Fra taket til kjelleren - lag et sted som ikke bare er et hus, men - ditt hjem, les våre designideer!

Fra taket til kjelleren – du vil skape et drømmested som ikke bare er et hus, men – ditt hjem! Når det gjelder interiørdesign, får personlighet, individuelle ønsker og komfort overtaket. Hvis disse tre stikkordene kombineres vellykket, vil først drømmehuset ditt bli til. I denne artikkelen gir vi deg boken vår med designideer, og starter med en oversikt over de populære boligdesigntrendene, gjennom det uendelige utvalget av designalternativer, helt til utviklingen av ditt overordnede konsept..

Designideene gjennom årene. Interiøreksperter anbefaler …

Designideene gjennom årene. Interiøreksperter anbefaler ...

Vet du hvilke mennesker som er de lykkeligste i verden? Ifølge forskjellige undersøkelser er danskene de fremste løperne på denne skalaen over hele verden. Dette skyldes det faktum at de legger stor vekt på feel-good-faktorene i interiøret i leilighetene deres. Det er derfor den “hyggelige” livsstilen er den første anbefalingen fra interiøreksperter. Bokstavelig talt, uansett hvor uoversettelig dette danske uttrykket måtte være, inneholder det følelsen av å føle seg som “et tilfluktssted til den private sfæren”. Essensen i “Hygge” er at du

  • redusere dekorasjoner og tilbehør;
  • stole på lys-oversvømmet rom;
  • male veggene i lyse pastellfarger;
  • møblere leiligheten med møbler av naturlig tre og massivt tre;
  • legg myke puter og koselige tepper på sengene og sofaene;
  • Lag øyeblikk av sikkerhet med noen parfymerte lys.

Smarte løsninger som gjør livet enklere

Design ideer med smarte løsninger som gjør livet enklere

Marsjen med ny teknologi stopper ikke. De smarte løsningene kommer også inn i hjemmet vårt for å gjøre hverdagen lettere. “Stol på et smarthusanlegg,” anbefaler ekspertene. Smart teknologi garanterer deg et liv som er behagelig, trygt, effektivt og også mer økonomisk. Nyt hjemmets fulle komfort gjennom:

  • lyse og åpne innendørs områder som ikke forhindrer kommunikasjon;
  • enkle møbler med overlappende dører, “tip-top” skuffteknologi og ingen håndtak;
  • store vinduer og brede glassflater;
  • en sjenerøs flat takdesign;

Nyt hvert minutt på kjøkkenet!

Design ideer for ditt eget hjem, slik at du kan nyte hvert minutt på kjøkkenet ditt!

Den neste ekspertanbefalingen er: Kombiner delikatessen med funksjonaliteten for å skape det perfekte stedet å bo, som du kaller “mitt hjem” med all overbevisning og stolthet.

Hvor finner du et ubegrenset utvalg av flotte designalternativer og flotte designideer?

Hvor finner du et ubegrenset utvalg av flotte designalternativer og flotte designideer?

Internett tilbyr deg en omfattende samling inspirasjoner – tilgjengelig med et tastetrykk. På den ene siden er det uendelig rike fotogalleriet en gylden kilde til designideer, på den andre siden – det kan slå deg ned på riktig måte. Vårt forslag er at du setter din lit til et selskap som har mange års historie, har vist seg i markedet og nyter tilfredsheten til kundene. Last inn idéboken din med bare noen få klikk fingerhaus.de høy. Du får kvalifisert råd og designløsninger av høy kvalitet. Derfor er selskapet det beste valget for alle som fokuserer på funksjonalitet og høy kvalitet.

Din personlige hjemmekollasje: føl deg bra, lev lykkelig!

Din personlige hjemmekollasje: føl deg bra, lev lykkelig!

Ditt eget hus gir deg muligheten til å uttrykke din livssans og designideer og oppleve dem selv. Så langt er det klart at det beste interiøret er et fantastisk puslespill med forskjellige interiørstiler. Men du bør sørge for at det opprettes et harmonisk ensemble av farger, materialer, former og stiler. Innredning av huset er som å velge klær. Hvis det ikke passer, er du kanskje ikke komfortabel. Lag en vennlig og koselig atmosfære som har en sunn innvirkning og en positiv innflytelse på følelsene dine. Kombiner tregulvet med marmoroverflater, og du dreper to fugler i en smekk – komfort og pris på eiendommen er optimal.

Hjemmet ditt er der hjertet ditt er behagelig og øynene glitrer!

Gode ​​designideer: Hjemmet ditt er der hjertet ditt føles godt og øynene glitrer!

Avslutningsvis kan det sies at det slett ikke er vanskelig eller dyrt å leve etter din egen livsstil. Tvert imot – det er definitivt verdt det etter en stressende hverdag. Ditt hjem blir ditt hjem når du kan ligge på sofaen med et koselig teppe hele dagen, nippe til en kopp kakao eller slappe av med familie og venner. Ikke gå på kompromiss med innredningen av hjemmet ditt for å skape et fristed for fred!

Dette er min oase av velvære!

Dette er min oase av velvære! - Finn gode designideer her