Lag julestjerner til en hyggelig fest

Julen er den vakreste feiringen av hele året fordi det er en koselig familiefeiring med mange gaver. Familien møtes under juletreet og feirer fødselen til Kristusbarnet. Det tilberedes sammen og gode julesøtsaker og -retter tilberedes. Under forberedelsen bakes informasjonskapsler og det lages julepynt. Du kan høre julemusikk overalt, det lukter pepperkaker, lys lyser og det er ekstremt koselig og hyggelig. Spesielt barna er glade for de mange gavene, lager julestjerne sammen, leker, synger og ser at hele familien er sammen.

Lag julestjerner – fin dekorasjon for en hyggelig fest

Flott idé for å lage 3D julestjerner

Forberedelse til jul inkluderer å lage julepynt. Denne okkupasjonen er spesielt interessant og utviklingsmessig for barn. Å lage julestjerner eller brette dem ut av papir er alltid veldig hyggelig med familie eller hyggelige venner. De ferdige stjernene kommer med passende dose stolthet på juletreet eller bare som en hengende dekorasjon.

Lag julestjerner av farget tråd

Å lage julestjerner av wire - instruksjoner

Hvis du har en hage og vil dekorere et juletre med hjemmelagde dekorasjoner, trenger du solide materialer som tåler været utenfor. Så ingen papir! Hvis du får deg en farget tråd, kan du lage vakre julestjerner av det. For dette trenger du en trelamle med 5 nåler drevet i en sirkel. Noen ledninger bør stå frie i begynnelsen for å henge opp stjernen. Vikle wiren rundt nålene i en stjerneform, 8-10 ganger. Fjern deretter stjernen fra lekten og vikle også tråden et par ganger rundt hjørnene som dannes mellom stjernestrålene. Så du har laget en flott juledekorasjon til juletreet ditt, enten det er inne eller ute.

Julestjerner med eller uten lys – alltid et blikkfang

Instruksjoner og håndverksmaler jul

Her finner du instruksjoner med en håndverksmal. Papirdesign er helt opp til din egen smak. Hvis du følger de enkelte trinnene, får du en fantastisk julestjerne.

 “Lag deg selv” en hyggelig fest

Hjemmelagde julestjerner for en hyggelig fest

Med disse instruksjonene kan du lage julestjerner i alle størrelser og varianter. De kan brukes både som pynt til juletreet og som dekorasjon til gaveinnpakning. For å gjøre dette trenger du selvfølgelig først papir, linjal, saks og varm limpistol. Klipp en bred papirstrimmel. Tegn pigger på den med linjalen og kutt den ut slik at den ene siden er glatt og den andre siden er hakket langs stripen. Brett deretter papirstrimmelen til munnspill med brett på ca 1 cm. Ta nå den hakkede enden og tegne i en sirkel slik at den glatte papirstrimmelsiden er mot midten av sirkelen. Lim deretter de to endene av stjernen pent sammen, og stjernen er klar. Velg papir og stjernestørrelse i henhold til din egen smak og behov.

Kreativ idé for håndverk med barn

Lag julestjerne med fyrstikker

Vel, det ville være noe for barna – å blåse ut fyrstikker. Å designe en stjerne som denne selv er ikke så vanskelig. Hvis du har de riktige trollmennene til å blåse den ut, er det bare å kutte en stjerne ut av papp og gjøre de enkle forberedelsene med den varme limpistolen. Tiden for å lage håndverk blir ren moro for barn og foreldre, for resultatet skal ikke undervurderes. Alt dette moroa skaper en fascinerende julepynt.

Julestjerner kan også være søte

Julestjerner kan også være søte

Julekaker er veldig viktige i adventstiden. Den bakes med barn. Kakene er spesielt dekorert og dekorert slik at de ser mer festlige ut og gir barna større glede. Duften av vaniljemandel, smørspekulasjoner, marsipan og pepperkaker flyter i luften. Kanelstang og tørkede appelsinskiver er også et veldig viktig dekorativt element til jul, som sprer lukten fra adventskransen i rommet.

Julestjerne – Quilling øredobber

Quilling øredobber

Du kan lage øredobber med tema hvis du for eksempel er kjent med quillingteknikken. Denne teknikken kan brukes til å lage flotte dekorasjoner og julekort.

Julestjerne laget av papirrulle

Toalettpapirruller blir til julestjerner

Ideer til julehåndverk – sammenleggbare julestjerner

Folding julestjerner - instruksjoner

Wire julestjerner og kongler håndverk En julestjerne laget av kongler

Klassikeren til jul

et must til jul

Tinker julepynt

Instruksjoner for julestjerne laget av naturlige materialer

Julehåndverk ideer – tinker julestjerner med barn

Å lage julestjerner - en flott aktivitet for barn

Tinker julepynt

håndverk ideer jul

ideer til julehåndverk

tinker julepynt - brett stjerner

Poinsettia håndverk ideer

Lag ideer til juletreet Tinker 3d julestjerne

Brett julestjerne

Lag med barn

Julehåndverk ideer

Lag en stjernegaveeske

Julestjerner gjør julen vakrere

Julestjerner laget av tre

Tinker 3D julestjerner

Lag julestjerner av trespyd

Julestjerne laget av kork

Julestjerner med lys

Julestjerner i forskjellige farger

Brett julestjerner

Julestjerner laget av fargede perler og med bjeller

Stoppende stjerne

Papirstjerner til jul må være tørre

Julestjerne laget av grener og med lys