mobile modulære minikjøkkenideer Mobile, modulære, motoriserte og minikjøkken

Hvis du er i ferd med å renovere kjøkkenet ditt og du ikke har plass til å lage enkle måltider, kan vi forstå deg veldig godt. Bor du i en liten byleilighet som ikke har plass til standardinnredning? Et av de følgende 13 høyteknologiske, modulære, flyttbare og kompakte kjøkkenene kan være ideelle for saken din.

De kompakte kjøkkenene pakker mange funksjoner inn i den minste mulige plassen og passer inn i rom der det tidligere ikke var kjøkken – kontorer, boder, ombygde oppholdsrom.

Moove sammenleggbart kjøkken fra Florida Furniture

mobile modulære minikjøkken rød lilla vask komfyr

Har du ikke plass til et kjøkken i full størrelse? To sammenleggbare alternativer fra den italienske produsenten Florida Furniture åpner vertikalt og horisontalt. Moove 01 har god lagringsplass med to store skap som sklir fra hverandre for å vise vask, komfyr og benkeplate. Moove 2 skjuler enkle, grunnleggende kjøkkenfunksjoner i et lite volum og ser ut som et skap når det ikke er i bruk.

A la carte -system av bynomader

Designerne på Stadtnomaden har delt standard kjøkkenstruktur i individuelle oppgavemoduler. Velg funksjonene du trenger – inkludert kjøkken, komfyr og lagringsplass – og tilpass dem slik du vil. Modulene har magneter, slik at de kan kobles til baksiden eller sideflaten.

Myntkjøkken fra The Splinter Works

mobile modulære minikjøkken runde trehyller

De britiske designerne Splinter Works har laget noe veldig interessant av et ekstra enkelt kjøkken ved å dra fordel av den sfæriske formen. Denne lille arbeidsstasjonen kan brukes til forskjellige ting – kaffe, te, bærbar stasjon. 10 overlappende rosentrevinger fullfører kjøkkenet når det ikke er i bruk. Ideen til henne kom fra den skinnende kanten på en snurrende mynt.

Boxetti geometrisk uttrekkbart kjøkken

mobile modulære minikjøkken hvitorange kjøleskap

Et møbel som ser ut som et puslespill, det er faktisk Boxetti -kjøkkenet – en kompakt enhet som kan åpnes i uventede retninger. Denne kjøkkenøya snur og trekker seg ut for å avsløre vasken, minikjøleskapet, hyller, benkeplate og til og med innebygde pop-out barstoler.

Minisøylekjøkken av Adriano Conti

mobile modulære minikjøkkener malt i svart

Strømforsyning, to kokeplater og forskjellige uidentifiserbare enheter ligger i dette svart-hvite søylekjøkkenet av den italienske designeren Adriano Conti. Minikjøkkenet har høyteknologiske dispensere for oppvask, innebygd ovn og lagringsplass.

Spisebord & kjøleskap

mobil modulær minikjøkken grønn bordstol

Designeren Petr Kubik har designet en enhet som ser ut som en moderne sittegruppe, men faktisk skjuler et kjøleskap. Du kan se maten som er lagret inne gjennom den frostede glassplaten. Anlegget har også lagringsplass for mindre kjøkkenutstyr.

Balin Lees kjøkkentre

mobile modulære minikjøkken hvite runde

Formen på kjøkkenet til Balin Lee kan tas fra naturen, men denne enheten ser mer egnet ut for månen. Den ble designet for konkurransen “Et husholdningssystem for de neste 90 årene”. Den sentrale kjeglen er et kjøleskap, og hver bolle har en annen funksjon – vask, komfyr, lagringsplass og fryser.

Kjøkken K1

mobil modulær minikjøkken vedvaskovn

Kitchoo’s Cuisine K1 kan være liten, men dette anlegget har kokeplater, en induksjonsovn, en teleskopmikser og en vask. Du kan til og med bestille oppvaskmaskin og avfallskurv. Når det er stengt, er kjøkkenet så enkelt som mulig, uten tilsynelatende maskinvare.

ROCK-aïl kjøkken & hage

En gruppe på fire designere planla dette ROCK -aïl kjøkkenet – en kombinasjon av en liten personlig kjøkkenhage og et polygonalt kjøkken, inspirert av naturen. Under en solseil som gir belysning og avtrekkshette, integrerer dette minikjøkkenet alle behov, til og med et vinoppbevaringsrom og en liten innebygd slange for plantene.

RuBiKa av Ludovico Bernardi

Roter og brett ut RuBiKa -kjøkkenet av Lodovico Bernardi som du vil, slik at det passer til din plass og dine krav. Kjøkkenet er laget av fiskesertifiseringssystem – sertifisert tre. Den har uttrekkbare benkeplater, komfyrtopp, vask og serviseoppbevaring.

Rundt kjøkken fra Compact Concepts

 mobile modulære minikjøkken rød vask rund komfyr

Med et areal på 1,8 kvadratmeter kan dette runde kjøkkenet fra Compact Concepts installeres i midten av rommet. Det søyleformede designet oppfyller behovene til kokken i det gjennomsnittlige hjemmet, og inkluderer mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, vask, skap og benkeplater. Du kan også bestille spesialutstyr som kjøkkenutstyr.

Tower -kjøkken av Philippe Starcke

mobil modulær minikjøkkenskap komfyrvask

Med to systemer, hver ikke større enn 1 kvadratmeter, deler dette tårnkjøkkenet varme og kalde funksjoner for optimal energieffektivitet. Ovnen er i det “varme tårnet” og kjøleskapet og fryseren er i det kalde tårnet. Bare vasken og benkeplaten mangler, men du kan bestille dem separat på en ekstra øy med spisebord.

Dette tårnkjøkkenet er laget av tre

mobil modulært minikjøkken i tre

Motorisert kjøkkenøy kontrollert av iPhone

mobile modulære minikjøkken kjøkken øy tre

En kjøkkenøy kan tilby mange funksjoner, men mange mennesker har bare ikke plass til dem. Den motoriserte kjøkkenøya av Tim Thaler er gjemt i gulvet og dukker opp når det er nødvendig. Thaler har utviklet en applikasjon for iPhone som hever og senker øya.

 design buzz
 konti design
 coroflot
kitchoo
lodovico bernardi
kompakte konsepter
design melk
cubeme
bynomader