Det kreative trehuset er drømmen til mange familier og sikrer spennende aktiviteter og en ekstraordinær opplevelse. I dag er det mange modeller av trehus som vekker interesse. Imidlertid har et visst design nå hatt en økende popularitet en stund og har skapt mye diskusjon. Huset ligger i Norge, og takket være perfekte strukturelle beregninger er det et skikkelig høydepunkt. Du kan finne ut hvorfor konstruksjonen er så unik i de følgende avsnittene!

Byggingen av huset er en av de beste designene de siste tiårene!

de beste trehus ideene for det

Hvordan ble huset designet?

Trehuset ligger i et beskyttet miljø og er perfekt for privatpersoner eller selskaper. De rolige omgivelsene kan også passe for bryllupsnatter. Hytta til trehuset tilbyr plass til 6 personer. En king-size-seng, sovesofa og to enkeltsenger sikrer maksimal komfort.

Vi kjenner igjen den skandinaviske stilen fra det første øyekastet på interiøret. Gulv og veggdesign er laget av tre. De små detaljene som stoler, dører, bord og hyller er også laget av tre. Dette skaper en innbydende atmosfære, supplert med et garantert naturlig utseende. Små elementer i matt svart kan også sees overalt, fordi disse kan kombineres perfekt med fasaden utvendig.

Siden hytta er egnet for 6 personer, er plassbesparende møbler plassert som sammenleggbare veggbord. Hele lengden på plassen er smart brukt og king-size-sengen ligger i den såkalte andre etasjen.

Et stilig interiør i tre og elementer i matt svart

trehus ideer sammenleggbart bord veggbordsmøbler

Derfor er konstruksjonen unik!

Vindeltrappen er et av de mange høydepunktene i huset og gir formen et stilig utseende. Den flotte utformingen av trappene forbedrer hele eiendommen. Denne vindeltrappen er integrert i en trådsylinder og fører direkte til rommene. Det er interessant at konstruksjonen er planlagt ved siden av huset, og derfor ser spiraltrappen unik ut. Hytta har også en atypisk form. Flere konstruksjoner av stål er plassert under trehuset av sikkerhetshensyn og for å beskytte naturen.

Ståldelene er kombinert med søyler og reduserer svingingen i kabinen. På denne måten forblir hele konstruksjonen optimalt. Stålelementene er godt forankret på en naturlig steinoverflate. Denne smarte konstruksjonen er egnet for all slags vær. Dette inkluderer også orkaner.

Trehusene blir ofte besøkt av ville dyr, og folk foretrekker å unngå denne kontakten. Takket være den smarte konstruksjonen av huset holder dyrene seg unna.

Formen på trehuset regnes som et nytt symbol på luksus og stil

hytte trehus ideer stålform

Er huset energieffektivt?

Plasseringen av huset spiller en viktig rolle i dets generelle energieffektivitet. Arrangementet av hyttene er nøye rettet mot solen slik at det alltid er et optimalt lysdesign. Fasader er laget av glass, og derfor er det en varm atmosfære i rommene. Disse glassfasadene reduserer energiforbruket betydelig og er fast bestemt på å være miljøbevisste.

Gulv og materialer beregnet for interiørdesign er valgt nøye. Målet med designeren er å skape et bærekraftig anlegg, og av denne grunn kan du se bruken av tre nesten overalt. Husets spesielle form gir naturlig belysning som skaper en følelse som er nær naturen.

Formen tilhører trehuskategorien, fordi det er mange eiendommer som taler for det, selv om huset ikke er bygget på et tre. Dette grunnlaget, høyden og egenskapene til huset definerer den lille hytta som et trehus. Designerne bestemte at disse bodene ville være så enkle å fjerne at de ikke ville etterlate seg spor etter byggearbeid. Det kalles et miljøbevisst hjem, ikke sant? ?

Takket være husets perfekte beliggenhet kan du nyte det naturlige lyset og den unike utsikten

tre ornamenter trehus ideer design

Er du nysgjerrig på interiøret og eksteriøret i huset? Nyt deretter følgende bilder som perfekt skildrer huset!

Husets glassfasade har stor betydning for lysdesignet

interiørdesign og tips til trehus

Huset ser allerede unikt ut ved første øyekast!

konstruksjon form trehus ideer

soverom king size -seng v flott trehus ideer design skog trehus ideer trapper spiraltrapp fra baumhaus ideen design trehus ideer elementer av stål tips trehus ideer glass fasade design trehus ideer tre ornamenter design douglasie trehus ideer i skogen norge tyskland trehus ideer interiørdesign tre  trehus ideer soverom tips wood look trehus ideer synspunkt trehus ideer tremøbler design trehus ideer kule trehus ideer

bygge vintertrehus selv bygg et trehus selv tips til fritidshus Bygg et trehus selv ideer instruksjoner tre Bygg et trehus selv ideer til det bygg et trehus selv norge ideer bygg et trehus selv vintersnø design sonnenaugfang bygge ditt eget trehus bygg et trehytte selv ideer for å bygge et trehus selv inne i trehuset bygge tre selv Bygg et trehus inne i deg selv bygge trehus bygge selv bygge et trehus om natten design Bygg et trehus selv tips for å bygge et trehus selv