Fantastiske fargenyanser hus kjøkken øy barstolFantastiske fargenyanser

Er du en av de som liker å redesigne husene sine ved overgangen mellom sesongene? I så fall har du kommet til rett sted, fordi vi allerede har satt sammen noen fantastiske interiørdesignideer for neste anledning.

Tre fargepaletter vil være i sikte i dag.

Men de har alle noe til felles: De skaper en ekte “wow” -effekt.

Det er morsomt når interiøret plutselig gjør seg gjeldende. Dette kan oppnås gjennom uventede berøringer, spennende kombinasjoner og livlige sammenkoblinger. Dette kan ta utseendet på interiøret til et nytt nivå. Det kan være så enkelt, for eksempel ved å legge til noen fargerike puter. La oss se på eksemplene nedenfor sammen?

Grått og gull

Jeg vil være helt ærlig med deg. Denne kombinasjonen ble inspirert av en toppleilighet i Brooklin. Verket tilhører designeren Athena Calderone og ble presentert for verden av bloggeren Cristina Cleveland for Camille Styles! Personlig ble jeg umiddelbart tiltrukket av denne magiske og varme kombinasjonen. Jeg synes utseendet på nyanser i form av vakre lister og spennende detaljer er spesielt forfriskende. Dette beriker virkelig rommet etter min mening.

Grå sofaer

Fantastiske fargenyanser husgrå sofa glassbord

Den grå / gullfargede kombinasjonen kan utvide veggene på kjøkkenet. I boarealet på det neste bildet går det gamle gullfargede bordet på siden og salongbordet fantastisk sammen med den grå sofaen. Alle disse møblene ser enda bedre ut på bakgrunn av den støvete rosa veggen. Sistnevnte er ansvarlig for å bygge bro mellom de kalde og varme nyansene.

Platen har sett sitt comeback de siste årene. Mange små møbler har en gyllen glans. I rommet nedenfor kan du se et snev av denne skyggen på salongbordet og lampen. Å omgi dem med den elegante grå er bare fantastisk, du tror ikke det?

Et stuedesign i grått

Fantastiske fargenyanser hus sofa grå teppe

Suksessen til denne paletten kan sannsynligvis forklares av metallobjektets effektivitet. Grått er assosiert med sølv. Hva er mer åpenbart enn å kombinere dette med litt gull? Du bør derfor på ingen måte bli hemmet når du blander disse nyansene. Dette ble gjort fantastisk nedenfor ved å sette inn Martini -sidebordet fra West Elm. Det vakre synet av pynteputene taler også for denne kombinasjonen, ikke sant? Men faktisk er lampen objektet som mest tiltrekker øyet, ikke sant?

Grått er assosiert med sølv

Vakre nyanser av farge hjemme stue sofa bord

Grønn og Aquamarine Blue

Den neste kombinasjonen av farger representerer magien i edelstenens farger. Blått og nyanser av grønt har en komplementær effekt. De fungerer fantastisk i et bredt spekter av stiler.

Blå og nyanser av grønt

Vakre fargenyanser husblå sofaputer

Det er best å integrere flere nyanser av disse fargene som mulig for å fullt ut oppleve deres fantastiske effekt.

Ser du den grønne salvielampen nedenfor? Og hvordan finner du de limegrønne pynteputer?

Fargerike puter

Vakre nyanser av blå huspute

Vil vi nå se nærmere på denne kombinasjonen basert på noen dekorative detaljer? Nederst til høyre på bildet ser vi en dekorativ pute (Ikat Moon Silk Pillow Cover in Dragonfly) av designeren fra West Elm. Her kan du finne nyanser av oliven, salvie, safir og akvamarin. Ser ikke dette stykket bedårende ut ved siden av den mørkeblå stolen?

Kunstverk

Vakre nyanser av farge hus brun sofa bilde

Innsettelsen av et slikt gammeldags verk er forbeholdt de virkelig modige menneskene med utmerket smak. Dette eksemplet er fra en Chelsea -leilighet i New York City. I midten av rommet er det et blågrønt teppe og sveiser de forskjellige aspektene ved designet sammen.

Grønne fliser

Vakre fargenyanser husfliser grønn

Blått, grønt og alt i mellom! En haug med vakre farger ble kombinert i tealveggen nedenfor. Eksemplet kommer fra et moderne bad i Amoroso Design Studio.

Her har vi å gjøre med de dypeste nyansene i vannet og de rikeste nyanser av edelstenene … Hvilke andre assosiasjoner vekker disse kombinasjonene i sansene dine??

Rødt og gult

Til slutt vil vi se på en spennende kombinasjon av rødt og gult med deg. Dette er på ingen måte sammenkoblingen mellom sennep og rust! Vi ønsker å jobbe med de strålende, originale nyanser. Med bare litt av dette kan du oppnå mye. Bare gjennom dette gule lerretet og den røde stolen kan du oppnå en perfekt ferdig løsning i interiøret.

Røde og gule aksenter

Vakre fargenyanser hus rød gul stue

Armaturer med fet rødt og gult bringer rommet til LDA Architecture & Interiors Studios kommer til liv. Du deler gjerne andre aksenter i de samme nyansene. Kan du til og med forestille deg dette rommet uten de dristige aksentene?

En kjøkkenøy og et spisebord med røde stoler

Fantastiske fargenyanser Hus kjøkken øybord bord rød stol barstol

Deretter vil vi illustrere kraften til gult ved hjelp av disse gule lenestolene. Disse har blitt kombinert med to andre aksentfarger: rød og blå! Egentlig omgir blå det fantastiske gulrøde hovedtemaet fantastisk. Suksessen er blant annet basert på det fabelaktige bordet fra CB2. På alle bildene nedenfor kan du også nyte de skarpe hvite veggene!

Gule sofaer

Vakre fargenyanser hus sofa gule hyller

Til slutt, i dag går vi utenfor. Her kan du se den friske og sprø effekten av den rød-gule kombinasjonen omgitt av hvitt. Denne kombinasjonen fungerer godt i alle sesonger.

En rød parasoll

Vakre fargenyanser hus rød gul paraply

Har en litt vemodig stemning høst og vinter. Denne fargen vil muntre deg opp hver dag.

Forhåpentligvis kan du finne veien til en av disse kombinasjonene. Løste det seg? Kanskje du intuitivt startet et prosjekt som dette hjemme, og nå oppfordres du til å fortsette. Eller kanskje du har inspirasjon til et redesign?

 Camille Styles

M.J. Lanphier

Rikki Snyder

Shagreene

Amoroso design

K O N T E N T Arkitektur

LDA Arkitektur & Interiører

CB2

Design av Shoshana

West Elm