juice behandling ferskpresset juice detox juice

Lær mer om prinsippene for juicekosten

Det er neppe nyheter at fruktjuicer er veldig gunstige for den menneskelige organismen. Spesielt i barndommen vår helbredet vi alle den ene eller den andre sykdommen som et resultat.

Så vi kjenner denne sannheten av erfaring.

Men det bekreftes av forskerne. Disse understreker de viktige fordelene med å drikke juice, spesielt når frukt og grønnsaker som dyrkes i et sunt miljø brukes som ingredienser.

De nyttige elementene

sunn juice juice diett juice fastende juice behandling

La oss nå kort og kort presentere ingrediensene som kommer inn i organismen vår gjennom fruktjuicer og fremmer vår helse. Dette er organiske midler, organiske syrer, organiske mikroelementer, vitaminer og salter.

Juicene, som presses fra fersk frukt, øker enzymaktiviteten og metabolismen. De spiller en viktig rolle for å styrke helsen vår.

Grupper av juice i henhold til effekt og egenskaper

juice faste oppskrifter juice behandling detox juicer

Du kan søke etter en funksjon i Juice diett dele produktene inn i flere grupper. Vi tilbyr deg disse tilnærmingene slik at du har oversikt og lettere utnytter dem.

Første gruppe

sunn juice detox juice juice behandling

Den første gruppen inkluderer frukt og grønnsaker som organismen din inneholder vitamin C, sukker, mineraler, vitamin A og B-2 og fibre. De typiske fruktene og grønnsakene av denne typen er sitroner, appelsiner, jordbær, tomater, bringebær, paprika, persille, kål.

Andre gruppe

ferskpresset juice detox juice juice behandling

Den andre gruppen inkluderer frukt og grønnsaker som donerer karoten, fibre, mineraler og vitamin B2 til kroppen vår. Du kan inkludere følgende produkter i denne gruppen: melon, gresskar, tomater, fersken, rosenkål, grønne bønner, rød pepper, persille, purre og grønne erter.

Tredje gruppe

ferskpresset juice juice behandling juice faste

Denne gruppen grønnsaker gir oss mineraler, vann, oppløselige vitaminer (fra gruppe C og E). Dette inkluderer følgende produkter: epler, plommer, pærer, sukkerroer, selleri, agurker, kirsebær, reddiker, druer og persille.

Grunnleggende regler for tilberedning av juice

juice fastende juice behandling ferskpresset juice

Det er av grunnleggende betydning for suksessregimets suksess at kvaliteten på næringsstoffene opprettholdes. Før du redigerer, må du vaske og sortere alt grundig. Fjern de råtne og knuste bitene.

Noen frukter må skrelles fordi de ikke kan behandles med skallet.

Gjør de valgte produktene umiddelbart til en juice. Ikke nøl, for hvert tapte minutt kan ikke lenger gjøre det passende. Blenderenheter lager vanligvis en sunn blanding. Med denne metoden skiller mange flere vegetabilske pigmenter seg.

Juicekur mot forskjellige sykdommer

juice diett juice behandling ferskpresset juice

Hvis du måtte lage en liste over juicediett for ulike sykdommer, ville det ta mye mer plass. Derfor har vi bestemt oss for å gi noen utvalgte eksempler.

Mage -tarmproblemer

juice behandling ferskpresset juice juice diett

Juice laget av rosenkål, kål og poteter

Galleblære og kanaler: agurk, bete og gulrot

Hemorroider, sklerose, skjørbuk, betennelse i slimhinnen i halsen og munnen: sitronsaft og honning.

Gulrotjuicen er veldig sunn for amming. Den inneholder en stor mengde vitaminer fra gruppe A, B, D, C og E. Det forbedrer tannstrukturen og øker appetitten. Svært gode resultater kan oppnås med mageproblemer. Gulrotjuice beskytter mot ulike infeksjoner.

Agurkjuice

detox juice juice diett juice behandling

Agurker spiller en veldig viktig rolle i juicekosten. Det helbreder det kardiovaskulære systemet og revmatisme. Det kan også brukes til å fremme hårvekst. Den inneholder også en stor mengde kalium og bidrar dermed til å normalisere blodtrykket ytterligere.

Gulrot- og betesaft

juice behandling detox juice ferskpresset juice

Blandingen av gulrøtter og rødbetsjuice kan hjelpe mye på problemer med revmatisme. Det fremmer utviklingen av røde blodlegemer. Når du tilsetter gulrotjuice, utvider du blodårene, renser nyrene, galleblæren og leveren.

Viktig notat:

ferskpresset juice detox juice juice behandling

Saften fra persille er veldig sterk og bør ideelt sett blandes med noe annet. Kombinasjonen av selleri, gulrøtter og spinat er veldig gunstig.

Den ferskpressede saften bør inntas så raskt som mulig

detox juicer city fasting oppskrifter juice behandling

Eplene er veldig rike på vitaminer

ferskpresset juice juice fastende juice behandling

Eplet mykner smaken av rødbeten

sunn juice juice diett bykur

De ferskpressede juicene er en god forfriskningside for sommeren

sunn juice juice faste oppskrifter juice behandling

Gå gjennom et juicekur med rødbeter

sunn juice juice behandling detox juice

Er det din favorittjuice også??

juice fastende ferskpresset juice

Detox juice med rødbeter og ingefær

sunn juice juice rask detox juice juice behandling

Du bør prøve denne saften laget av granateple

juice faste oppskrifter ferskpresset juice juice behandling