gå ned i vekt på beina slanke ben slanke ben

Hemmeligheter som vil hjelpe oss å gå ned i vekt på beina

Den beste måten å gå ned i vekt er å ta det over hele kroppen. Men noen mennesker har bare noen spesifikke soner som trenger spesiell oppmerksomhet. De vanlige øvelsene og treningsøktene som du vanligvis gjør, hjelper heller ikke.

For mange kvinner er det et problem å miste vekt på beina.

Dette vil vi se nærmere på i dag.

Gå ned i vekt på beina – mytene å glemme

toglår antar på beina

Først må du lære å godta kroppsstrukturen din. Ofte har vi mer eller mindre urealistiske ideer om hvordan kroppen vår skal være. Hvis vi har strukturen for sterke ben, vil de aldri se like slanke ut som for kvinner, som naturlig er bygd annerledes der.

Med andre ord kan du gjøre det, men dette kan føre til en patologisk tilstand. Du kan trene visse soner, men som sagt må du være realistisk om resultatene som kan oppnås.

For å gjøre det enda tydeligere: alle går opp i vekt mer i visse soner enn i andre. Generelle tiltak for å gå ned i vekt vil også påvirke områdene som er spesielt problematiske.

Spesifikke tilfeller der vi spesielt trenger å gå ned i vekt på beina

Det er visse tilfeller og omstendigheter der det bør gis spesiell oppmerksomhet til visse soner. I disse situasjonene har du sjansen til å faktisk påvirke dem effektivt til ønsket effekt.

appelsinskall

slanke ben går ned i vekt på beina

Den første av disse tilfellene er cellulitter og cellulitter. Her må hormonelle årsaker og andre faktorer forskes spesifikt. Appelsinskall kan ha utviklet seg som et resultat av en midlertidig eller permanent hormonforstyrrelse, eller som et resultat av graviditet. De kan behandles med spesifikke metoder som massasje. Kostholdet må endres samtidig, og man må dyrke mye sport.

Sterkt utviklede benmuskler

gå ned i vekt på beina trene lår

Noen ganger ser beina tykkere ut på grunn av de høyt utviklede musklene i dette området. Dette skjer med mennesker som er strukturelt mer utviklet på dette området. For dette må man gjøre flere øvelser for stramming.

Fantasi og falske kriterier

gå ned i vekt på beina slanke ben øvelser ben

Vår smak for menneskekroppen hadde blitt påvirket av mange feil kriterier de siste årene. Av denne grunn, ofte i øynene til den ene eller den andre personen, ser beina fett ut, selv om de er ganske normale. Du holder deg bare til et upassende mønster. Du må bare lære å akseptere og like deg selv og å sette pris på fordelene med din egen kroppsstruktur.

Løsningene

gå ned i vekt ben lår trene beina gå ned i vekt

Etter å ha avgjort om du har et alvorlig problem og hvor mye behandling det virkelig trenger, kan du også begynne å lete etter en løsning. Det er alltid de.

Reduser fett

slanke ben tar av ben på bena

Selvfølgelig, hvis det er appelsinskall eller annen type fettoppbygging, må du lære å redusere det. Hvordan går du frem? Du må bare redusere mengden fett, spise mindre fett og spise stekt mat. Du må også finne en måte å tømme overflødig vann fra organismen din. Du må trene samtidig med denne dietten, slik at musklene dine ikke svekkes for mye.

Reduser muskelmassen

leve sunt gå ned i vekt på beina

Å redusere muskelmasse er et annet, mer komplekst tema.Her må du rådføre deg med en atletisk spesialist og en lege slik at alt går bra og etter planen. Det er best å ikke gjøre uprofesjonelle forsøk på å være i dette området.

Uforholdsmessig fysisk utvikling

gå ned i vekt på beina lår trene slanke ben

Hos noen mennesker er den øvre delen altfor dårlig utviklet eller altfor slank. Dette vekker et uforholdsmessig bygg. I dette tilfellet vil det være mindre vekttap i bein enn å gjøre noe for å hjelpe den øvre delen av kroppen til å utvikle seg bedre.

I disse tre tilfellene kan vi faktisk gå ned i vekt på visse deler. Men som jeg sa – som regel bør du nærme deg å miste vekt som en kompleks sak.

Gå ned i vekt på beina ved å jogge

gå ned i vekt på beina slanke ben

  Tren lårene

trene lår øvelser ben gå ned i vekt

Vil du også ha så slanke ben??

toglår går ned i vekt på beina

Noen lette beinøvelser å gjøre hjemme

trener ben for å fjerne ben

Hva ville du gjort for å gå ned i vekt på beina?

slanke ben går ned i vekt på beina

Få et treningsprogram laget for deg

slanke ben på beina gå ned i vekt gå ned i vekt ben