Sengestørrelser queen vs king size seng forskjeller

De amerikanske Quenn-sengene har blitt spesielt populære i Tyskland i dag. Les denne artikkelen for å finne ut hva akkurat en queen-size-seng er og hvilke fordeler den har i forhold til andre sengetyper, for eksempel boksfjærsenger, tradisjonelle dobbeltsenger og king-size-senger. Og hvem vet – kanskje fakta i dette innlegget kan motivere deg til å kjøpe en seng som dette også. Ha det gøy å lese!

Hva er en amerikansk queen size -seng?

Hotellsenger queen size -seng

Queensize -seng forskjellige typer boksfjærseng

Queen size -seng, moderne soverom, skandinavisk

Queen size -seng fordeler moderne soverom

queen size seng dobbeltseng kontra queen size seng

kjøpe franske senger dobbeltseng

Kjøp fordeler og ulemper med enkeltsenger

King size -seng madrass i full størrelse tomme

Kjøp seng klassisk enkeltseng

Du har kanskje sovet på en queen -size seng før – disse sengene er spesielt vanlige på hoteller i USA og Storbritannia. Det engelske uttrykket “queen size -seng” refererer selvfølgelig til størrelsen på sengen, men (kanskje i motsetning til dine forventninger) i dette tilfellet er det en mindre, mer praktisk variant av den tradisjonelle dobbeltsengen. Siden denne sengetypen opprinnelig kommer fra Amerika, er størrelsen ikke angitt i centimeter, men i tommer. Vanligvis er disse sengene 60X80 tommer (rundt 152X230 centimeter etter europeiske standarder). I europeisk produksjon er det imidlertid vanskelig å jobbe med slike dimensjoner, og sengen 160X200 centimeter omsettes som en “queen-size”. Til sammenligning er den tradisjonelle dobbeltsengen oftest 180 centimeter bred. Så forskjellen mellom de to sengetypene er ikke så stor som du ofte tror – faktisk er dobbeltsengen bare 20 centimeter bredere!

Queen size vs. king size seng

Queen size -seng madrass engelsk størrelse

Kjøp seng queen-size seng dimensjoner engelsk

Kjøp seng queen size -seng

Queen size -seng trebrun elegant design

King size seng madrass Størrelser måler engelsk tommer

Kjøp en king size -seng

Sengestørrelser kingsize seng kjøp fordeler

King size -seng, hvit, puristisk design

Kjøp king size -seng

King size -seng kjøpe fordeler og ulemper

Solid, moderne design queen-size-seng

Hotellsenger Queen size madrasser

Hotellsenger King Size Bed maksimal sovekomfort

Queen-size seng

Forskjellen mellom queen-size og king-size-senger er igjen i dimensjonene. Mens den mindre dobbeltsengen kalles “Queensize”, er “King size” den bredeste, kongelige varianten. I interiørbladene blir de to sengetypene noen ganger også referert til som dame- og herresenger, men deres karakteristiske trekk er de samme. I USA er king size -senger vanligvis 76X80 tommer, som faktisk er 193X203 centimeter. I dette landet er disse sengene faktisk 70 centimeter brede og 220 centimeter lange, og med denne størrelsen tilbyr de et romslig soveområde for to personer. Den eneste ulempen er at i de fleste tilfeller passer to madrasser i sengestellet, noe som skaper et ubehagelig gap midt på sengen.

Å kjøpe en slik seng: hva er fordelene?

Kjøp en queen-size seng

Franske senger queen size tre klassisk design

Franske senger, dobbeltsenger, madrassstørrelser

Kjøp en seng enkeltseng dobbeltseng madrass størrelser

Sengestørrelser enkeltseng klassisk tre

Kjøp seng seng størrelser enkeltseng

Madrassstørrelse enkeltseng barnerom

Sengestørrelser enkeltseng moderne design

Kjøp seng queen-size boxmadrass

Nå vet du nøyaktig hva som menes med begrepet “queen-size-seng”, men vi har ennå ikke sagt noe om fordelene. For det første er det verdt å kjøpe en seng som denne hvis du leter etter et større alternativ til den tradisjonelle enkeltsengen. Denne typen seng med sitt romslige soveområde garanterer maksimal komfort for én person, og du vil utvilsomt sove som en ekte dronning (eller konge) på den. Denne sengen er også en god investering for par. Som nevnt ovenfor er den tradisjonelle dobbeltsengen bare 20 centimeter bredere, noe som faktisk ikke er av avgjørende betydning for liggekomfort. To personer kan enkelt sove på en slik seng, og det er også et praktisk alternativ hvis du ikke har nok ledig plass på soverommet ditt (for eksempel på et soverom med skråtak). Dronningens søvnige rede (60 x 80 tommer) koster vanligvis mindre enn europeiske dobbeltsenger (140 cm x 200 cm), og absolutt mindre sammenlignet med king-size-senger (193 x 203 cm), som noen ganger kan koste dobbelt så mye . Sengen er faktisk det viktigste møbelet på soverommet, og hvis du er ute etter en praktisk og samtidig kvalitetsvariant, er en queen-size-seng den rette løsningen for deg!

Ulike queen -size -senger – boxmadrasser

Kjøper en seng med springmadrass, queen size -madrass

Kjøp en oppbyggingsskjema for sengeboksfjærseng

Queen size seng madrass størrelser grå polstring

Sengestørrelser queen-size-seng med moderne integrert LED-belysning

Queen size seng madrasser

Franske senger boks vår seng to personer queen size

Queen size seng dimensjoner engelsk boks vår

Til slutt kan det sies at det er forskjellige queen-size-senger. Hvis du er på utkikk etter en ny, komfortabel seng, anbefales den såkalte boxmadrassen sterkt. Boxfjærsenger er virkelig trendy i disse dager og er tilgjengelige i forskjellige størrelser og design – det finnes også modeller med samme bredde og lengde som queen -size -senger. De mange fordelene med denne typen senger ligger i strukturen. En klassisk boksfjærseng består av tre deler – boksfjæren, fylt med fjær (det nedre laget), en madrass i midten og en topper – en annen tynn madrass som er plassert på toppen. Sengen har en behagelig liggehøyde, og ved å velge topper og madrass kan den skreddersys for individuelle sovebehov for alle.