hjort gevir dekorasjon deko gevir dekorasjon hjort

Rådyr gevir dekorasjon for dyrs rettighetsaktivister!

Det er tendenser som ikke kan overses. Slike er for eksempel vegetarisk liv, jakten på naturvern og også vår kjærlighet til dyr og troen på at dyr har virkelige og dype følelser akkurat som oss.

På denne måten blir mange elskere av den virkelige jegerkunsten kritisert for hjemmemøblene sine.

Å velge disse kan også føre til mange negative reaksjoner. Det kan være at den ene eller den andre besøkende kvier seg for å komme hjem til deg.

En dekorasjonside for dyreelskere

dekoideen deko gevir deko deko

Men betyr dette at du skal klare deg uten hjortetildekorasjon? I dag har vi sannsynligvis ikke lenger en moralsk rett til å behandle dyr grusomt. Vi har nok tilsetningsstoffer og kunnskap til å gjøre opp for proteinbehov gjennom andre matvarer.

Selv om vi ønsket å fortsette å spise kjøtt, kunne vi behandle dyrene godt mentalt og fysisk. Det er i hvert fall slik de ikke har lidd, selv om de blir råvarer.

Å behandle dyr godt er til syvende og sist veldig bra for oss også. Det sies at med gener og kjøtt overføres frykten for dyr i oss. De fleste av oss, enten vi innrømmer det eller ikke, er fascinert av de gamle jegerhistoriene og mytene. Derfor liker du å integrere dem i ditt eget liv.

Men, som det er tilfellet med proteiner hos vegetarianere, trenger vi ikke lenger å drepe dyr for å oppleve magien ved dekorasjon av hjortevilt hjemme. Vi vil ikke snakke om dette i detalj, men heller vise deg noen meningsfulle eksempler.

Hjortesilhuett på et brett

hjort hode veggdekorasjon hjort gevir delo hjort hode dekorasjon

La rådyrånden styre hjemmet ditt. I rustikke omgivelser kan du lene et trebord mot veggen og male det hvitt og dekorere det med rådyrfigurer. Så du ser moderne ut uansett, men du gjør også rettferdighet til den tradisjonelle landlige atmosfæren.

Her ser vi en beslektet idé, men denne gangen er formen mye mer nøytral enn før.

Skjær ut hjortetakene fra et gammelt materiale

hjort gevir dekorasjon hjort hode vegg dekorasjon dekorasjon

Har du et gammelt materiale, metallplater eller noe annet du ønsker å bruke på en nyskapende måte? Du vil bare bruke den som dekorasjon, men du vet ikke hva som er det riktige motivet? Kanskje leiligheten din er på landet, eller du vil ta opp skogen eller juletemaet? I alt, eller i hvert fall i mange tilfeller, kunne rådyrgevir velges.

Kast puter

kaste puter hjort gevir deco hjort hode deco

Vil du lage hjortetildekorasjonen i en minimalistisk versjon? Se på dette eksemplet her. Alt her ser så skandinavisk og nordisk ut. Også veldig bra på stedet.

Kjærlighet til fotografering

veggdekorasjon hjort hode hjort gevir dekorasjon dekorasjon gevir

En så klassisk skjønnhet fra fotograferingens verden! Klassisk i fargevalget, motivet og representasjonstypen i form av et triptyk. Kan du tenke deg noe bedre for de gulaktige nyansene enn disse rådyrene? Forfatteren må tilby dekorasjon av beste slag her.

Strikke hjort gevir dekorasjon

gevir deco hjort gevir deco hjort hode deco

Elsker du å strikke forskjellige typer figurer? Hvorfor ikke prøve hjortehodedesignet denne gangen? Ta en titt på denne modellen! Det er et flott forbilde, ikke sant?

Er det et maleri?

hjort gevir dekorasjon dekorasjon deko deko

Her ser vi, som i noen av eksemplene fra før, skildringen av hjortesilhuetten på en overflate laget av trelister. Men du har en flott bakgrunn i blått og en hvit figur. Se nå nærmere: stripene er også malt!

Så du kan lage hjortetildekorasjonen i hvilken som helst form og med hvilken som helst farge. Du kan også velge mellom et stort antall forskjellige nyanser. Så dekorasjonen passer til nesten enhver atmosfære.

Imidlertid vil en slik dekorasjon tjene som fokuspunktet i den urbane og moderne leiligheten. Du må derfor finne referanseobjekter som til sammen utgjør et meningsfylt tema. På denne måten integrerer du det hele i en idé, og anlegget vil fremstå som eksklusivt og ensartet.

En skulptur laget av papir

deko hjort hjort gevir deko hjort hode veggdekorasjon

Kanskje den billedlige fremstillingen ikke er nok for deg, og du vil gjerne ha en dyreskulptur hjemme? Det trenger ikke engang være dyrt. Noen som kan jobbe godt med papir, kan gjøre det av papp eller annet billig materiale.

God natt -historien

dekoids deko deko deko deko deko deko

Hvordan gjør du barn lykkelige? Små gjenstander som gjør rommet til noe som et magisk eventyrland kan absolutt hjelpe i denne forbindelse. Hjortetemaet kan bokstavelig talt bringes til bordet som her. Det kan tjene som en godnatthistorie for deg!

 En god idé å ønske gjestene dine velkommen

deko hjort deko gevir hjort gevir dekorasjon

   Rådyr gevir av gips

hjort gevir dekorasjon kirsebær dekorasjon

Et veggklistremerke er en dyrevennlig dekorasjonside

wall deco hjort gevir deco hjort deko

Du kan også lage disse rådyrgevirene av papp selv?

Rådyr gevir-dekorasjon-vegg-dekorasjon-hjort-hode-dekorasjon

Veggmalerier i forskjellige fargenyanser

hjort hode deco hjort gevir deco veggdekorasjon ideer

Denne glitrende dekorasjonsideen er veldig enkel å lage

hjort hodet veggdekorasjon deko hjort hjort gevir dekorasjon

Hvordan liker du denne blomstrende ideen?

hjort hodet veggdekorasjon veggdekorasjon ideer hjort gevir dekorasjon

En meget passende dekorasjon av hjortetak

veggdekorasjon ideer hjort gevir dekorasjon dekorasjon gevir