Når dagene blir kortere, kommer tiden for dekorasjon. Finn i artikkelen gode ideer til julevinduepynt som henger på vinduet!

To lys har allerede brent ut, nå er det det tredje lysets tur. Stearinlyset belyser ditt vakkert dekorerte hjem. Men har du pyntet vinduene dine til jul? Den vakre vindusdekorasjonen, hengende eller stående, lyser opp den varme stemningen i den kjølige vinteren. Vi tilbyr deg noen gode ideer til juledekorasjoner som kan bli til et ekte blikkfang. Stol på en av klassikerne innen vindusdekorasjon – Schwibbogen, som aldri går av moten, eller velg hjemmelaget dekorasjon som kan henges på vinduet. Les artikkelen vår og bli inspirert, slik at du kan dekorere rom for rom, vindu for vindu.

Fantastisk vindusdekorasjon hengende

Gode ​​ideer for drømmende vindusdekorasjoner

Når dagene blir kortere, kommer tiden for dekorasjon. Tenk deg pakket inn i sofaen, under det varme teppet og se på snøen gjennom det vakkert dekorerte vinduet. Gripes du nå av julestemningen? Så du har godt julestemning til pynt. Men du bør bestemme hvilken type vindusdekorasjon. Her er de mest kjente variantene:

  • Julegardiner – Vakre gardiner med julemotiver krydrer stemningen spesielt godt.
  • Vindusbilde å lime på – du kan bestille klistremerkene online eller kjøpe dem direkte i en butikk og lime dem på vindusglasset.
  • Vindusbilde for oppheng – det er mange alternativer for slike vindusbilder. Noen er laget av tre, noen er laget av papir, og noen er laget av plast. Avhengig av din smak, kjøp noen vindusbilder for å henge og dekorere vinduene til jul.
  • String lights – de er alltid en god idé for festlige dekorasjoner. Som pynt går de ikke bare med juletreet, men også med vindusdekorasjoner.
  • Schwibbogen – Det er et ekte symbol på jul. Du bør definitivt ha en.
  • Tinkered dekorasjon – Lag en håndlaget julepynt sammen med barna dine, som du kan henge på vinduet.

Selvlagde vindusdekorasjoner som henger: ideer med eventyr

Selvlagde vindusdekorasjoner som henger: ideer med eventyr

En kjede av lys skaper en behagelig atmosfære og sørger for å løsne den grå, kjølige og vinterlige atmosfæren. Overalt i butikkene er det et stort utvalg av feelys – monokrome, fargede, lange, korte, etc. Her gir vi deg noen ideer om hvordan du kan dekorere vinduet ditt. Lag en stjerne av noen grener og pakk den deretter inn med en kjede av lys. Så du har et blikkfang som henger på vinduet. Vår andre idé er: med et par hula -bøyler kan du lage en strålende dekorasjon for utsiden. Bare spray dekkene i svart og pakk deretter inn dekkene med en rekke lys. En annen god idé er ved hjelp av en skokasse, små kunstige trær, bomullsull eller kunstsnø og små dyreleker. Lag små hull i pappa og stikk lysene på eventyrene gjennom dem. Design de andre elementene og lag et fantastisk julebilde. La fantasien løpe vilt og lage flotte dekorasjoner!

Fantastisk dekorasjon på vinduskarmen og på vindusglasset

Fantastisk dekorasjon på vinduskarmen og på vindusglasset

Har du et stort vindu hjemme? Så har vi den perfekte julevindusdekorasjonen. Søk på internett etter “Snowflake Free Templates” og last ned noen maler. Skriv ut snøfnuggene i forskjellige størrelser hjemme og klipp ut snøfnuggene. Ordne snøfnuggene for å lage et grantre. Fint, gratis og enkelt! En annen god idé er å ordne grantrær i blomsterpotter på vinduskarmen. Dekorer trærne med kranser, feelys og julekuler, og dekorasjonen av vinduskarmen din vil se vakker ut. Hvis du er fan av julekransen, så er denne ideen noe for deg. Bare lag et par små kranser av grangrener og heng kransene på vinduet med røde bånd. Fint, ja ..? En annen kul idé er å kjøpe glasspenner og male vindusglasset selv. Tegn julekuler, grantrær eller snøfnugg. Du kan også la barna tegne på vinduet. Du kan få flere ideer fra bildene nedenfor! Vi ønsker deg en riktig god jul!

 Har du et stort vindu hjemme? Så har vi den perfekte julevindusdekorasjonen. La fantasien gå fri og lag flotte hengende vindusdekorasjoner! Mange flotte ideer for vindusdekorasjon med klistremerker Mal vindusdekorasjonen direkte på vindusglasset Fint og enkelt - lær gode triks for vindusdekorasjon Eventyrlysene som vindusdekorasjoner til jul går aldri av moten! Hvordan skal du dekorere vinduene dine? Julekulene egner seg ikke bare som pynt på juletreet, men også som hengende vindusdekorasjon Det moderne stedet for eventyrlys er ikke på juletreet, men på vinduet som vindusdekorasjon Hvis du er fan av julekransen, er denne ideen rettet mot deg. Vindusdekorasjon med friske eviggrønne grener av grantre Kombiner kjøkkenvinduets gardiner med julevinduepynt Julepynt vinduskarmen - gode ideer og instruksjoner Gode ​​ideer til vindusdekorasjon til jul Mange kule ideer til vindusdekorasjon utvendig Stjernene som en flott idé for å henge eller stå vindusdekorasjoner Den vakre vindusdekorasjonen, hengende eller stående, lyser opp den varme stemningen i den kjølige vinteren. En kjede av lys i form av et snøfnugg Ideer for vindusdekorasjon i skandinavisk stil Kule ideer med slikkepinner som hengende som vindusdekorasjoner til jul Adventskransen kan være en vakker vindusdekorasjon, lær her andre gode ideer for vindusdekorasjon