Hold rotet på kjøkkenet til et minimum med disse flotte arrangørene og annet tidsbesparende, rotfritt tilbehør

Ikke bruk et minutt på å lete etter noen småting på kjøkkenet. I stedet for å lete etter skjærebrettet eller kjevlen, kan du investere energi og kreativitet i matlagingsprosessen.

Oppbevarings- og installasjonstilbehør kan være den perfekte løsningen for alle matlagingsområder. Hvis alt er gjort riktig, vil renoveringen ikke bare gi plass, men også funksjonalitet.

Så du har ikke lyst til å lete etter små gjenstander lenger? La oss se på åtte bekvemmeligheter for å spare tid på kjøkkenet sammen?

Med disse trenger du ikke kaste bort mer krefter eller energi for å holde alt organisert og ryddig.

8 møbler til kjøkkenet

Kjøkkenvaske møbler

En skuff til emballasjen

Mange er kjent med disse skuffene fulle av emballasje. Det er aldri nok plass der, og alt ser ut til å bli sittende fast på en eller annen måte. Et samlivsbrudd kan gjøre en fantastisk jobb med å løse dette rotet. Velg en stil som passer godt til kjøkkendesignet ditt, og bruk den i en eller flere skuffer.

Eksemplet til venstre illustrerer fordelene med denne tilnærmingen.

Entusiastiske bakere vil sikkert sette pris på denne ideen

Tradisjonelle kjøkkenmøbler

 Lag et sted for kjevlingen

Entusiastiske bakere vil sikkert sette pris på denne ideen. Du vil dermed kunne feste alle bakervalsene innen rekkevidde. Disse horisontale, langstrakte hullene er ikke mer enn 15 cm dype og kan derfor enkelt lages i ethvert kjøkkenskap. Men hvis du må lage disse skreddersydde, koster det mer.

En hvit tradisjonell kjøkkendesign

Møbler kjøkken hvitt

Pedaler for å slå vannet på og av.

Å slå på kranen med skitne hender er etsende. Det skaper bare mer rot. Ved å installere pedalene på kjøkkenet holder du rotet nede. På samme måte som legen i praksisen, kan du bruke pedalene til å starte og stoppe vannet. Kontakt en lokal rørlegger og få ham til å installere systemet på eksisterende eller nye kjøkkensystemer.

En kjøkkenbenk

Flisemøbler til kjøkkenet

En komposteringsenhet under konstruksjon. Du kan samle alle restene av maten der, så du trenger ikke å fylle hagen med den. Legg til en av disse i kjøkkenbenken din, så er det innen rekkevidde.

Sjekk ut denne originale konverteringen av den enkle hyllen til blenderen

Møbler kjøkken tre skuff

Et mikseverksted. Sjekk ut denne originale konverteringen av den enkle hyllen til blenderen! Så du har et originalt system som er veldig enkelt å bruke. Rulldøren stiger når du skyver hele hyllen fremover.

En mobil slakterblokk

Møbler til kjøkkenet moderne vask

En mobil slakterblokk: Et kjøttforberedelsestavle vil sikkert gjøre livet ditt lettere. Det bevegelige brettet vist nedenfor kan spare mye plass. Trekk den fremover når du trenger den og tilbake når den ikke er nødvendig.

En skuff

Møbler kjøkken grå hvit skuff

Praktisk skritt: Med ekstra høye kjøkkenskap er et steg å klatre alltid en veldig god idé. Ville du installert en trappestol på gulvet? En veldig tynn modell vil passe godt inn i en bevegelig skuff. Eieren av kjøkkenet som er vist her har lagt stykket i en skuff på gulvet. Du kan nå finne slike skuffer hos de fleste produsenter. Det er absolutt ikke lenger et ekstravagant stykke!

Spør om dette tilbehøret når du bestiller et kjøkken som er skreddersydd.

Kjøkkenet er sikkert også det beste stedet å mate kjæledyrene dine

Møbeldesign kjøkken eklektisk kjøkken øy

Beskyttet kjæledyrstasjon: Kjøkkenet er sikkert også det beste stedet å mate kjæledyrene dine. Men denne metallskålen ser alltid ut til å komme deg i føttene. Innebygd matestasjon ser ut til å løse problemet. Den har også skuffer hvor du kan sette bollen, mat og medisiner.

Synes du disse løsningene er praktiske og enkle å integrere? De kan også enkelt integreres i eksisterende utstyr. Dette gjør livet lettere og ryddigere. Sekundene, minuttene og timene som er lagret, kan deretter brukes til mye bedre ting!

Venegas og selskap

Urban Homes – Innovativ design for kjøkken & Bad

Conard Romano arkitekter

Kayron Brewer, CKD, CBD / Studio K B

ROM arkitekturstudio

Mascheroni Construction

Greenleaf Construction

Artisan Kitchens LLC