Juletrender 2019 trendfarger

Julen er rett rundt hjørnet, og spørsmålet melder seg: hva er trenden for festivalen i år? Hvis du vil finne ut, har du kommet til rett sted! I denne artikkelen vil vi introdusere deg for de siste juletrendene 2019! Nedenfor kan du finne ut hvilke farger som er de mest moderne i år og hvordan de kan kombineres, hvilke dekorasjoner som er “inn” for innendørs og utendørs bruk. Blant bildene våre finner du også mange trendy ideer for å pynte juletreet, festbordet og mye mer! Vi håper du liker forslagene våre og ønsker deg en god jul!

Juletrender 2019: moderne farger

Juletre dekorere moderne ideer 2019

trendy farger jul

Juletrender 2019 ideer med naturlige materialer

Juletre dekorere ombre -effekt

Borddekorasjon elegante naturmaterialer hvitt

Juletrender 2019 stilige ideer

Juletrender 2019 borddekorasjonsideer

Juletrender 2019 pynter opp stuen

flotte lykter med inngangsdør til julekuler

Juletrender 2019 trend farge hvit

Den stilige julepynten gjør forventningen til festivalen enda større. Trendene endres hvert år, og du trenger selvfølgelig ikke å gå blindt sammen med hver trend. Det er mye viktigere at du liker farger og dekorasjoner. Vi håper derfor at du bare vil velge blant forslagene våre som tilfredsstiller dine personlige preferanser og smak. Hva er den største juletrenden i år? Stikkordet er: “Naturlighet”! Jo enklere og mer naturlig, jo bedre og mer stilig – dette gjelder både dekorasjonen og fargeskjemaet til jul. Varme og nøytrale farger som kremhvit, beige og sjokoladebrun, som skaper en koselig atmosfære, er spesielt moderne. Disse kan kombineres veldig godt med metalliske toner som skinnende gull, sølv og kobber. De muntre fargene som lyserosa, grønn og gul, samt de lyse neonfargene, som du kan sette flotte aksenter med, er populære. Den pastellfargede julepynten er også en stor hit.

Når du velger fargevalg for julepynten, anbefaler vi at du velger to eller maksimalt tre hovedfarger. Ellers risikerer du at dekorasjonen blir for fargerik og derfor smakløs.

Juletrender 2019: minimale bord, naturlig dekorasjon

naturlig dekorasjon jul

Dekorative julekurver i naturlig kurv

Juletrender 2019 naturlige materialer

dekorative grantre laget av tre

Julekrans slipsdør

Dekorer telysene med grangrener

Telys til jul

Lag en krans av kongler

Juletrepynt naturmaterialer original

Fest dekorere peishyllen

Juletrær av tre er dekorative

Deco ideer moderne jul

Dekorasjon av juletre minimalistisk

Og når det gjelder dekorasjon, følg mottoet: “Less is more!” Den minimalistiske stilen, som er veldig populær innen interiørdesign, har også etablert seg i julepynt. Og det er faktisk ikke en dårlig ting. De subtile, naturlige dekorasjonene ser veldig stilige og originale ut – ta en titt på bildene våre for å se det selv! Du kan også lage dekorasjonene selv av naturlige materialer. Du kan finne noen gode ideer om dette her. Materialer du samler i parken eller i skogen – som eikenøtter, furukegler, grønne kvister, etc. – kan brukes til å lage fantastiske dekorasjoner innendørs og utendørs! Barna dine eller andre familiemedlemmer kan også delta, slik at moroa blir enda større!

Dekorer juletreet på en stilig og moderne måte

hvite julekuler stilige

Juletrender 2019 juleballer

Dekorasjon av juletre

Juletrepynt dekorasjon av kongler

Firtre moderne dekorasjonsideer

Juletrender 2019 Dekorasjon av juletre

Juletrender 2019 moderne juletrepynt

Dekorasjonstrender for juletre 2019

Juletrender 2019 elegante og moderne ideer

Den moderne i år Juletrepynt er også minimalistisk. En av de hotteste trendene for øyeblikket er julekulene med spesielle ornamenter og glitrende applikasjoner som er et skikkelig blikkfang på juletreet. De fargede glassballene, som ser veldig elegante ut, er like moderne. Du kan designe juletrepyntene i en eller to farger – en total hit for øyeblikket er lys mintgrønn, kul isblå og delikat aprikos. Du bør ikke overdrive med mange julekuler og kranser slik at dekorasjonen ikke ser for kitsjaktig ut.

Trendy bordpynt til jul 2019

Juletrender 2019 sammenleggbare servietter

imponerende julebordpynt

Lag julepynt av papir

Juletrender 2019 trendfarger

dekorere festbordet

Juletrender 2019 naturlig bordpynt

Hvis du vil imponere gjestene dine i julen med en stilig og moderne borddekorasjon, er det best å velge varme og jordiske farger. Beige og mellombrun er en god idé i denne forbindelse. Sølvlys i elegante lysestaker og figurer av tre kan avrunde helhetsbildet. Hvis du ønsker det, kan du også legge til noen aksenter med store julekuler i sølv. En annen moderne idé for fargevalg er å kombinere lys hvit med myke pastellfarger. Du kan dekorere bordet med en krans av eviggrønne grangrener.

For mer moderne julepyntideer, ta en titt på bildene våre! Forhåpentligvis finner du gode ideer og forslag til hjemmet ditt nedenfor!