oktober Stjernetegn Vågen Horoskop Stjernetegn Vågen

Stjernetegnets horoskop Vekten 2016: Kombinert horoskop med de kinesiske stjernetegnene

Hva venter Vekten i det nye året 2016?

Ble du født under stjernetegnet Vekten? Og hva er du ifølge det kinesiske horoskopet? Vet du hvordan kombinasjonen av disse to vil påvirke skjebnen din i 2016?

Du kan lære mer om dette i de neste linjene i denne artikkelen.

Vekten-stjernetegn

oktober dyrekretsen stjernetegn mann

Vekter-rotter har alle muligheter for å lykkes i 2016. Forutsetningen for dette er imidlertid følgende: Du må lære å stole på venner og bekjente. Du har altfor mange vanskeligheter til å klare alt på egen hånd.

 Vektokse

libra horoskop stjernetegn libra oktober stjernetegn

Det er bare uten overbevisning hvor godtroende Vågeokser kan være til tider. Dette skaper mange problemer for dem og deres pårørende. I følge horoskopet trenger Libra Ox en stabil person for å stå ved siden av dem.

Vekten-tiger

libra horoskop oktober stjernetegn libra

Vekter oppnår mye på det personlige plan. Karismaen din vil tiltrekke det motsatte kjønn utrolig sterk. Noen begynner eller prøver i det minste å leve på andres bekostning i andre halvår.

 Vekten-kanin stjernetegn

stjernetegn vågen kvinne horoskop vågen

Ifølge horoskopet er Libra-Rabbits oversvømmet med familieproblemer i begynnelsen av året. Du vil egentlig ikke ha nok tid til å gjøre noe annet enn å ta vare på disse. Det er en god ting. Men du må under ingen omstendigheter forsømme din egen helse. Fordi de i tilfelle sykdom ikke kunne være til hjelp for andre mennesker, venner eller familiemedlemmer.

Vekten drage

horoskop libra zodiac sign libra oktober stjernetegn

Fienden nummer 1 til Libra-Dragons-folket ifølge horoskopet for 2016 er deres egen lidenskap. En ny hobby eller en ny interessant person vil distrahere dem fra hovedyrket. Sannheten er at Libra-Dragons bryr seg lite om egenutvikling det neste året. Men denne gangen er det usedvanlig bra! De trenger hvile, og ifølge horoskopet har de råd til det i år.

Vekten-Snake stjernetegn

libra horoskop oktober zodiac zodiac sign libra man

Folk med denne kombinasjonen av stjernetegn har fantastiske perspektiver når det gjelder selvutvikling. Alt tyder også på økonomiske gevinster. Du blir ikke rik med en gang. Imidlertid vil du finne den rette veien til permanent forbedring av din egen materielle velstand.

Vekten – hest

Stjernetegn Vekten Horoskop Vekten Kinesisk Stjernetegn

I følge horoskopet er Libra-Horses mennesker som alltid lengter etter sannhet og rettferdighet. Det er ikke uvanlig at du krangler med venner og slektninger om deres egne prinsipper. I det nye året 2016 klarer de å inngå kompromisser mer vellykket. Det fører til mange engasjementer og bryllup.

Vekten-geit stjernetegn (sau)

Stjernetegn Vågen Vågen Horoskop Vågen Stjernetegn

I følge horoskopet for 2016 vil Libra-Goats i seg selv oppdage et talent for å lede andre mennesker. Dette vil inspirere dem til å jobbe i team for sine egne ideer. Året er veldig gunstig for de som ønsker å åpne egen virksomhet.

Vekten ape

libra zodiac horoscope libra zodiac sign libra

I følge horoskopet har Libra-aper i 2016 en sjanse til å leve i ekte harmoni med seg selv og omverdenen. Det er lurt å vie seg til kreative aktiviteter. Vekten aper kan vise sine talenter til hele verden. Dette gir dem ikke bare popularitet, men i mange tilfeller økonomisk stabilitet.

Vekten-hane stjernetegn

oktober Stjernetegn Vågen Horoskop Stjernetegn Vågen

Vekten, som også har det kinesiske stjernetegnet Rooster, må passe godt på sin egen familie. På den måten må de ikke glemme vennene sine, som ofte har hjulpet dem. Du må ikke være gjerrig og bruke tid og penger riktig.

Vekthund

oktober dyrekretsen dyrekretsen

I følge horoskopet skal Vekten med det kinesiske stjernetegnet Dog fremfor alt tenke på sin egen helse. Det viktigste er at du lever i harmoni med din egen kropp. Det er fare for klager om smerter i bein og problemer med høyt blodtrykk.

Stjernetegn Vekten – Gris

oktober dyrekretsens horoskop Vekten Stjernetegnet Vekten

Vektgriser må også understreke sin indre harmoni. Du bør kvitte deg med mennesker og omstendigheter som bekymrer deg unødvendig.

Mange endrer livet radikalt og opplever ikke ekte lykke før slutten av året.

Vi ønsker hele Vekten et balansert år!

 horoskop libra stjernetegn kvinne