Kunstverk for ditt eget hjem

Kunstverk som en investering i din egen kreativitet

“Murstein og mørtel bygger et hus. Ånd og kjærlighet pryder den “Kunst er kommunikasjonsnivået som våre følelser, vår sjel, blir adressert på. Tenk deg å gå inn i et hus og føle den kulturelle atmosfæren og ånden som hersker her. Et blikk på bildene på veggen er nok til å oppdage hvor magien sender fra. Bildene avslører mye om huseierens personlighet – hvordan han føler det, hva han elsker. de Kunstverk Disse dager henger ikke lenger bare i galleriene. De pynter hjemmet vårt og gjenspeiler vår karakter. Kunst er forbundet med “skjønnhet i seg selv”, som gir et avgjørende bidrag til velvære. På denne måten er kunst også velkommen hjemme, fordi dette er stedet å slappe av og ha det bra.

Kunst i dine fire egne vegger

Kunst finner veien inn i hverdagen vår

Det er et grunnleggende behov for å innrede din egen leilighet komfortabelt. Dette inkluderer også riktig dekorasjon og veggedesign. Et fantastisk maleri kan ofte være prikken over i’et i ditt miljø og bringe det til liv. Enten det er intens farget eller svart -hvitt, stort eller lite format, abstrakt i presentasjonen eller ditt eget portrett – alt er et spørsmål om smak, men må koordineres med innredningsstilen. De rette Kunstbilder kan påvirke hele atmosfæren i hjemmet ditt og dermed også velværet på en målrettet måte, så det er viktig å ta den riktige avgjørelsen når du velger veggmalerier.

Hvordan lage ditt eget kunstgalleri hjemme?

Kunstverk som en investering i din egen kreativitet

 1. Et unikt og samtidig ukomplisert konsept for effektiv berikelse av ditt boareal, nøye plasserte malerier og fotografier, kunstverk av anerkjente kunstnere kan forvandle leiligheten din til et veldig privat og unikt galleri. Men hvordan gjør du det riktig? Med våre trinnvise instruksjoner hjelper vi deg med å henge bildet ditt inn Totalt kunstverk å forvandle:
 1. Kjøp kunstverk direkte fra kunstnere

  Det første trinnet er alltid det vanskeligste. Å kjøpe unike kunstverk direkte fra kunstnere høres kjedelig og veldig tidkrevende ut. Men ikke med vår hjelp. Du kan enkelt gjøre det online Kjøp kunstbilder med Singulart og nyt en rekke spennende moderne kunst fra nasjonalt anerkjente og kjente kunstnere, fotografier og malerier.

 2. Velg type veggmalerier

  I maleriet skilles det mellom abstrakte malerier, portretter, naturlige kunstverk, etc. De siste representerer et stykke natur og kan fortelle fantastiske historier. På denne måten kan fotografiene også behandles kunstnerisk på en slik måte at de minner oss om våre personlige historier. På den annen side har de abstrakte maleriene en annen effekt på hver person – de leker med tanker og følelser og oppmuntrer til refleksjon og utdypning.

 3. Ett trinn til før du kjøper – velg riktig størrelse og ramme 

  Vårt tips: Husk alltid den generelle komposisjonen når du velger stil og farge på bilderammene. Du må huske dimensjonene på veggen din.

 4. Nyt kunstverket ditt hver dag!

Kunst finner veien inn i hverdagen vår

Hvordan kan du lage ditt eget galleri med kunstverk hjemme?

Hjemmet vårt fungerer som en scene som antyder vår individualitet. Uansett om du er en abstrakt maling velg en til stuen din portrett legg på soverommet ditt eller velg et Landskapsmaleri bestemme – disse bildene skal matche din personlighet slik at du føler deg trygg i dine fire vegger. Sikkerhet kan oppleves på veldig forskjellige måter. Det kan være en kopp dampende te, sofaen der du sitter med partneren din eller hvorfor ikke det gamle kunstbildet som har hengt på veggen i årevis. Bare de som føler seg trygge, vil klare å mestre hverdagens utfordringer, å realisere drømmene sine og finne lykke. Og hvis du finner den følelsen i et kunstverk, må du se den hver dag – i ditt eget hjem!

Kunst finner veien inn i hverdagen vår