Fordeler med korkens hjemmespisestue grå lysekroneOppdag de utrolige fordelene med kork for hjemmet ditt

Korkene fra din favorittvin spiller en mye viktigere rolle i å forskjønne miljøet vårt enn du kanskje tror. Disse er miljøvennlige, holder lenge og er brannbestandige. De har også en antimikrobiell effekt på alle typer insekter.

Når det gjelder kork, har vi å gjøre med et ekstremt lett materiale med fantastiske egenskaper for isolasjon. Den kan derfor brukes fantastisk hvor som helst hjemme.

Dette er et helt naturlig, moderne, gjenbrukbart og oppløselig materiale. Den kan også brukes fantastisk på utsiden av bygningen.

Takket være den naturlige opprinnelsen har hvert korkstykke sin egen historie og individualitet. Korken har et stort utvalg av stoffer, stoffer og farger.

Økologiske hensyn

Korken er et 100% naturlig materiale, og den ble oppnådd gjennom en miljøvennlig høstprosess. Korktrærne ødelegges ikke for produksjon av dette produktet. I stedet høstes barken hvert niende år.

Korktrærne kan leve opptil 300 år, og korken kan deretter trekkes ut omtrent 33 ganger. Dette er en relativt billig prosess. Du kan til og med bruke avfall til å lage dem.

Korkene fra din favorittvin spiller en mye viktigere rolle for å forskjønne miljøet vårt

Fordeler med kjøkkenøya i kork

Fordelene med kork

Korken har en antistatisk overflate og vil derfor ikke absorbere støv og giftstoffer. På grunn av dette er dette et fantastisk valg for de med allergi. Som en person med smerter i knærne, vil du bruke et slikt gulv til å føle deg virkelig lettet.

Kork er også antimikrobielt og vannavvisende. Korken kan brukes til å bekjempe mugg og mugg.

Korken har et stort utvalg av stoffer, stoffer og farger

Fordeler med kork -hjemmebadet

Naturlig kork

Korken er vannavvisende, men ikke vanntett! Derfor er en god tetning viktig når du bruker kork.

Skarpe gjenstander kan også skade stoffet betydelig.

Korken er mest utbredt i Sør -Europa og Nord -Amerika. Det er rundt 6,6 millioner dekar med korkskog der. Bruk i fjerntliggende områder kan derfor forårsake betydelig skade på miljøet. Dette materialet er best brukt i disse to regionene.

Skarpe gjenstander kan også skade stoffet betydelig

Fordeler med korkens hjemmepult

gjenbruk

World Wildlife Federation oppfordrer imidlertid til bruk av korken rundt om i verden. Ved å bytte korkvinsstoppere på mange selskaper av hensyn til bærekraft, blir produksjonen av dette miljøvennlige materialet markedsført mindre og mindre.

Korken er mest utbredt i Sør -Europa og Nord -Amerika

Fordeler med veggen i spisestuen i kork

Bruk hjemme

Akustisk bakside

Korken har imponerende akustiske, termiske egenskaper og trykkfasthet. Du kan også forsegle et par romferger. De samme egenskapene gjør den ideell for yttervegger og murverk i lekeområder for barn. Dette kan isolere støy og fungere som en ekstra isolasjon for en tavle.

Korken har imponerende akustiske, termiske egenskaper og trykkfasthet

Fordeler med kjøkkenbordet på korkhuset

Veggbelegg

Korkveggbelegg var veldig populære på 1950- og 1970 -tallet. Nå har denne stilen blitt tatt opp igjen på grunn av sine miljøvennlige egenskaper. Du kan også finne korkpapir i disse dager. Phillip Jefferies -papiret er laget av naturlig tre og har et sølvlag på bunnen.

En fantastisk dekorasjon for kjøkkenet

Fordeler med kokekokeren

Kjøkken splashbacks

Kork er absolutt den mest miljøvennlige løsningen for flaskehett til i dag. Du kan gjøre uten å gjenbruke korkene og i stedet bruke dem på bakveggen på kjøkkenet. Samle korkene fra dine “hvite” og “røde”, og du kan deretter bruke dem til å lage en fantastisk dekorasjon for kjøkkenet.

Korkens fantastiske naturlige struktur kan omdannes til forskjellige former av produsentene. Du kan lage overflater med vakre mønstre og farger. Korkrullene kan males og kuttes. Disse overflatene kan brukes fantastisk på kjøkkenets bakvegg eller andre steder.

Korkens fantastiske naturlige struktur kan omdannes til forskjellige former av produsentene

Fordeler med kjøkkenbordet i korkbordet

Myke møbler

Korken kan males, kuttes og males. Den kan derfor brukes på veldig forskjellige steder. Den inneholder også voksstoffet suberin, noe som gjør stoffet brannsikkert. På grunn av dette brenner ikke denne typen trær.

Det er viktig å skille mellom brannbestandig og brannhemmende! Korken har ikke den andre egenskapen. Derfor bør man holde seg unna flammen.

Men du kan lage en fantastisk lampeskjerm av kork.

Korken kan males, kuttes og males

Fordeler med kork hjemme bad grønt

Eksperimenter med korkmøblene!

Nå, etter all spesialistinformasjon, la oss gå tilbake til det praktiske. Korkmøblene har vist seg å være et fantastisk eksperimentelt rom for mange designere. Materialet er lett, miljøvennlig og det er fantastisk å jobbe med.

Ville korkmøbler eller overflater passe godt et sted i hjemmet ditt??

Panache Interiors, Kristin Petro Interiors, Inc., Monica Ewing, Lisa Rubenstein – Real Rooms Design, Garrison Hullinger Interior Design Inc., CG&S Design-Build, Chris A. Dorsey, ZeroEnergy Design, Jonathan Schloss / Architect

Phillip Jefferies