Det er også nåværende trender i innendørs planter! Motetrendene påvirker alt som har med hjemmet og livsstilen å gjøre. I år er Pilea peperomioides -planten overalt på Instagram. Dette er et veldig lettstelt husplante, som fremdeles kalles UFO -anlegget eller det kinesiske pengetreet. Det er også preget av sin fantastiske dekorative karakter. UFO -anlegget er perfekt for nybegynnere og er derfor en flott gaveide. Her er de 7 viktigste faktaene du bør huske om denne skjønnheten!

Ufo -anlegget var veldig populært allerede på 1970 -tallet

en flott liten ufo -plante

Ufo -planten og dens unike blader

Når du ser Pilea peperomioides, kan du fortelle hvorfor Pilea peperomioides er best kjent som UFO -planten. Deres unike bladform fremkaller den tilsvarende assosiasjonen. Forresten, den utvikler seg veldig raskt og enkelt. Det er derfor UFO -anlegget neppe trenger omsorg for at det skal utvikle sitt dekorative potensial og bli virkelig veldig stort.

Den skylder sin popularitet sine fantastiske og ja, til en viss grad utenomjordiske blader. De går fantastisk med det moderne interiøret. Den dekorative effekten av Pilea peperomioides utspiller seg i enhver atmosfære, uavhengig av om du vil fylle balkongen, kjøkkenet eller stuen med grønt. Uansett hvor mange plantepotter du har hjemme, er vedlikeholdet ganske enkelt, og den visuelle effekten er eksklusiv.

Ufo -plantene kan brukes som subtile dekorative aksenter

vakker blomsterpotte ufo -plante

Det er veldig enkelt å forplante Pilea peperomioides

Kjenner du allerede noen som har et ufo -anlegg hjemme? Da er det bare å trekke noen pinner ut av jorda eller kutte røttene forsiktig av. Du kan da veldig lett sette dem i en annen blomsterpotte. Bare stikk den i bakken og gi planten litt tid! Vann og gjødsel som forklart nedenfor, og ufo -anlegget vil utvikle seg enkelt. Vi kan nesten ikke tenke oss en mer lettstelt plante! Dette vil også være det riktige valget hvis du vil ta vare på de grønne plantene i hjemmet ditt veldig raskt.

For å forplante deg må du bare trekke ut noen blader og legge dem i en annen blomsterpotte

UFO -plante - dekorasjonsideer - plantedekorasjon

Ufo -planten elsker delvis skygge

UFO -anlegget skal under ingen omstendigheter utsettes for direkte sollys. Hele skyggen er like skadelig. Dette er sannsynligvis den bare litt mer kompliserte omstendigheten du må huske på når du vedlikeholder. Det er best å plassere Pilea peperomioides et sted nær vinduet, men samtidig litt til siden av det. På balkongen bør du finne et litt skjult hjørne som ikke får direkte sollys når som helst på dagen.

Pilea peperomioides er oppkalt i tillegg til ufo -planten, det kinesiske pengetreet og navlen, misjon og pannekake -plante

UFO -plante på et rosa bord

Oppdag riktig mengde når du heller

Vanning er et annet vanskelig aspekt ved omsorg for ufo -anlegget. Men også her er det bare å finne middelmådigheten. Røttene må ikke tørke ut for mye. Men de tåler vannlogging like ille. Poenget er at antall ganger planten må vannes i stor grad avhenger av størrelsen på potten og jordens permeabilitet. I noen tilfeller må du vanne opptil to ganger i uken om sommeren. Mesteparten av tiden er imidlertid en gang helt tilstrekkelig. Den beste måten å oppdage dette på er gjennom observasjon de første ukene. Vann deretter når det øverste jordlaget bare begynner å tørke av.

Fargen på blomsterpotten kan gi en tiltalende kontrast

UFO -plante med store blader

Befruktningen

Gjødsling av UFO-anlegget som er lettstelt er ikke obligatorisk. Men det kan fremme rask utvikling og dermed reproduksjon. Men ikke overdriv! Bruk naturlig gjødsel, i små mengder. De viktigste månedene for dette er mellom begynnelsen av sommeren og slutten av høsten. På dette tidspunktet vil det bli anbefalt annenhver uke. For resten av tiden er det tilstrekkelig å tilsette gjødsel en gang i måneden.

Ufo -plantene trives best i halvskygge

UFO -plante - en flott krukke

Ufo -anlegget var allerede veldig populært på 1970 -tallet

De siste månedene har ufo -planten blitt populær på grunn av det dekorative skulpturelle utseendet. Men det er også et annet aspekt som har bidratt sterkt til hennes berømmelse. Den var veldig populær på 70 -tallet og vekker en viss nostalgi blant retro -fans. Dette er sannsynligvis et viktig faktum for målbevisste fans av de originale stueplantene.

UFO -anlegget er blant annet en flott gaveide

veldig gode store blader ufo -plante

Pilea peperomioides er en populær gaveide

Plantene er populære gaveideer i disse dager. De har en materiell og dekorativ verdi på samme tid, og gir mye harmoni og avslapning i hvert hjem. Det er akkurat det vi trenger for øyeblikket! UFO -anlegget er fortsatt veldig lett å ta vare på og har en universell dekorativ karakter. Alle disse eiendommene sammen gjorde dem til en spesielt populær gaveide.

Til slutt vil vi anbefale deg å ta litt mer hensyn til valg av blomsterpotte. Velg et materiale som best understreker den visuelle effekten av UFO -anlegget i designet ditt. Alle typer blomsterpotter passer godt til det. Bestem deg for riktig størrelse og at det er god drenering.

Vi håper du liker UFO -anlegget ditt!

UFO -planter kan gi frodig grønt til hjemmet eller balkongen

flere blomsterpotter med store ufo -planter

Her kan du tydelig se hvor raskt og enkelt UFO -anlegget sprer seg

UFO -anlegg - en enorm plante - flott idé

UFO -anlegget må vannes så snart jorden begynner å tørke ut

UFO planter store blader

Ufo -plantene er ideelle for å dekorere hyller i forskjellige rom

UFO -planter foran en dekorativ vegg med striper