Hvordan ser du for deg kjøkkenets ideelle utseende? En moderne amerikansk design? De amerikanske kjøkkenfasilitetene nyter stadig større popularitet og skaper stor interesse i Tyskland. Grunnen til dette er de kule og moderne funksjonene som tradisjonelt amerikansk kjøkken har å tilby. I denne artikkelen lærer du flere detaljer om ingrediensene i et amerikansk kjøkken. Du kan lese i de følgende avsnittene hvilke ideer for innredning som virkelig er verdt og hvilke funksjoner som passer best for kjøkkenet ditt.

Det amerikanske kjøkkenet er lyst og innbydende

Amerikansk kjøkken satt opp

Derfor er kjøkkenøya et must for hvert amerikansk kjøkken!

Faktum er at kjøkkenøya er et must for det amerikanske kjøkkenet. Disse praktiske møblene har vært en av de viktigste møbleringstankene på kjøkkenet i flere tiår. I dag er det designet flere og flere små og fleksible kjøkkenøyer som er egnet for små mellomrom.

Amerikanerne elsker denne ideen og bruker gjerne denne ekstra plassen til å tilberede deilige retter. Ofte er vasken og ovnen også integrert der.

Kjøkkenøya regnes som en smart løsning for hver husmor

bar med amerikansk kjøkken

Er hengelampene et høydepunkt på det amerikanske kjøkkenet?

De lange stilige hengelampene er bestemt som et nytt symbol på luksus. De elegante elementene gir hvert rom et moderne utseende. Amerikanerne foretrekker de hengende designene og elsker de forskjellige formene på taklampene. Koniske eller langstrakte lamper er definitivt en av trendene. Valg av materiale til lampen spiller naturligvis en viktig rolle i kjøkkenets generelle utseende. Glass og tre blir stadig mer identifisert som det beste materialvalget for en hengende lampe. Keramikk er også et alternativ.

De hengende lampene i stilige materialer sikrer et moderne utseende

amerikansk kjøkken med kjøkkenøy

Det perfekte tilskuddet til den praktiske kjøkkenøya – barkrakker

En typisk innredningstanke på det amerikanske kjøkkenet er de høye barkrakkene. Amerikanerne elsker disse møblene og utpeker dem som et must for hvert kjøkken. Grunnen til dette er at de høye barkrakkene er et perfekt tillegg til kjøkkenøya. Barstolene gir en ekte hjemmebarfølelse og skaper en energisk atmosfære. Barstolene i tre, som har et naturlig utseende, er spesielt trendy.

Barstolene nyter økende popularitet. Hvilke design liker du best?

amerikansk kjøkken og bar 22 Beautiful Kitchen Design For Loft Apartment Pinterest

Naturlig belysning på kjøkkenet? Hvorfor ikke?

Hvert kjøkken trenger optimal belysningsdesign. Av denne grunn foretrekker amerikanerne naturlig belysning. Montering av ekstra vinduer på kjøkkenet ville vært en veldig smart idé hvis det selvfølgelig var mulig. Vinduene på kjøkkenet er en sjeldenhet, så vi anbefaler denne møbleringstanken. Hvem vil ikke ha et lyst og lyst kjøkkeninteriør??

Den naturlige belysningsdesignen er en av de viktigste møbleringsideene.

amerikansk kjøkken med vindu

Hvilke farger er blant de mest populære?

Når det gjelder den perfekte fargen for et amerikansk kjøkken, er det mange alternativer å velge mellom. I første omgang velges nøytrale toner. Beige er definitivt en av de tre beste veggfargene på et amerikansk kjøkken, fordi denne fargepaletten er universell for nesten alle kjøkkenanlegg. Hvitt og beige virker som den beste fargekombinasjonen for et amerikansk kjøkken. Disse fargene kan kombineres spesielt godt med møblene.

Nesten 80% av de amerikanske kjøkkenene er designet i nøytrale nyanser.

early american kitchen designs Fresh My kitchen design et år senere med mye å elske og noen angrer på

Hvilke design er trendy akkurat nå? Du kan finne ut om dette i følgende bildegalleri. Du kan bruke kule ideer for å få perfekt inspirasjon til din neste kjøkkenrenovering!

Faktum er at det amerikanske kjøkkenet er en ekte modell for stilig kjøkkendesign

Amerikansk kjøkkeninnredning i marmor

De nøytrale nyansene gir kjøkkenet et minimalistisk utseende

Amerikansk kjøkken satt opp

Ikke glem barstolene! De skaper en ekte amerikansk atmosfære

bar amerikansk kjøkken satt opp

Kjøkkenøya har nok plass til kjøkkenutstyr som kan integreres

bar krakk idé å sette opp amerikansk kjøkken

La fantasien løpe løpsk og velg de perfekte hengelampene!

Amerikanske kjøkkendekorasjonsideer blå og hvit farge amerikansk kjøkken satt opp design amerikansk kjøkkeninnredning amerikansk kjøkken design farger amerikansk kjøkken satt opp vindu amerikansk kjøkkenidee vindu idé amerikansk kjøkken satt opp Setter opp et vindu på det amerikanske kjøkkenet sette opp et stort amerikansk kjøkken hengelamper amerikansk kjøkken hengende lamper øy amerikansk kjøkken lyst amerikansk kjøkkenvindu lyst amerikansk kjøkken idé amerikansk kjøkkeninnredning des sette opp ideer for amerikansk mat ideer til amerikansk mat øyamerikansk kjøkken satt opp

Siste innen kjøkkendesign 17 Topp kjøkkendesigntrender Hgtv -dekorasjon

kjøkken øy satt opp amerikansk kjøkken lamper amerikansk kjøkken satt opp lampe kjøkken øy amerikansk kjøkken marmorelementer for å innrede amerikansk kjøkken marmor i svart amerikansk kjøkkeninnredning Amerikanske kjøkkenmøbler Amerikansk kjøkken satt opp hyller sette opp rustikt amerikansk kjøkken mat i amerikansk stil sette opp flott amerikansk mat flotte design amerikansk mat veggmaling amerikansk kjøkken veggmaling kjøkken hvitt amerikansk kjøkken fortsatt hvit amerikansk kjøkkeninnredning