Siden vårt redaksjonsteam alltid velger og presenterer de eksklusive ideene til julepynt for våre lesere med lynets hast, vil vi gjerne håndtere en fantasifull inspirasjon fra USA i dag. Når det gjelder USA, tenker mange på den unike julepynten i hver by i Amerika og foran hvert hjem. I artikkelen vil vi fokusere på det mektigste huset i verden – Det hvite hus. Du kan finne ut hvilke dekorasjonsideer USAs president og hans familie har valgt til jul i de neste avsnittene.

Legg mer vekt på det ensartede lysdesignet

juletre ideer i gangen posisjon

Juletreetips i Det hvite hus

All dekorasjonen ble organisert av presidentens kone, Melania Trump. Totalt meldte 150 hjelpere seg frivillig, og det tok flere timer å gjøre julepynten klar. Til slutt ser sluttresultatet bare flott ut.

I første omgang vil vi starte med juletreideene.

I korridoren til Det hvite hus ser vi ikke ett, men flere juletrær. De aller fleste dekorative brikkene skaper en attraktiv atmosfære, og ikke uten grunn. Juletrærne på gangen er dekorert med snøeffekt.

Juletrær med snøeffekt er en av de mest populære ideene

kombinasjon av juletre med snøeffekt

Siden det handler om å pynte gangen, vil vi gjerne introdusere et alternativ til juletrærne. Ideen består av vintergrener som er plassert på begge sider av gangen. Dermed skaper dekorasjonsbitene en skogseffekt hjemme.

De ekstra store juletrærne i andre rom vekker også oppmerksomhet, fordi de er mer enn 2 meter høye. Dekorasjonen består av et ensartet lysdesign med LED -lyskjeder. Dette betyr at Melania Trump klarte seg uten fargeeffektene.

I år regnes ideene med grener som en trend

gangdesign med juletre

Høydepunktet i dette utstillingsstykket er absolutt det 6 meter høye juletreet, som er plassert i “Blue Room” i presidenthuset. Størrelsen gir mange fantastiske utseende og tiltrekker seg raskt alles oppmerksomhet.

6 meter høyt juletre med kule dekorative elementer

design av stort juletre

Bord- og vindusdekorasjoner fra Trump -familien

Borddekorasjonen til jul i Det hvite hus kan kalles unik. Årsaken til dette er flertallet av røde blomster som er plassert i gullvaser i midten av det store bordet. De skinnende dekorative brikkene gir et kult utseende, men de må definitivt kombineres med fargen rød. Hvitt, gull og rødt regnes som de perfekte fargene for borddekking, og Melania Trumps sluttresultat bekrefter det.

Hvitt, gull og rødt: de tre hoveddekorasjonsfargene

attraktiv borddekorasjon i gull og hvitt

I år ser vi en atypisk idé som til slutt gir et attraktivt utseende. Det handler om julekransen som vanligvis er på nesten alle dører i Tyskland. Men Det hvite hus prøvde å få en julekrans til hvert vindu, og mange likte ideen. Alle vet at veien fra ideen om en atypisk dekorasjon til implementeringen ikke er lett, men vi anbefaler dette elegante alternativet for vindusdekorasjon.

Skaff deg mange julekranser og bruk dem til å pynte vinduene

julekrans utenfor vindusdekorasjon

Du kan oppdage Melania Trumps ideer i det følgende bildegalleriet. La deg inspirere av de attraktive dekorative elementene i hvert rom for din egen julepynt!

Tips til dekorering av juletre

Plasser juletreet rett under lysekronen

juletre ideer dekorasjonselementer

Skinnende juletrepynt anses som et must

juletre ideer jente og andre figurer

Juletrær gir rommene et fantasifullt utseende

julepynt hvitt hus usa jul

 Bøker gir rommet en innbydende atmosfære

bøker juleideer usa

Snøeffekt i rommet? Hvorfor ikke?

dekorasjon hvitt hus Design og julepynt

Dekorasjonen i uteområdet er et av de viktigste punktene

utvendig design julepynt utenfor

Julekranser for hvert vindu

Ideedesign og julepynt

Slik ser konseptet med utendørs julepynt ut

konsept for juledekorasjon hvitt hus

Ekstra store julekuler gjør det mer attraktivt

baller figurer ideer julepynt

Design trappen din i henhold til de nyeste ideene

trappe design juleideer