I dagens artikkel vil vi vise deg et eksempel fra USA på sammenhengen mellom patriotisme og vakker design. På nasjonale festivaler som 4.7. De designer ofte til og med barnerommet med fargene på nasjonalflagget.

Så du kombinerer den rene hvite, marineblå og alarmerøde fargen, og det blir virkelig patriotisk og festlig! Du kan imidlertid gjøre mye mer av det. Du leker med disse nyansene og oppnår noen ganger helårsdekorasjoner for leiligheten.

Slik ville jeg gå frem, for eksempel: Jeg ville gjøre den hvite fargen litt mer matt, velge terrakotta og okseblod for den røde nyansen og bruke det turkisblå når jeg designer andre rom.

Og nå snakker jeg om 15 slags fantastiske kombinasjoner.

Ideer for farget design i rødt, hvitt og blått

farget design teppe hvit blå rød Den rene hvite, marineblå og alarmerøde fargen i denne stuen

tradisjonell stue sofa farget design seng rød blå hvit

1. Bruk den røde malingen til noen mindre gjenstander. De vil gi dette eksklusive rommet en livlig karakter. De er enda mer effektive i kombinasjon med det lyseblå taket! Vakker, ikke sant?

Disse fargene er på kjøkkenet

tradisjonell kjøkkenfarget design rød blå hvit

2. Påfør fargene på en nøytral base. Rikelige nyanser av nøytrale farger er den mest brukte fargepaletten her. De sterkere tre fargene har blitt forbeholdt konklusjonen, og dermed er det oppnådd en veldig behagelig atmosfære.

Et mønstret blått teppe på soverommet

farget design seng rød blå hvit pute lamper

3. Søknaden bør være forsiktig. Landstedet nedenfor holder “bonden” til siden med et veldig nøye utvalg. De blå aksentene er levert av de kinesiske fartøyene. Den røde fargen er tilstede takket være skapene og barkrakkene.

En blå utvendig design

tradisjonell utvendig design farget rød blå hvit

4. Riktig mengde. Elegante snitt og en leken blanding av mønstre resulterer i et skarpt bad.

Blå sofaer, røde puter og hvite sofaer

farget design stue rød blå hvit

5. Lag en fin, sofistikert atmosfære med lysegrå skyggelegging. Blå kan grense mot eviggrønn, rød på Burgund. I denne kombinasjonen kan lysegrå erstatte den hvite fargen. Dette feriehuset ble fantastisk forfrisket av disse fargene.

 Røde stoler på det hvite kjøkkenet

farget design kjøkken rød blå hvit

6. Subtil design med fargen på persimmon. Faded røde nyanser gir mykere aksenter og står fortsatt sterkt i kontrast med den vakre marineblå.

Røde, blå og hvite elementer på dette kjøkkenet

farget design synker rødt blått hvitt kjøkken

7. Dypp det hele i grått. Blågrå gjør fargeutseendet mindre iøynefallende og lar de knallrøde overflatene vises i sin fulle prakt. De røde stolene i samme farge representerer et støttepunkt.

Disse fargene brukes ofte

farget design stol rød blå hvit

8. Du trenger et begrenset antall fargede stykker i de minimalistiske rommene. Jo mer hvitt mellomrom, jo ​​sterkere kommer denne fargen ut.

Frisk opp interiøret på soverommet ditt

tradisjonelt farget design seng rød blå hvit

9. Spill med stil fra midten av 1900-tallet. Stoffet og stolen fra Eames Small gjorde nettopp det. Du kan se det på neste bilde.

Sengetøyet er i hvitt og blått og sengene i rødt

farget design seng rød blå hvit

10. Merk det viktigste aksentstykket med rødt eller blått! I dette tilfellet står peisrammen bak sengen i kontrast med paprika -aksentene.

Hvite, blå og røde kjøkkenstoler

farget design spisestue rød blå hvit

11. Nådeløst redesign! Designet på dette huset ble indikert av de nøye merkede blå panelene og de røde putene. En brettet sjøstjerne henger over sengen og forskjellige striper skaper en munter atmosfære. Fargekombinasjonen er ekstremt variert og den kan brukes både på barnerom og i stue.

Grønne, røde og gule kjøkkenstoler

farget design kjøkken rød blå hvit vask

12. Bland og match setene i rødt, hvitt og blått. Flere forskjellige aksenter blandes i denne ikoniske stolen: rød, hvit, blå, glassfiber, klar akrylskygge og et trebord innkapslet i metall. Tabellen viser en beskjeden stil, men den fargerike blandingen bidrar til dens unike karakter.

Her er til og med gardinene i blått, rødt og hvitt

farget design rød blå hvit sofa sofa

13. Lys opp interiøret med turkisblått

Vil du ha et snev av bakrus i huset ditt? Stol deretter på de turkisblå aksentene. Men den turkis-røde kombinasjonen er ikke bare egnet for retro-kjøkken. Det skaper en fantastisk effekt med mykt trekk i en eksklusiv stue.

Blå vegger på soverommet

tradisjonelt farget design seng rød blått hvitt tre

14. Tenk globalt, handle lokalt! Vil du ikke kombinere afrikanske, indiske og asiatiske aksenter for en elegant blanding?

Et hvitt skrivebord, blå vegger og en rød stol

moderne farget design seng rød blå hvit soverom skrivebord

15. Meningsfull kombinasjon i hvitt og svart. Strenge grafiske mønstre i hjørnene og i form av striper dominerer atmosfæren takket være den marineblå fargen.

Hvordan finner du ideen om å designe et rom i de nasjonale fargene i Amerika? Eller kanskje du ble inspirert til å forvandle fargene på dine nasjonale farger?

Tobi Fairley interiørdesign

Robeson design

eric gedney | ARKITEKT

Darci Goodman Design

Nye byhusbyggere

TreHus arkitekter + interiørdesignere + byggherrer

Amitzi Arkitekter

valerie pasquiou interiors + design, inc

Brunelleschi Construction

MuseInteriors

Boutique -hjem

Tammara Stroud Design

Alex Amend Photography

Jill Sorensen