 -syrene i organismen vår som mangler fisk.

Å mestre bestikkteknikken etterlater et godt inntrykk

Retter sett fisketallerkenkniv avgasset

Servering er viktig

Det er mange forskjellige oppskrifter. Hver familie og dens medlemmer har også sine egne preferanser. Men når det gjelder servering, spesielt foran gjester, er det visse regler. Det er også viktig for barna å lære dette hjemme. Fordi mange eksklusive og offisielle anledninger er forbundet med fiskemiddager. Det ville være flaut hvis det viste offentlig at de kanskje ikke kunne gjøre dette.

Lær hvordan du bruker fiskebestikk godt

Servise sett fiskemat

Servise sett og bestikk for å spise fisk

Det er ønskelig at fisken serveres i en elliptisk tallerken. Så den kan registrere fiskens form og størrelse. Det er verken behagelig eller hyggelig når hodet og muligens halen henger ut av det. Dette gjør det vanskelig å klippe og den vakre duken blir veldig skitten. Gjester og verter vil føle seg veldig flau. Hvis du er i tvil, bør du prøve å legge ned fisken opprinnelig.

Med praksis vil du bli trygg

Servise sett fiskefat

Som regel inneholder servise for fisk ikke en tallerken. Unntak er tilfellene når du nyter en suppe. I tillegg til servise -settet er det tallerkener til brødet, en beholder til søppelet, to glass – ett til vannet og ett – til hvitvinen. En bolle med aromatisk vann vil også være nyttig for rengjøring av fingrene.

Når det gjelder bestikk, trenger du en skje (hvis det er suppe), en kniv, en gaffel. Sistnevnte kan også legges på bordet etter at dessertretten er over.

Fiskekniver og gafler har en spesifikk funksjon for å skjære kjøtt

Servise sett fisketallerken kniver krysset

Fingrene dine vil ikke lukte ubehagelig når du bruker bestikket

Servise sett fisketallerken knivgaffel

Regler for servering

Det er viktig å vite at hvis fisken ikke ble kuttet opp, ville den bli varm lenger. Når det gjelder maten, er det noen flere regler. I første omgang, ikke glem å fjerne finnene. Deretter skjærer vi fisken avlang fra siden av ryggen. Vi fjerner huden og legger den i en krukke som søppel. Vi burde heller hatt en spesiell. Hvis slike rester skulle henge i søppelsekken, vil dette raskt føre til ubehagelige lukter.

Å bestille en hel fisk vil ikke lenger være en bekymring

Servise sett fisketallerken kniv hel fisk

Nå må du sakte skille fiskekjøttet fra beinet.

Arranger en middag og lær gjestene ny kunnskap

Servise sett fisk tallerken kniv fisk

Demonteringen

For demontering er det best å bruke spesialbestikk og matchende servise. Det er mange forskjellige stiler for denne delen av fiskespising. Hvis du kombinerer stykker fra forskjellige sett med hverandre, bør du prøve at de samsvarer med hverandre i det minste i form og farge.

Det er bare halvparten så komplisert som det ser ut til

Servise sett spise fisk riktig

Interessante fakta

Til slutt vil vi gi deg litt mer informasjon om hvor mest fisk spises. Dette er den viktigste maten i Norge. Mange forskjellige typer mat er kjent her, inkludert pudding. En veldig interessant oppskrift på laks med honning kommer fra Danmark. Når du spiser, legger du også til et par løkskiver. Kan du nå svare på spørsmålet hvilket bestikk du trenger for dette.

En liten venn kan være glad for maten du har igjen?

Servise Sett fisketallerken kniv katt